Ζώδια και αστέρια: Ο Ηλίας Ψινάκης φέρνει την Αντζελίνα Τζολί στην Αθήνα

Χάρη στον δυναμικό Κριό, Ηλία Ψινάκη, βαλίτσες για την Ελλάδα φαίνεται ότι ετοιμάζει η Αντζελίνα Τζολί!

Ο Ηλίας Ψινάκης είναι ένας δραστήριος Κριός και -με τον άφοβο Ήλιο του σε όψεις τρίγωνου με τον γεμάτο αυτοπεποίθηση Άρη του, τον μεγαλειωδώς υπεύθυνο Κρόνο του και τον ισχυρό και απόλυτο Πλούτωνα στον λαμπερό Λέοντα, το ζώδιο της προβολής- είναι τολμηρός, αστραφτερός και ό,τι κάνει

γίνεται επιβλητικά και ηχηρά προβεβλημένο.

Ο διάσημος Έλληνας μάνατζερ που πλέον κάθεται στον δημαρχιακό θώκο του Μαραθώνα, όπως έχει δηλώσει, επιθυμεί να χρησιμοποιήσει τις διεθνείς γνωριμίες του στον χώρο της σόουμπιζ τις οποίες ο γενέθλιος Δίας του (επέκταση, εύνοια, οφέλη, φήμη) στον Τοξότη (εξωτερικό) σε θετικές όψεις με του πλανήτες στον Λέοντα, το ζώδιο του θεάματος και των σταρ, αποδεικνύει πως αναμφισβήτητα έχει. Στόχος του είναι να κάνει το Δήμο του Μαραθώνα κέντρο πολιτιστικών και καλλιτεχνικών εξελίξεων ή αλλιώς... μια άλλη Ίμπιζα ή νέα Μύκονο.

Η αρχή θα γίνει με την Αντζλίνα Τζολί, την οποία προσκάλεσε να έρθει στην Ελλάδα και να παρουσιάσει την νέα της ταινία «Unbroken (Ο αλύγιστος) όπου αποτελεί και την δεύτερη, σκηνοθετική της απόπειρα. Η ταινία στηρίζεται στην αληθινή ιστορία του Ολυμπιονίκη και βετεράνου του Β" Παγκοσμίου Πολέμου Λούι Ζαμπερίνι, δηλαδή ενός υπεραθλητή – ήρωα που παρουσιάζει ομοιότητες με το αθλητικό ιδεώδες και την πολεμική παρρησία των αρχαίων ελλήνων που πολέμησαν στην μάχη του Μαραθώνα.

Μέσα στο καλοκαίρι, είναι πολύ πιθανόν να διοργανωθεί ένα πρόσθετο event παγκόσμιας απήχησης, σε σχέση με τον Ηλία Ψινάκη, αφού ο διελαύνοντας Δίας στον λαμπερό Λέοντα θα πραγματοποιήσει όψη τρίγωνου με τον γενέθλιο Δία του, στον Τοξότη, το ζώδιο της ξένης κουλτούρας και της διεθνής απήχησης, προσφέροντας μεγάλη προβολή σε αυτόν και κατ' επέκταση στον Μαραθώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα