Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/10;

Η Σελήνη στο Λέοντα εκφράζει το λαμπρό και γιορτινό κλίμα της ημέρας, ενώ η επερχόμενη συνάντηση του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο προειδοποιεί για πιθανά επικοινωνιακά ατοπήματα...

~Σελήνη στο Λέοντα~

28η Οκτωβρίου, η επέτειος του «Όχι»! Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα, το ζώδιο που εκπροσωπεί τόσο τις εορταστικές εκδηλώσεις όσο και τις τιμές. Υποδηλώνει μια μέρα μεγαλειότητας και αναμένεται η παρέλαση για την εθνική μας γιορτή να διεξαχθεί με λαμπρότητα, εντυπωσιακές επιδείξεις, επίτιμους καλεσμένους και υψηλό αίσθημα υπερηφάνειας.

Τι θα δείτε και θα ακούσετε σήμερα; Μετάλλια

που θα λαμπυρίζουν, πρόσωπα ντυμένα στα καλά τους, ξεχωριστές προσωπικότητες, απονομές, εορταστικά τραγούδια και ό,τι αποπνέει υπεροχή, συγκεντρώνει θαυμασμό ή προκαλεί συναισθήματα επιδοκιμασίας. Τα χρώματα που θα ξεχωρίσουν σήμερα -από την εμφάνιση, ως τα αντικείμενα και τα εδέσματα- θα είναι το κίτρινο, το χρυσαφί και το πορτοκαλί.

~Ερμής σύνοδο με Κρόνο~

Στην επιρροή της αυριανής συνόδου Ερμή – Κρόνου υπάρχει η τάση να έρθετε σε επαφή με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας με τα οποία είχατε χαθεί, σας συνδέει ένα μυστικό ή κατά το παρελθόν είχατε ανταλλάξει άσχημα λόγια. Προσοχή σε παρεξηγήσεις, ασυνεννοησίες, λεκτικά ατοπήματα, λέξεις που δείχνουν φανατισμό, ζήλια ή προσκόλληση και μπορεί να είναι αιτία για αρνητική κριτική.

Η τύχη σήμερα χαμογελά σε Λέοντες, Τοξότες, Κριούς και Δίδυμους, Υδροχόους, Ζυγούς γεννημένους στα τέλη του β δεκαημέρου και στο γ'. Ευνοούνται εξωστρεφείς δραστηριότητες και ό,τι μπορεί να απογειώσει την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη.

Να έχετε όλοι μια όμορφη και ξεχωριστή 28η Οκτωβρίου, γιορτάζοντάς τη με υψηλό φρόνημα!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

Keywords
Τυχαία Θέματα