Ζώδια και Αστέρια 20/5: Πώς η Σκορπίνα Ελένη Μενεγάκη αλλάζει την εκπομπή της;

Η ευφυής πρόταση της Ελένης που θα κολλήσει τα μάτια των γυναικών στην οθόνη!

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια πανέξυπνη Σκορπιός με τον Ερμή (επικοινωνία, αντίληψη), την Αφροδίτη (ομορφιά) και τον Δία (επιτυχία) στο ζώδιο του Ζυγού (καλλιτεχνία, άποψη σε θέματα καλαισθησίας) και ως εκ τούτου έχει πολύ σωστό κριτήριο επάνω στην δουλειά της.

Η επιτυχημένη Σκορπίνα με τον Ωροσκόπο στον ζωηρό και ενεργητικό Κριό δεν επαναπαύεται ποτέ και έτσι με την επιστροφή της στα τηλεοπτικά

δρώμενα, μετά την εγκυμοσύνη της, θέλει να «φρεσκάρει» την εκπομπή της. Βλέποντας ένα βίντεο του συνεργάτη της Δημήτρη Αλεξάνδρου αφενός σχολίασε θετικά και αφετέρου τον έχρισε on-air «επίσημο» βοηθό στην κουζίνα του Βασίλη Καλλίδη.
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ο Δημητράκης, Βασίλη, θα παίζει καθημερινά στην εκπομπή σου! Μιλάμε εικόνα απογείωση, γεύσεις, συνταγές, η ομορφάδα του, η εμπειρία του Γρηγόρη δηλαδή μιλάμε το τρίπτυχο της επιτυχίας... Τι ωραίο πλάνο! Κοντινά από τότε που ήμουν στον ΑΝΤ1»!

Αυτήν την περίοδο ο διελαύνων Δίας (επιτυχημένες) από το ζώδιο του Λέοντα (προτάσεις σε ζητήματα εικόνας και θεάματος) βρίσκεται σε όψη εξαγώνου με την γενέθλια Αφροδίτη (αισθητικό κριτήριο) στο ζώδιο του Ζυγού (στο τι θέλουν οι άλλοι) της επιτυχημένης παρουσιάστριας, ενεργοποιώντας την γενέθλια σύνοδο που διαθέτει στον αστρολογικό της χάρτη μεταξύ Αφροδίτης – Δία η οποία την κάνει αφ΄ενός να έχει το «άγγιγμα του Μήδα» και αφ΄ετέρου οι απόψεις τις σε σχετικά θέματα να ανταποκρίνονται στα «θέλω» των τηλεθεατών!

Σκέψου το και εσύ! Υπάρχει τηλεθεάτρια που θα ξεκολλήσει το βλέμμα της από την στήλη της μαγειρικής, βλέποντας το όμορφο μοντέλο Δημήτρη Αλεξάνδρου να «μαγειρεύει»; Σε καμία περίπτωση!

Ελένη Μενεγάκη είναι γεννημένη στις 29 Οκτωβρίου 1969

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα