Αραβίδης: «Θέλω να συνεχίσω στο εξωτερικό»

Δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Δόξα Δράμας ο Χρήστος Αραβίδης, μετά τον υποβιβασμό της στη Football League, τονίζοντας πως θα ήθελε να αγωνιστεί είτε στο εξωτερικό είτε στη Super League.

Ο 25χρονος επιθετικός των «μαυραετών» μίλησε στο «Radio Mundosports» και υποστήριξε μεταξύ άλλων πως όνειρό του είναι η κλήση του στην Εθνική μας ομάδας.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Χρήστου Αραβίδη:

-Πολύ

περίεργη η χρονιά στη Δράμα φέτος;

«Ξεκινήσαμε άδικα το πρωτάθλημα σε τέτοια περίοδο, υπό τέτοιες συνθήκες. Δεν μπορέσαμε να αγωνιστούμε στη φυσική μας έδρα και ήμασταν αναγκασμένοι να διανύουμε μεγάλη απόσταση σε κάθε παιχνίδι. Επίσης μεγάλος παράγοντας ήταν ότι παίζαμε ματς Τετάρτη-Κυριακή. Από εκεί και πέρα εμείς δεν καταφέραμε να εκπληρώσουμε τον στόχο μας, που ήταν η παραμονή, αλλά νομίζω ότι έχουμε αφήσει καλές εντυπώσεις με την παρουσία μας υπό αυτές τις συνθήκες».

-Το γκολ στο Αγρίνιο είναι στα υποψήφια για γκολ της σεζόν. Σου μένει κι αυτό;

«Ήταν μια καλή ενέργεια, ευτύχησα να πετύχω γκολ. Φέτος κάναμε φιλότιμη προσπάθεια. Το ξέραμε από την αρχή ότι το έργο μας ήταν δύσκολο. Τα δώσαμε όλα και κάναμε το καλύτερο εντός αγωνιστικών χώρων. Ήμασταν άτυχοι σε ορισμένες περιπτώσεις. Είχαμε καλά αποτελέσματα με τις μεγάλες ομάδες που εκεί πέρα νομίζω φάνηκε περισσότερο η ομάδα μας. Το καλό είναι ότι η χρονιά έκλεισε με θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ. Η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη για τη Δόξα. Θα αγωνίζεται στη φυσική της έδρα, γιατί εδώ πέρα υπάρχει πολύς κόσμος που αγαπάει την ομάδα και δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να ταξιδεύει κάθε Κυριακή μια τέτοια απόσταση. Πλέον μπαίνει σε μεγάλο βαθμό το οικονομικό».

-Τι έφταιξε κυρίως για τον υποβιβασμό της Δόξας;

«Η χρονιά ξεκίνησε με παίκτες που οι περισσότεροι δεν είχαν εμπειρία στην Super League και υπήρχαν αρκετά νέα παιδιά που δεν είχαν καν επαγγελματική εμπειρία. Επίσης, το Τετάρτη-Κυριακή δεν έχει συνηθιστεί από σχεδόν καμία ομάδα στην Ελλάδα, γιατί δεν συνηθίζουμε να αγωνιζόμαστε συνέχεια. Το έργο μας ήταν πολύ δύσκολο. Ο κόσμος έπαιξε επίσης μεγάλο ρόλο, αφού οι ομάδες που τον έχουν στο πλευρό τους έχουν ψυχολογία όταν μπαίνουν να παίξουν».

-Η απουσία του κόσμου που οδήγησε και στο αρνητικό ρεκόρ των 33 εισιτηρίων

«Τέτοιες εικόνες δεν θέλουμε να βλέπουμε από καμία ομάδα πόσο μάλλον από τη Δόξα. Βέβαια, αυτά τα 33 εισιτήρια δεν είναι αντιπροσωπευτικό της αγάπης του κόσμου για την ομάδα. Έχουμε συνηθίσει διαφορετικά την ομάδα. Πολλοί μας έκαναν παράπονα γιατί δεν αγωνιζόμαστε εδώ στο γήπεδο. Αλλά σίγουρα η αγάπη τους φαίνεται και από διαφορετικά πράγματα, όπως ο τηλεμαραθώνιος για την ανέγερση του γηπέδου. Όλοι ξέρουν ότι η Δόξα είναι μια ομάδα με τη δική της ιστορία στο ελληνικό πρωτάθλημα».

-Με δεδομένο ότι οι παίκτες της Δόξας έχουν πλέον εμπειρία από τη μεγάλη κατηγορία, η ομάδα έχει όλα τα εχέγγυα για να επιστρέψει άμεσα στη Super League;

«Ήδη το γήπεδο είναι σε πολύ καλό δρόμο και οι διεργασίες προχωράνε με γορ

Keywords
Τυχαία Θέματα