Ζώδια και Αστέρια: Κι όμως η Μαρία Μπεκατώρου ήταν ερωτευμένη με Έλληνα τραγουδιστή!

Στα σχολικά της χρόνια ήταν ερωτευμένη με τον έναν από τους τραγουδιστές του συγκροτήματος

Τότε εκείνη ήταν 13χρονών και εκείνος «έκαιγε» κοριτσίστικες καρδιές. Ποιος είναι;

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι μια τηλεπαρουσιάστρια που με τον Δία (θετικότητα, χαρά, ευπροσηγορία) σε σύνοδο με τον Ήλιο της (εκδήλωση προσωπικότητας) στον Υδροχόο (τηλεόραση, κοινά ενδιαφέροντα) είναι ανοιχτόκαρδη και μοιράζεται με τους τηλεθεατές χωρίς ενδοιασμό αλλά με ευδιαθεσία εμπειρίες που ίσως έχουν κάτι κοινό με τις δικές τους.

Το πρωί του Σαββάτου, η εκπομπή της Μαρίας

Μπεκατώρου «Σου-Κου» άνοιξε με το τραγούδι «Stop» των Bang που μας εκπροσώπησε στο διαγωνισμό της Eurovision το 1987 και αφού το τραγούδησε και το χόρεψε μαζί με τους άλλους συντελεστές της εκπομπής έκανε μια εκμυστήρευση: Στα σχολικά της χρόνια ήταν ερωτευμένη με τον έναν από τους τραγουδιστές του συγκροτήματος και συγκεκριμένα τον Θάνο Καλλίρη. Μάλιστα, στο θρανίο της έγραφε όμως εξομολογήθηκε «Θάνος+ Μαρία».

Ο Θάνος Καλλίρης είχε «ξετρελάνει» μαζί με την Μαρία Μπεκατώρου πολλά κοριτσάκια εκείνη την εποχή και η παρουσιάστρια με αφορμή το τραγούδι το θυμήθηκε, το είπε on air και έφερε αναμνήσεις από παλιούς έρωτες στις τηλεθεάτριες της εκπομπής.

Το Σάββατο, ο διελαύνων Ερμής (ανάσυρση και εξιστόρηση ιστορίας) ήταν σε αντίθεση με τον γενέθλιο Ποσειδώνα (πλατωνική αγάπη) και η διελαύνουσα Αφροδίτη στον Καρκίνο (παιδικές αγάπες, αισθηματικές αναμνήσεις) σχημάτιζε όψη τετραγώνου με την Σελήνη της στο Ζυγό (επικοινωνία με τους άλλους).

Τελικά δεν είναι μόνο τα μαθητικά τα χρόνια που δεν ξεχνιούνται με τίποτα αλλά και τα ερωτικά τους χτυποκάρδια!

Μαρία Μπεκατώρου είναι γεννημένη στις 11 Φεβρουαρίου 1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα