Ζώδια και αστέρια: Γιατί δάκρυσε on air η Σταματίνα Τσιμτσιλή;

Δάκρυσε on air χτες το πρωί η Διδυμίνα, Σταματίνα Τσιμτσιλή, στο Happy Day, περιγράφοντας την πιο συγκινητική στιγμή από τη βάπτιση των δυο κοριτσιών της την περασμένη Κυριακή.


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή «έχασε» ξαφνικά τον πατέρα της όταν ήταν στην εφηβεία και το γεγονός ότι δεν θυμόταν από πότε είχε να του πει «σ' αγαπώ» της είχε δημιουργήσει τρομερές τύψεις! Θα ήθελε πολύ την ημέρα της βάπτισης των δύο κορών της, ο μπαμπάς της να ήταν μαζί

της και ευχόταν με κάποιον τρόπο να ήταν εκεί.

Όταν ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός, ο οποίος πριν δυο χρόνια έχασε τον πατέρα του τον οποίο η παρουσιάστρια ένιωθε δεύτερο πατέρα της, κάθισε στο πιάνο και έπαιξε στη μητέρα του το τραγούδι που ο πατέρας του της αφιέρωνε, η παρουσιάστρια συγκινήθηκε βαθιά.

Η παρουσιάστρια με τη γενέθλια Αφροδίτη (αγάπη) στον 4ο οίκο (οικογένεια) θεωρεί την οικογένεια ευτυχία ενώ με τον διευλαύνοντα Ερμή (σκέψεις), κυβερνήτη του 4ου οίκου (γονείς) στον 8ο οίκο (απώλεια, βαθιά πληγή, έντονη συγκίνηση) ήταν αναμενόμενο να κάνει βαθιά βουτιά στο συναίσθημα, όχι μόνο γιατί την Κυριακή βάπτιζε τις δυο κόρες της, αλλά και γιατί η κίνηση του άντρα της ανακίνησε στη ψυχή της βαθιά συγκίνηση για τον πατέρα τόσο το δικό της όσο και του συζύγου της.

Η παρουσιάστρια κλαίγοντας είπε: «Συγκινήθηκα σε μια στιγμή που ο Θέμης, επειδή φορούσε τα μανικετόκουμπα του μπαμπά του που έχει φύγει από τη ζωή, έκανε μια αφιέρωση στη μαμά του και είπε: "Αυτό είναι το αγαπημένο τραγούδι της μητέρας μου και το αφιέρωνε πάντα ο πατέρας μου στη μητέρα μου. Σήμερα φοράω τα μανικετόκουμπά του. Εύχομαι να είναι μαζί μας". Το ίδιο ευχόμουν κι εγώ για τον μπαμπά μου».

Και ο μπαμπάς της και ο πεθερός της μπορεί να έλειπαν από τη βάπτιση όμως όλη η οικογένεια τους θυμόταν! Κι αυτό με έναν τρόπο τους έφερνε κοντά τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα