Ζώδια και αστέρια: Ελένη Μενεγάκη: Η πιο τρυφερή στιγμή της λαμπερής Σκορπίνας με τον Ματέο

Οι πιο «αγαπησιάρικες» στιγμές της Ελένης και του Ματέο με φόντο τη «Νύφη του Θερμαϊκού».


Με τον διελαύνοντα Δία στον εύθυμο και ερωτικό Λέοντα να ενεργοποιεί στο ωροσκόπιο της Ελένης Μενεγάκη αυτό τον καιρό τη σύνοδο Ερμή – Δία στο Ζυγό, όψη που ευνοεί ευχάριστα ταξίδια και ρομαντικές αποδράσεις, η λαμπερή παρουσιάστρια βρέθηκε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στη

Θεσσαλονίκη συνοδευομένη από το σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο.

Ο καιρός δεν ήταν απλά καλός στη συμπρωτεύουσα αλλά... μελένιος όπως χαρακτηριστικά είπε η ίδια στην εκπομπή της και έτσι κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη «Νύφη του Θερμαϊκού» είχε την ευκαιρία, μετά το τέλος φιλανθρωπικής εκδήλωσης στην οποία παραβρέθηκε, να κάνει μαζί με το σύντροφό της βόλτες στη χριστουγεννιάτικα στολισμένη Τσιμισκή.

Το ζευγάρι πέρασε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο λίγο καιρό πριν τα Χριστούγεννα με την ίδια να δηλώνει ότι «πέρασα καταπληκτικά» και τον πλανήτη του ρομαντισμού και του ονείρου, τον Ποσειδώνα να πραγματοποιεί από διέλευση ένα όμορφο τρίγωνο με τον Ήλιο της ευνοώντας πολύ τρυφερές και γεμάτες αγάπη στιγμές με το σύντροφό της.

Στιγμές που με την διελαύνουσα Αφροδίτη (αισθηματικές σκηνές) σε τετράγωνο με τον Ουρανό της (δημοσιότητα) ο φακός του περιοδικού «HELLO» εντόπισε και δημοσίευσε.

Η Ελένη και ο Ματέο, αντάλλαξαν ρομαντικές αγκαλιές και τρυφερά φιλιά διανύοντας όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους του έρωτα τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα