Ζώδια και αστέρια: Το ξέσπασμα της Ζωής Λάσκαρη: «Σφάλμα που πίστεψα σε ‘σένα»

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το κείμενο της ηθοποιού μετά την ανακοίνωση του νέου κόμματος του ΓΑΠ.

Ο διελαύνων Ποσειδώνας (σφάλματα, λανθασμένες εντυπώσεις) ενεργοποιεί αυτήν την περίοδο στο ωροσκόπιο της Ζωής Λάσκαρης το γενέθλιο ταυ – τετράγωνο μεταξύ των Ερμή (λόγια), Κρόνου (προσώπου εξουσίας, κύρους) και Ποσειδώνα (πλάνη), όψη που δείχνει ότι νιώθει προδομένη από θέσεις, απόψεις, λεγόμενα και γραφόμενα σημαντικού πρόσωπου.

Έτσι,

υποδέχτηκε την ανακοίνωση της ίδρυσης του νέου του κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου με καταγγελτικές φράσεις μέσα από κείμενό της στην προσωπική της σελίδα στο facebook.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

«Αγαπητέ Γιώργο,
Οφείλω να αποδεχτώ και να παραδεχτώ το μεγάλο μου σφάλμα να πιστέψω σε σένα το 2009. Δεν ήμουν άλλωστε η μόνη. Έβαλες την χώρα σε μια από τις πιο οδυνηρές περιπέτειες της ιστορίας της και να' σαι τώρα στον ρόλο του θεματοφύλακα της σωτηρίας της.
Δεν ξέρω τι σημαίνει για σένα σοσιαλισμός, σου αναγνωρίζω όμως πως διαχειρίζεσαι με μαεστρία τον προσωπικό σου σουρεαλισμό.
Πάνω απ' όλα η υστεροφημία λοιπόν, η προσωπική λύτρωση (γιατί είναι ΜΟΝΟ προσωπική) απ' όσα δικαίως ή αδίκως σου χρέωσαν και άσε την Πατρίδα να ακροβατεί πάνω από το χάος.
Δεν ξέρω ποιοι σε συμβουλεύουν και σου δημιουργούν κίβδηλες προσδοκίες, αλλά να είσαι βέβαιος πως αυτή την φορά ο κόσμος ΚΑΙ θυμάται ΚΑΙ γνωρίζει ΚΑΙ γελά.
Αγαπητέ Γιώργο,
φαίνεται πως θεωρείς τον εαυτό σου πιο σημαντικό και από την ίδια σου την Πατρίδα. Εύχομαι να μην πληρώσει ΚΑΙ αυτή τη φορά η χώρα τα προσωπικά σου γινάτια.
Με εκτίμηση,
Η πατριώτισσα, δημοκράτισσα, σοσιαλίστρια,
Ζωή Λάσκαρη»

Μάλιστα, η ηθοποιός συνόδευσε την ανάρτησή της με φωτογραφία από τη συνέντευξή της που πριν από χρόνια δήλωνε τη στήριξή της στον πρώην πρωθυπουργό.

Keywords
Αναζητήσεις
ωροδκοπιο λασκαρης
Τυχαία Θέματα