Ζώδια και Αστέρια: Τομ Κρουζ, πού πας άλουστος, ασιδέρωτος και μελανιασμένος;

Τον γύρο του κόσμου κάνουν φωτογραφίες του με σπασμένο δόντι και μελανιές!

Ο Τομ Κρουζ είναι ένας ηθοποιός που το όνομα του «παίζει» περί τα 30 έτη στην πρώτη γραμμή του Hollywood. Με ποια πολυαστρία στον Λέοντα (συγκέντρωση προσοχής, προβολή, θέαμα) τα φώτα πέφτουν συνεχώς επάνω του. Ό,τι αφορά τον ίδιο, τους γάμους του, τη σεξουαλική του ταυτότητα, τα θρησκευτικά του πιστεύω δεν παύει να απασχολεί και να κεντρίζει

την προσοχή.

Αυτές τις ημέρες ο φωτογραφικός φακός τον «τσάκωσε» σε δρόμο της Ατλάντα σε κακά χάλια. Αν και η καταβεβλημένη του εμφάνιση, οι μελανιές και το σπασμένο δόντι έδειχναν ότι μάλλον έμπλεξε σε κάποιο καυγά η αλήθεια είναι διαφορετική. Ο διάσημος star θέλει να «τσαλακώσει» την εικόνα του και η ταινία με τίτλο «Mena» του έδωσε την ευκαιρία που ζητούσε.

Αφήνοντας για λίγο τα όμορφα του ρούχα και το πολυτελή του αυτοκίνητο ο χολιγουντιανός σταρ εμφανίζεται με ένδυση, αυτοκίνητο και εμφάνιση που θυμίζει έναν αμερικάνο ταλαιπωρημένο οικογενειάρχη της δεκαετίας του '80 και συγκεκριμένα τον πιλότο Μπάρι Σιλ ο οποίος βέβαια δεν έγινε γνωστός για όλα τα παραπάνω αλλά για τον καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια της CIA να ανατρέψει την κομμουνιστική κυβέρνηση των Σαντινίστας στη Νικαράγουα.

0 52χρονος πάντως Τομ Κρουζ είναι άλλος άνθρωπος σε αυτόν τον ρόλο, εξ ου και οι σχετικές φωτογραφίες, αλλά οι απανταχού θαυμάστριες τους δεν χρειάζεται να ανησυχούν σε λίγο καιρό θα είναι και πάλι ο λαμπερός ηθοποιός με το σέξι χαμόγελό του.

Από αστρολογικής πλευράς, ο διελαύνων Ποσειδώνας (υποκριτική, ικανότητα «τσαλακώματος») από τους Ιχθύες (μακιγιάζ, καμουφλάζ, μπέρδεμα) σε τρίγωνο με τον Ήλιο του (προβολή, έργο) του στον Καρκίνο (που καλύπτει συναισθηματικές ανάγκες) του δίνει τη δυνατότητα να παίξει ρόλους που δεν «στρογγυλεύουν» τις γωνίες και τις πτυχές του χαρακτήρα που υποδύεται.

Τομ Κρουζ είναι γεννημένος στις 3 Ιουλίου 1962

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα