Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/8;

"Τα φαινόμενα απατούν": αυτό να θυμάστε σήμερα και να προσέχετε τις παρανοήσεις και τις παρερμηνείες, γιατί ο Ποσειδώνας καραδοκεί!

~Σελήνη στον Ταύρο~

Η εβδομάδα ανοίγει με τη Σελήνη στον Ταύρο να δίνει έμφαση σε θέματα που έχουν σχέση με οικονομικές υποθέσεις και πρακτικά θέματα, ενώ προσφέρεται για ρομαντικές στιγμές, δραστηριότητες σε ήπιους τόνους και οτιδήποτε μπορεί να δώσει μια ευχάριστη νότα στη μέρα σας. Δεν ευνοούνται οι μεταβολές και το «ξεβόλεμα».

~Ερμής αντίθεση με Ποσειδώνα~

Λες ψέματα! Η αλήθεια σήμερα κρύβεται και θα ακουστούν παραμύθια, ψεύτικες υποσχέσεις

ή δικαιολογίες. Προσοχή σε εσφαλμένες εκτιμήσεις, κλοπές ή αντιγραφές, τυπογραφικά λάθη όπως και παρανοήσεις ή παρερμηνείες. Αποφύγετε οποιουδήποτε τύπου υπογραφές, μην ανοίξετε ύποπτα email και διαβάζετε με προσοχή οδηγίες και πινακίδες.

~Ήλιος αντίθεση με Ποσειδώνα~

Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται! Στη σφαίρα επιρροής της αυριανής αντίθεσης Ήλιου – Ποσειδώνα ακόμη κι αν νομίζετε ότι έχετε καθαρή εικόνα για επαγγελματικά, αισθηματικά ή άλλα θέματα ίσως παραπλανηθείτε ή παρασυρθείτε σε λαθεμένες επιλογές. Προσοχή σε ερεθισμούς των ματιών. Ευνοούνται σόου, ταινίες, videos με μαγικά κόλπα, οφθαλμαπάτες και ειδικά εφέ.

~Αφροδίτη αντίθεση με Ουρανό~

Προκαλείς, σου το λέω προκαλείς! Σε θέματα σχέσεων, χρημάτων και σε οτιδήποτε σχετίζεται με την ομορφιά και την τέχνη, το εκκεντρικό θα επικρατεί. Ξαφνικές σχέσεις, απρόβλεπτοι χωρισμοί και οικονομικά θέματα θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη (τζιζζζ).

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του β' δεκαημέρου που θα πάρετε χαρά από τις σχέσεις ή τις ομορφιές της ζωής.

Να έχετε μια όμορφη εβδομάδα κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν και σας δίνουν χαρά.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

Keywords
Τυχαία Θέματα