Διαμαρτυρία Ατρομήτου για το Κύπελλο

Ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (Τετάρτη, 25/01), εξέδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Οι Περιστεριώτες αγωνίζονται με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή και ώρα 19.30 ενώ θα πρέπει να ταξιδέψουν και στη Θεσσαλονίκη, τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ παίζει στην Τούμπα το Σάββατο. Οπως τονίζεται, μάλιστα, στην ανακοίνωση, ο Ατρόμητος ζήτησε από

την πρώτη στιγμή από την ΕΠΟ να αλλάξει η ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης, ωστόσο το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για την απόφαση της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ να ορίσει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την ερχόμενη Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στο γήπεδο της Τούμπας.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η παραπάνω απόφαση ζητήσαμε από την Ομοσπονδία να προχωρήσει σε αλλαγή ημερομηνίας προκειμένου να τηρηθεί η αρχή της ισονομίας απέναντι στις δύο ομάδες και αυτό γιατί: Η ομάδα μας θα αγωνιστεί την Κυριακή το βράδυ κι επιπλέον θα επιβαρυνθεί με ταξίδι ενώ ο αντίπαλος μας θα αγωνιστεί μια μέρα νωρίτερα και στην έδρα του.

Προτείναμε το παιχνίδι να οριστεί σε μια άλλη ημερομηνία που θα εξυπηρετεί τις δύο ομάδες, κι εφόσον ο αντίπαλος μας θα έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην Ευρώπη που προέχουν ώστε με τον τρόπο να τηρηθεί η ίση αντιμετώπιση αλλά δεν εισακουστήκαμε.

Υποχρέωση της Ομοσπονδίας είναι να αντιμετωπίζει όλες τις ομάδες ισότιμα και ιδίως μια ομάδα που με την στάση της στον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέδειξε ότι σέβεται το θεσμό και το ποδόσφαιρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα