Ανίκητος Cena και παρέμβαση Undertaker

Πριν αρχίσει το Raw SuperShow, o John Cena... τράκαρε, αλλά δεν έπαθε κάτι, τα «είπε» με τον Rock και ο Undertaker «χώρισε» τον HHH από τον HBK.

O προσωπικός οδηγός του Cena είχε τον έλεγχο της SUV του Superstar, την στιγμή που προσέκρουσε μία Honda Civic

πάνω, η οποία είχε... εκτοξευθεί από σύγκρουσή της με φορτηγό. Όλα αυτά στους δρόμους της Φιλαδέλφειας, λίγες ώρες πριν την έναρξη του εβδομαδιαίου επεισοδίου του Raw. Όλα τα αυτοκίνητα διαλύθηκαν, αλλά οι επιβαίνοντες διέφυγαν σώοι.

Μάλιστα ο ίδιος ο Cena πήρε κανονικά μέρος στο Raw και επικράτησε του Mark Henry. Ο «World's Strongest Man» δέχθηκε επίθεση και από τον Rock που πέρασε με αυτόν τον τρόπο το μήνυμά του στον αντίπαλό του στη WrestleMania.

Σε επίπεδο main event, πάντως, ήταν η λεκτική διένεξη των Undertaker, Triple H και Shawn Michaels. Όπως είναι γνωστό, ο τρίτος θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης των άλλων δύο στο «Grandest Stage». Σκοπός του «Phenom» ήταν η απόσπαση των φίλων, ώστε να μην επηρεαστεί με... πονηρό τρόπο το αήττητο σερί του σε 'Manias.

Δεν εμφανίστηκε η Maria Menounos, κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί μέχρι την 1η Απριλίου και το μεγαλύτερο ετήσιο σόου του WWE. Άλλωστε η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια έχει υποχρεώσεις κάθε Δευτέρα στο αμερικάνικο «Dancing With The Stars».

Ακόμα, ο Chris Jericho άφησε τον αλκοολικό πατέρα του CM Punk και άρχισε αναφορικά με την εθισμένη... αδερφή του. Το δράμα του WWE Champion συνεχίστηκε, αν και ο Καναδός παλαιστής μιλούσε μέσω δορυφορικής σύνδεσης.

Ο David Otunga επικράτησε του US Champion, Santino Marella. Επίσης, οι Teddy Long και John Laurinaitis συνέχισαν την κόντρα τους, με τον δεύτερο να προσθέτει Dolph Ziggler και Jack Swagger στην ομάδα που θα τον εκπροσωπήσει στο «show of shows».

Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, παρουσιάστηκε μέσω βίντεο ο Lord Tensai. Πρόκειται για νέο μέλος του ρόστερ, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον A-Train. Επίσης, ο Randy Orton έκανε promo εναντίον του Kane, ενώ ο Big Show βρήκε τον... μπελά του από τον Cody Rhodes ύστερα από τον αγώνα του.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Ο Sheamus κέρδισε τον Miz.
O John Cena κέρδισε τον Mark Henry.
O Daniel Bryan κέρδισε τον Zack Ryder.
O David Otunga κέρδισε τον Santino Marella.
O Kane κέρδισε τον Big Show.
Jack Swagger & Dolph Ziggler κέρδισαν τους R-Truth & Kofi Kingston.

Keywords
Τυχαία Θέματα