Ζώδια και Αστέρια: Η Ταυρίνα, Κατερίνα Καινούργιου και η «αλλεργία» που την... ταλαιπωρεί

Με τι βγάζει... καντήλες η παρουσιάστρια κι έχει υπεραισθησία;

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μια σικάτη Ταύρος και με την γενέθλια Σελήνη (ψυχή, επαφή με το κοινό) να βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου (αψεγάδιαστη εικόνα, αναλυτική προσέγγιση των πραγμάτων, καθημερινές συνήθειες) είναι από τα πρόσωπα της τηλεόρασης που έρχεται πιο κοντά με τους τηλεθεατές λέγοντας πράγματα για την καθημερινή της ρουτίνα.

Αυτές τις ημέρες μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό και αποκάλυψε μικρές λεπτομέρειες της καθημερινότητας και της ζωής της.
«Στο σπίτι μου υπάρχουν πάντα ρεσό με άρωμα πούδρας. Δεν

καπνίζω και δεν κάπνισα ποτέ! Αγαπώ το λευκό κρασί, ενώ δεν μπορώ με τίποτα να φάω φακές. Το καλύτερο δώρο που έχω δεχτεί μέχρι σήμερα ήταν ένα τεράστιο μπουκέτο με κόκκινα τριαντάφυλλα από τον σύντροφο μου! Αγαπημένος προορισμός το χριστουγεννιάτικο Λονδίνο. Όταν δεν νιώθω καλά, πηγαίνω βόλτες στα μαγαζιά της Αθήνας μόνη μου, χαζεύοντας απλά τις βιτρίνες».

Επιπλέον, είπε για το ποιοι άνθρωποι την πειράζουν και με τι δυσανασχετεί.
«Έχω αλλεργία στους κακόψυχους, ενώ με στενοχωρούν όσοι με κακολογούν πίσω από την πλάτη μου. Προτιμώ μια σκληρή αλήθεια από ένα όμορφο... ψέμα!»

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει τον Ποσειδώνα (υπεραισθησία) στον Αιγόκερω (κακία, σκληρότητα, απρέπεια) να συγκρούεται με όψη τετραγώνου με την Αφροδίτη της (σχέσεις, συναναστροφές) στον Κριό (ανάγκη για ειλικρίνεια, ευθύτητα). Έτσι, θα ήθελε άνθρωποι και πρόσωπα τόσο γύρω της, όσο και γενικότερα, αφ' ενός να είναι πιο καλοί και ευγενικοί και αφ' ετέρου να εκφράζονται με ειλικρίνεια, διαφορετικά έρχεται αντιμέτωπη με μια πραγματικότητα που δεν είναι αυτή που θέλει και ονειρεύεται. Από την άλλη, με τον Ήλιο στον Ταύρο αντέχει στις δυσκολίες και μπορεί να τα βγάλει πέρα στον πραγματικό κόσμο που το καλό συνυπάρχει με το κακό.

*Η Κατερίνα Καινούργιου είναι γεννημένη 1 Μαΐου 1985

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα