Ζώδια και αστέρια: Κάντο όπως η Ελένη (Μενεγάκη)

Το έξυπνο τρικ της Ελένης Μενεγάκη για να σηκώνονται τα παιδιά της στις 06:50 χωρίς γκρίνια, βαβούρα και παρακάλια!

Με έναν τονισμένο 7ο οίκο (οι άλλοι) και μάλιστα με τον Ερμή (γνώμη) και την Αφροδίτη (γυναίκες) εντός του η Ελένη Μενεγάκη δίνει τις δικές της συμβουλές στις τηλεθεάτριες της εκπομπής της.

Την Πέμπτη (22/1) με τον Ερμή (συμβουλή)

στον τεχνολογικό, εφευρετικό και πάντα πρωτοποριακό Υδροχόο (έξυπνη) που σχετίζεται με νέα συστήματα και ηλεκτρονικές συσκευές σε θετική όψη με την Αφροδίτη της (απευθυνόμενη στο κοινό της) αποκάλυψε πώς ξυπνάει τα παιδιά της το πρωί.

Η ξανθιά παρουσιάστρια είπε πως τα παιδιά της ξυπνούν κάθε μέρα στις 06:50 μέσα στην τρελή χαρά χάρη σε ένα ξυπνητήρι το οποίο ηχεί στον ρυθμό του αγαπημένο τους ραδιοφωνικό σταθμού που παίζει χορευτικά τραγούδια που τα ξεσηκώνουν.

«Ένα καινούργιο κόλπο, τους έχουμε πάρει ένα ξυπνητήρι – ραδιόφωνο και την ώρα που είναι να ξυπνήσουν 06:50 το πρωί ξαφνικά όλο το σπίτι σείεται... Μπαίνει ξαφνικά χορευτικά, νταπαντουπα αυτά που θέλουν αυτά, Justin Βibber και ότι παίζει ο σταθμός που έχουν διαλέξει και χορεύουμε όλοι 6:50 το πρωί. Και να μη θες σηκωνόμαστε όλο το σπίτι όρθιο...».

Keywords
Τυχαία Θέματα