Απειλείται με κατάσχεση το Ο.Α.Κ.Α

20:01 6/2/2012 - Πηγή: OnSports


Με κατάσχεση υλικού από τις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α. λόγω οφειλών, απειλούν τη διεύθυνση του Σταδίου, διοίκηση και εργαζόμενοι της εταιρίας ΓΕΝ – ΚΑ Α.Ε., η οποία είχε αναλάβει από το 2005 τον καθαρισμό του.


Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, στις εγκαταστάσεις του γηπέδου βρέθηκε τη Δευτέρα (6/2) αντιπρόσωπος της εταιρίας με τη συνοδεία δικαστικού επιμελητή, προκειμένου να διαπραγματευτεί την άμεση αποπληρωμή των χρεών του Σταδίου που ανέρχονται σε 2.500.000 ευρώ.

Αξίζει να αναφερθεί πως από το 2005 μέχρι και το

2011, η εταιρία απασχολούσε περίπου 70- 80 άτομα προσωπικό για τον καθαρισμό των εγκαταστάσεων του Σταδίου, ωστόσο κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, οι ιθύνοντες του Ο.Α.Κ.Α όχι μόνο δεν ήταν συνεπείς στις οικονομικές τους υποχρεώσεις, αλλά δεν τήρησαν ούτε τον διακανονισμό που είχε συμφωνηθεί, με αποτέλεσμα η εταιρία να προβεί σε αγωγές.

Τη Δευτέρα μάλιστα ο δικαστικός επιμελητής απέδωσε στη Διοίκηση του Ο.Α.Κ.Α απόφαση διαταγής πληρωμής, ενώ εργαζόμενοι και διοίκηση της εταιρίας απειλούν με κατάσχεση υλικού από τον χώρο του σταδίου αν δεν εξοφληθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα