Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/10;

Ο επαναπροσδιορισμός των αναγκών και των επιθυμιών σου θα γίνει αφορμή για να χαράξεις εκ νέου το πεπρωμένο σου, ιδιαίτερα σε συνεργασίες, φιλίες, συμφωνίες και σχέσεις.

~Σελήνη στο Ζυγό~

Τα συν και τα πλην των εξελίξεων θα καθορίσουν το πεπρωμένο σου! Αύριο ο Ήλιος εισέρχεται στον Σκορπιό και ένας νέος σεληνιακός κύκλος ανοίγει την Πέμπτη με τη Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη στη μηδενική μοίρα του Σκορπιού. Η παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό, πριν το νέο ξεκίνημα, υποδεικνύει ότι είναι απαραίτητο να αξιολογήσεις τα

υπέρ και τα κατά των εξελίξεων που έλαβαν χώρα από το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου ως τώρα, προκειμένου να εξασφαλίσεις μια καλύτερη νέα αρχή τις επόμενες μέρες. Ο επαναπροσδιορισμός των αναγκών και των επιθυμιών σου θα γίνει αφορμή για να χαράξεις εκ νέου το πεπρωμένο σου, ιδιαίτερα σε συνεργασίες, φιλίες, συμφωνίες και σχέσεις.

~Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα & Ουρανό~

Κι έρχεται η στιγμή για ν' αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θ' αφήσεις! Σήμερα μέσα από γεγονότα που θα σου προκαλέσουν δυσαρέσκεια, θλίψη, εκνευρισμό ή απρόβλεπτα συναισθήματα, θα μπεις στη διαδικασία να προβληματιστείς και να στρέψεις την προσοχή σου σε ό,τι έχει για σένα πραγματική σημασία και αξία. Σε κάποιες περιπτώσεις, ίσως αισθανθείς ότι ήρθε η ώρα που πρέπει να φύγεις από κάπου και να πας κάπου άλλου. Από αισθηματικής πλευράς, πάθη και μυστικά ίσως αποκαλυφθούν ή πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ζυγός, Δίδυμος, Υδροχόος του α' και του β' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια υπέροχη μέρα, αν μεταξύ άλλων κάνεις πράγματα που θα ελαφρύνουν την ατμόσφαιρα και θα αναδείξουν τη θετική και όμορφη πλευρά της ζωής.

Άκουσε την ανάλυση των όψεων της ημέρας, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη στον Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/173290283&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.



Keywords
Τυχαία Θέματα