Ξεχάστε την Τζούλια που ξέρατε - Έτσι είναι σήμερα το σέξι μοντέλο

Τι λες; Έχει μπει για τα καλά στο «πετσί» της παντρεμένης συζύγου ή όχι ακόμα;

Η Ιουλία Καρποζήλου όπως συστήνεται πλέον η Τζούλια Αλεξανδράτου στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook εδώ και περίπου τρία χρόνια ζει μόνιμα στην Ελβετία.
Tο μοντέλο που κάποτε με τα «hot» βίντεο και τις σουπερ σέξι εμφανίσεις της άφηνε τους άντρες «παγωτό», μετά το γάμο της με τον Ελληνοαυστριακό, Κρίστιαν Καρπόζηλο, που ζει και εργάζεται στη Βιέννη, έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή της.

Κάνει συνέχεια ταξίδια ενώ έχει ανοίξει τα φτερά της επαγγελματικά στη διεθνή σκηνή, ανήκοντας πλέον στην ομάδα ενός από τα πιο δημοφιλή πρακτορεία μοντέλων στην Νέα Υόρκη.
Πρόσφατα μάλιστα η Ιουλία Καρποζήλου κυκλοφορεί και με νέο look! Όχι δεν άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της, παραμένει πλατινέ, αλλά έκανε μια φιλότιμη προσπάθεια να πλησιάσει την πιο χαριτωμένη πλευρά της εμφάνισης της και άφησε αφέλειες.

Βέβαια η περιπετειώδης Τοξοτίνα, παρά τις προσταγές του αυστηρού Κρόνου που θέλει ένα πιο μετρημένο προφίλ, δύσκολα μπορεί να αποχωριστεί το προκλητικό sex appeal της Αφροδίτης της στον Σκορπιό και έτσι είτε με αφέλειες είτε χωρίς, δεν παύει να είναι η... σεξοβόμβα που γνωρίσαμε. Εεε... τι λες και εσύ;

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Astrology.gr