Ζώδια και αστέρια: Σοφία Βόσσου – «Η χειρότερη συνεργασία μου ήταν με την Τατιάνα Στεφανίδου»

Η Τοξότης Σοφία Βόσσου σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με την Κριό Τατιάνα Στεφανίδου και τη σχέση τους σήμερα.


Μια Τοξότης και μια Κριός θα περίμενε κανείς ότι θα μπορούσαν να συνεργαστούν καλά, αφού ανήκουν και οι δύο στο στοιχείο της φωτιάς και η ανάγκη για έκφραση και εξωτερίκευση είναι κοινή.

Αυτά όμως όταν μιλάμε γενικά γιατί, αν κοιτάξουμε τη συναστρία της Σοφίας Βόσσου και της Τατιάνας

Στεφανίου θα δούμε ότι ο Ήλιος της μίας είναι πολύ μακριά από τον Ήλιο της άλλης.

Εκτός αυτού μάλιστα υπάρχει δυσαρμονία μεταξύ του Ήλιου της παρουσιάστριας και του Κρόνου της τραγουδίστριας - συνθέτη. Η όψη τετράγωνου μεταξύ τους δείχνει ότι η πρώτη, ως μαχητική Κριός που επιδιώκει την πρωτιά, περιοριζόταν από την δεύτερη καθώς πράγματα στη στάση της την έκαναν να αισθάνεται ότι έχανε τον σωστό χρόνο και τρόπο δράσης, Και όπως ίσως γνωρίζετε, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για έναν Κριό από το να του κόβεις ταχύτητα, είτε αυτή αφορά στην κατεύθυνση μιας δουλειάς, είτε στον δρόμο προς το κοντινότερο κρεοπωλείο. Δεν έχει διαφορά! Και στις δυο περιπτώσεις, η αντίδραση θα είναι γρήγορη και άμεση. Στην περίπτωση της συνεργασίας των δυο γυναικών ήταν με μια άψε - σβήσε απόλυση της Σοφίας Βόσσου.

Κάπως έτσι λοιπόν η συνεργασία της Σοφίας Βόσσου και Τατιάνας Στεφανίδου, μη υποστηριζόμενη από άλλες εξισορροπητικές όψεις, έληξε.

Αυτό βεβαίως είναι παλιά ιστορία άλλα η τραγουδίστρια, που με τη Σελήνη στον Σκορπιό και τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα μπορεί να συγχωρεί αλλά σίγουρα δεν ξεχνάει, σε πρόσφατη συνέντευξη την ανέσυρε και είπε: «Η χειρότερη συνεργασία μου ήταν με την Τατιάνα Στεφανίδου στο «Μίλα». Δεν έχω καμία κακία, αλλά ξέρω ότι άνθρωποι που έχουν τον χαρακτήρα της Τατιάνας δεν μου πηγαίνουν, γι' αυτό και προτιμώ να τους κρατάω σε απόσταση».

Keywords
Τυχαία Θέματα