Ζώδια και Αστέρια: Ποιόν είχε αποδέκτη η «μπηχτή» της Σκορδά για τα υψηλά ποσοστά;

Μπορεί και μόνη της να φέρνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης!

Η Φαίη Σκορδά είναι μια έξυπνη και επικοινωνιακή Υδροχόος που μπορεί να αντεπεξέλθει στις οποιοδήποτε συνθήκες στον χώρο της τηλεόρασης. Άλλωστε το έχει αποδείξει μέσα από την πορεία της στον χώρο.

Την Παρασκευή, στη θέση του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινάς, αφού ο παρουσιαστής έπρεπε να λείψει για τα γυρίσματα του «The Voice». Έτσι, η

Φαίη παρουσίασε την εκπομπή μαζί του και μάλιστα κερδίζοντας την πρωτιά από τον Μάρκο Σεφερλή που την Πέμπτη η εκπομπή του «Mega με Μία» είχε περάσει μπροστά στα νούμερα τηλεθέασης.

Τη Δευτέρα το πρωί ο Γιώργος Λιάγκας είχε επιστρέψει στη θέση του στο Πρωινό και καμάρωνε για την υψηλή τηλεθέαση του «The Voice» που άγγιξε το 48 % και η Φαίη βρήκε την ευκαιρία να πετάξει την «σπόντα»: «Κι εμείς την Παρασκευή καλά πήγαμε», εννοώντας πως και χωρίς εκείνον πήγαν μια χαρά...

Η δήλωση αυτή έγινε με τον διελαύνοντα Άρη στον Κριό (επιθυμία για πρωτιά, ανταγωνισμός, πύρινα «καρφιά») σε όψη τριγώνου με τον γενέθλιο Ποσειδώνα της (ανακούφιση, αλληγορία, διπλό μήνυμα), δείχνοντας μια «μπηχτή» με υπονοούμενο!

*H Φαίη Σκορδά είναι γεννημένη στις 9 Φεβρουαρίου 1980

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα