Ζώδια και αστέρια: Δημήτρης Σταρόβας - «Κάποια στιγμή δεν άντεξα, σκέφτηκα μέχρι και να αυτοκτονήσω»

Ο μουσικός, ηθοποιός και παρουσιαστής των «Καρνάσιανς» Δημήτρης Σταρόβας σε πρόσφατη συνέντευξη μίλησε για το απελπιστικό σημείο που έφτασε στη ζωή του, το οποίο τον έκανε να σκεφθεί μέχρι και την αυτοκτονία.


Στην επιρροή του τετράγωνου Ερμή (συνέντευξη, λόγια) με τον Πλούτωνα (καταστροφή) στον Αιγόκερω (επιχειρηματική) σε κοσμικό επίπεδο, ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει και τη σχέση του με το χρήμα.

«Αν είχα χρήματα, θα έκανα τηλεόραση μόνο για την πλάκα μου.

Και θα ήμουν πιο επιλεκτικός. Όλη μας η ζωή έχει να κάνει με αυτά τα σκατολεφτά. Γεννιέσαι, πρέπει να πληρώσεις. Πεθαίνεις, πρέπει να πληρώσεις. Απίστευτη παγίδα το χρήμα» δηλώνει ο Δημήτρης Σταρόβας και συνεχίζει: «Μου στοίχησαν οικονομικά κάποιες χαζομάρες που έκανα στο παρελθόν. Πληρώνω ακόμη μια ιστορία που ξεκίνησε το 2001. Άνοιξα ένα μαγαζί με μουσικά όργανα στη Θεσσαλονίκη. Έπεσα πάνω στη μεταβατική περίοδο: κρίση στο χρηματιστήριο, σαρωτική είσοδος του ίντερνετ στη ζωή μας κλπ. Φαλίρισα... Εξελίχθηκα σε αποχειρηματία. Πήρα το μάθημα: Δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά με τις επιχειρήσεις ούτε για αστείο. Διαλύθηκα οικονομικά και ψυχικά».

Παράλληλα εξομολογήθηκε τις ακραίες σκέψεις που έκανε λόγω των οικονομικών δυσκολιών: «Κάποια στιγμή δεν άντεξα. Δεν θα σου κρύψω ότι σκέφτηκα μέχρι και να αυτοκτονήσω. Έφτασα σε αυτό το απελπιστικό σημείο, είπα: "δεν αξίζει ο κόπος για τίποτα". Άμα ανοίγεις το συρτάρι και έχεις 250 ευρώ μέσα και την επόμενη μέρα σου "σκάει" μια επιταγή 4.000 ευρώ, αρχίζεις να κάνεις περίεργες σκέψεις. Απελπίζεσαι, σκέφτεσαι "και τώρα πώς θα ζήσω;" Το ξεπέρασα όμως, μόνος μου. Δεν απευθύνθηκα ποτέ σε ψυχολόγο», ενώ εξήγησε ότι ένας από τους λόγους που είπε «ναι» στα Καρντάσιανς ήταν ο βιοποριστικός:«Μου το πρότεινε ο Γρηγόρης (Αρναούτογλου), βρήκα συμπαθητικό το concept και δέχτηκα. Είναι μια συμπαθητική εκπομπή, που δεν προσβάλλει την αισθητική μου. Και εντάξει, κάπως πρέπει να ζήσουμε κιόλας. Δεν μπορώ να πω ότι πετάω και από τη χαρά μου, ότι είναι η εκπομπή που μια ζωή ονειρευόμουν να κάνω. Έχει αρκετά σημεία ακόμη που μπορούν να βελτιωθούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα