Τα SOS της εβδομάδας, από 7/11 έως 13/11

Ποια ζώδια θα επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με

κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)

Από 7/11 έως 13/11
Με τον Άρη να κλείνει σημαντικές όψεις και την Πανσέληνο να ενεργοποιεί την προηγηθείσα Ηλιακή έκλειψη, ο ουρανός είναι αρκούντως... ανταριασμένος κι εσύ καλείσαι να δώσεις τις κατάλληλες διεξόδους στις πιέσεις που θα σου ασκηθούν.
Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι ενδέχεται να υπάρξουν ακραία φαινόμενα και κάποιες κρίσιμες εξελίξεις σε κοινωνικό-συλλογικό επίπεδο, όπου οι δυνατότητες μιας παρέμβασης σου είναι περιορισμένες.

Ξεκινώντας από τον Άρη, είναι βέβαιο ότι οι διαδοχικές επαφές του με Πλούτωνα, Χείρωνα και Ουρανό δεν επαγγέλλονται την ειρήνη και γι' αυτό σε θέλουν... στις επάλξεις! Το «μότο» του πλανήτη είναι «με αγώνες κατακτάμε τα δικαιώματα μας» και δεν πρόκειται να κάνει κάποια εξαίρεση στην συγκεκριμένη περίπτωση (για το που και πως μπορείς να κινηθείς, διάβασε τις λεπτομέρειες παρακάτω).
Να θυμάσαι μάλιστα ότι και οι τρεις όψεις θα σε επηρεάσουν καθ' όλη τη διάρκεια του επταημέρου, μπορεί και περισσότερο.

Όσο για την Πανσέληνο του Νοεμβρίου, σου στέλνει διπλό μήνυμα. Ως τροπική αναμοχλεύει οικονομικά θέματα, ενώ ως αστρική αναφέρεται κυρίως σε θέματα σχέσεων και διπλωματίας. Επιπλέον ως... γνήσια Πανσέληνος αναμένεται να επηρεάσει καταλυτικά την διάθεση σου, είτε διεγείροντας τις διαθέσεις σου, είτε καταστέλλοντας τις στην κατεύθυνση μιας μάλλον καταθλιπτικής ακολουθίας (ευτυχώς, το πρόβλημα αυτό λύνεται εύκολα, με το κατάλληλο φυτικό σκεύασμα).

Σε αμφότερες τις εκδοχές οι εξελίξεις μπορεί να σε κάνουν να... τραμπαλίζεσαι ανάμεσα σε διλήμματα ή επιλογές που διαφέρουν μεταξύ τους όσο η ημέρα με την νύχτα. Κι όταν τα θετικά εναλλάσσονται με τα αρνητικά και το πράσινο με το κόκκινο φως, εσύ μάλλον θα πρέπει να αποφύγεις τις σπασμωδικές κινήσεις, περιμένοντας υπομονετικά να ισορροπήσει το σύστημα. Αυτό είναι το σοφότερο που μπορείς να πράξεις, αν δεν θέλεις να εκτεθείς ανεπανόρθωτα.

Η Πανσέληνος γίνεται λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, προς Παρασκευή και αναμένεται να επηρεάσει πρωτίστως Σκορπιούς, Ταύρους και μια σημαντική μερίδα Ζυγών και Κριών (για τις ζωδιακές μοίρες που ενεργοποιούνται, μπορείς να ανατρέξεις εδώ).

Ας δούμε όμως όλες τις όψεις του επταημέρου, με χρονολογική σειρά.

Την Πέμπτη η αστρική Αφροδίτη σχηματίζει μια «κρυφή» αντίθεση με την τροπική Έριδα (Ζυγός-Κριός, 22η μοίρα), υποβοηθώντας μεταξύ άλλων την βελτίωση των εργασιακών σου σχέσεων.

Εφαρμογές: Βελτίωση των συνθηκών εργασίας. Ανεύρεση εργασίας. Μια σχέση στον χώρο εργασίας. Μια σχέση αμοιβαίου συμφέροντος. Φροντίδα για το σώμα, κρέμες, καλλυντικά, αισθητικές επεμβάσεις. Αγάπη και φροντίδα για τα ζώα ή τα φυτά. Ανεύρεση συντρόφου μέσω διαδικτύου.
SOS: Μια σχέση μονομερούς συμφέροντος. Σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο εργασίας.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως Παρθένους, Ζυγούς, Κριούς, Ταύρους και Σκορπιούς.

Το Σάββατο, η Αφροδίτη σχηματίζει ένα «κρυφό» τετράγωνο με τον αστρικό Χείρωνα (Σκορπιός-Υδροχόος, 19η μοίρα) φέρνοντας στο διάβα σου πρόσωπα ή καταστάσεις του παρελθόντος.

Εφαρμογές: Μια σχέση που οδηγεί στην συμβίωση ή το γάμο. Επανασύνδεση. Φροντίδα για το σπίτι. Μια ευχάριστη οικογενειακή συγκέντρωση. Διακόσμηση εσωτερικού χώρου. Ακίνητη περιουσία, κληρονομιά. Παραδοσιακές συνταγές. Αντίκες, παλαιά αντικείμενα αξίας. Ένας «ζωντανός» θρύλος.
SOS: Συναισθηματική αδυναμία, εξάρτηση. Προσκόλληση στο παρελθόν. Δεισιδαιμονία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως Σκορπιούς, Ιχθύες, Καρκίνους, Ταύρους, Παρθένους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ζυγούς ή Κριούς, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 25η μοίρα του ζωδίου τους, όπως επίσης Λέοντες ή Υδροχόους που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 19η μοίρα του ζωδίου τους.

Την ίδια ημέρα κλείνει με ακρίβεια το τετράγωνο της Δήμητρας με τον Ποσειδώνα (Τοξότης-Ιχθύες, 4η μοίρα), μια όψη που σε επηρεάζει για αρκετές ημέρες. Εδώ το πρώτο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι όσον αφορά στις οικονομικές παραμέτρους τους, οι συνεργασίες και οι συμφωνίες σου κινούνται στον αστερισμό της... θολούρας και καλά θα κάνεις να μην τρέφεις αυταπάτες για την δυναμική τους.
Αντίθετα όμως, η συγκεκριμένη όψη μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματική σε σχέση με ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες και οτιδήποτε αναφέρεται στην άδολη προσφορά.

Εφαρμογές: Καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες, προσφορά σε πάσχοντες. Εναλλακτικές θεραπείες. Πολιτικός οραματισμός, ιδανικά. Εμψύχωση. Ένα απαλλακτικό βούλευμα, χάρισμα ποινής.
SOS: Φήμες, ψευτιές. Λανθασμένες ή «πειραγμένες» δημοσκοπήσεις. Μια συνεργασία χωρίς νομικό έρεισμα. Άκυρες ή ανεφάρμοστες πράξεις. Ουτοπία. Πλαστά ενοχοποιητικά στοιχεία, ψευδομάρτυρες, μια «στημένη» δίκη.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως Τοξότες, Ιχθύες, Παρθένους, Διδύμους, Ζυγούς και σε ένα στενότερο πλαίσιο Σκορπιούς, Ταύρους, Λέοντες ή Υδροχόους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 10η μοίρα του ζωδίου τους.

Την Κυριακή, η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Δία (Σκορπιός-Λέων, 19η μοίρα), διαμορφώνοντας την καθημερινότητα σου επί το... ελαφρύτερο!

Εφαρμογές: Τύχη, ευκολίες. Ένα μεγάλο δώρο. Διασκέδαση, χιούμορ, καλοπέραση. Μια σχέση με υλικά οφέλη.
SOS: Υπερβολική ελαφρότητα, ανευθυνότητα. Σπατάλη. Πορνεία, πορνογραφία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους, Ταύρους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ζυγούς, Κριούς, Καρκίνους ή Αιγόκερους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 25η μοίρα του ζωδίου τους.

Την ίδια ημέρα, ο αστρικός Ήλιος σχηματίζει μια «κρυφή» αντίθεση με την τροπική Έριδα (Ζυγός-Κριός, 22η μοίρα), δίνοντας προτεραιότητα σε εργασιακά και ιατρικά θέματα (για είδη φαρμακείου μια βόλτα στο ηλεκτρονικό κατάστημα σε εφοδιάζει με όλα τα απαραίτητα απλά και γρήγορα, από την άνεση του σπιτιού σου!).

Εφαρμογές: Ανεύρεση εργασίας, ρύθμιση αρμοδιοτήτων. Ιατρικές εξετάσεις. Ενδιαφέροντα σχετικά με το στρατό ή τους εξοπλισμούς.
SOS: Υπερβολική ανάλωση σε λεπτομέρειες. Γραφειοκρατία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως Κριούς, Σκορπιούς, Παρθένους αλλά και τους Ζυγούς που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 22η μοίρα του ζωδίου τους.

Αργά την Δευτέρα, ο Άρης κάνει... σεφτέ στις βαρυσήμαντες επαφές του, συναντώντας τον Πλούτωνα στην 11η μοίρα του Αιγόκερω. Εδώ η βασική εντολή είναι να έχεις τον νου σου για το τι μπορεί να γίνεται είτε πίσω από την πλάτη σου, είτε... από κάτω σου.

Εφαρμογές: Το μέσα, έξω. Έρευνα σε βάθος, κατάδυση. Εξάρθρωση ενός παράνομου κυκλώματος. Αποχετευτικές εργασίες. Πολεμικές τέχνες. Μια έντονη σεξουαλική εμπειρία. Κτύπημα του κακού στη ρίζα του. Ελεγχόμενη κατεδάφιση.
SOS: Βίαια ένστικτα, εγκληματικότητα. Γκρέμισμα, καταστροφή. Δραστική υπονόμευση, βομβιστικές επιθέσεις. Καταβύθιση, υποχώρηση εδάφους. Μαύρη τρύπα.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως Κριούς, Σκορπιούς, Αιγόκερους, Καρκίνους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Τοξότες ή Διδύμους που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 17η μοίρα του ζωδίου τους.

Την Τρίτη, ο τροπικός Ήλιος σχηματίζει ένα «κρυφό» τετράγωνο με τον αστρικό Χείρωνα (Σκορπιός-Υδροχόος, 19η μοίρα), συμβάλλοντας με την σειρά του σε μια... γερή στροφή στο παρελθόν.

Εφαρμογές: Θέματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο. Ανάπλαση, αναπαλαίωση. Ενασχόληση με την παράδοση. Συναντήσεις με πρεσβύτερους ή βετεράνους. Ρύθμιση οικογενειακών και περιουσιακών θεμάτων. Αρχιτεκτονική, Ιστορία, Μυθολογία. Μια παραδοσιακή θεραπεία, σαμανισμός.
SOS: Παρελθοντολογία, αρχαιοπληξία. Υποταγή στο παλιό, φόβος για το νέο. Κλείσιμο, περιορισμός, ακραία εσωστρέφεια. Άκρατος τοπικισμός, ρατσισμός.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως Σκορπιούς, Καρκίνους, Ιχθύες και σε ένα στενότερο πλαίσιο Λέοντες ή Υδροχόους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 19η μοίρα του ζωδίου τους. Ακόμη τους Τοξότες, Παρθένους ή Διδύμους της 13ης-14ης μοίρας.

Την Τετάρτη, ο αστρικός Ερμής τετραγωνίζεται με τον τροπικό Πλούτωνα (Ζυγός-Αιγόκερως, 11η μοίρα), επιτάσσοντας την διερεύνηση κάθε μυστηρίου.

Εφαρμογές: Έρευνα σε βάθος. Αποκάλυψη ενός μυστικού, εκμυστήρευση. Ενδιαφέροντα σχετικά με το άγνωστο. Σεξολογία. Μαύρο χιούμορ, σάτιρα. Ξεκαθάρισμα αντικειμένων.
SOS: Μια δυσάρεστη είδηση. Υπονόμευση, χειραγώγηση, «στημένο» παιχνίδι. Δόλια κατασκοπία. Πορνογραφία. Απώλεια αρχείων, εγγράφων ή αντικειμένων. Μια σοβαρή βλάβη, επικοινωνιακό μπλακάουτ.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως Αιγόκερους, Ζυγούς, Καρκίνους, Κριούς, Διδύμους και Σκορπιούς.

Την Πέμπτη έχουμε μια πληθώρα όψεων, ικανών να επιφέρουν καταλυτικές αλλαγές ή να δρομολογήσουν σημαντικές αποφάσεις.

Κατ' αρχήν η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Κρόνο στην 25η μοίρα του Σκορπιού, μπορεί να συμβάλλει σε μια σκληρή όσο και αναγκαία συνειδητοποίηση, γύρω από αισθηματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα.

Εφαρμογές: Λιτότητα, δίαιτα. Ένας χρήσιμος περιορισμός. Μια σχέση με διαφορά ηλικίας. Μια σημαντική πώληση. Ανάληψη μιας μεγάλης ευθύνης, αίσθηση καθήκοντος.
SOS: Θλίψη, απογοήτευση. Πόνος, μαζοχιστική διάθεση. Ένας χωρισμός. Μια σημαντική οικονομική απώλεια ή μια άτυχη επένδυση. Αγορά ελαττωματικών προϊόντων.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ταύρους

Αντίθετα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα (Σκορπιός-Ιχθύες, 4η μοίρα), κινείται στην κατεύθυνση μιας ωραιοποίησης της πραγματικότητας, είτε με αγαθούς είτε με... δόλιους σκοπούς!

Εφαρμογές: Εξωραϊσμός, απόκρυψη ανεπιθύμητων λεπτομερειών. Ένα αθώο ψέμα που προστατεύει. Καλλιτεχνικές ανησυχίες. Διαλογισμός, προσευχή. Χαλάρωση, ύπνος. Ένα προφητικό όνειρο. Ακύρωση μιας επιζήμιας δραστηριότητας. Τυχαία ανεύρεση ενός εγγράφου ή αντικειμένου.
SOS: Απάτη, πλαστογραφία, κλοπή. Ένα δόλιο ψέμα. Εξαφάνιση εγγράφων, αρχείων ή αντικειμένων. Ανεξήγητα τεχνικά προβλήματα.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως Σκορπιούς, Ταύρους, Ιχθύες, Παρθένους, Διδύμους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ζυγούς, Κριούς, Υδροχόους ή Λέοντες, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 10η μοίρα του ζωδίου τους.

Περνώντας στα πιο... σκληρά, το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό (Αιγόκερως-Κριός, 13η μοίρα) είναι από τις όψεις που συνδέονται άμεσα με απρόοπτες όσο και ασύμμετρες απειλές. Παράλληλα όμως έχει και ξεχωριστές δημιουργικές προδιαγραφές.

Εφαρμογές: Ένας νικηφόρος αιφνιδιασμός. Κεραυνοβόλα δράση. Επανάσταση, χειραφέτηση. ¨Ένα σπουδαίο τεχνολογικό επίτευγμα. Extreme sports.
SOS: Ανταρσία. Κεραυνοβόλημα, ηλεκτροπληξία. Κίνδυνος στον αέρα ή από ιπτάμενα αντικείμενα. Βομβαρδισμός. Πτώση από ψηλά. Ένα αεροπορικό δυστύχημα. Αγριότητες, ακρότητες.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως Αιγόκερους, Καρκίνους, Κριούς, Ζυγούς, Υδροχόους και σε ένα στενότερο πλαίσιο, Τοξότες, Ιχθύες, Διδύμους ή Παρθένους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 19η μοίρα του ζωδίου τους.

Το δε εξάγωνο του Άρη με τον Χείρωνα είναι εξαιρετικά δυνατό ως προς την συναισθηματική και σεξουαλική έκφρασή σου, δεν παύει όμως κι αυτό να κρύβει κάποιους κινδύνους ιδιαίτερα σε σχέση με την ασφάλεια του σπιτιού ή της οικογένειας σου.

Εφαρμογές: Συνδυασμός σεξουαλικότητας και τρυφερότητας. Πολύ δυνατές συγκινήσεις. Ανασκαφή, ανεύρεση παλαιών όπλων ή εργαλείων. Διερεύνηση του παρελθόντος, κλείσιμο ενός παλαιού λογαριασμού. Οικοδομικές εργασίες.
SOS: Οικογενειακή βία. Ένα ατύχημα στο σπίτι, φωτιά έκρηξη. Βίαιη εκκένωση χώρου. Κίνδυνος από θαμμένα εκρηκτικά. Ακραίος εθνικισμός, ρατσισμός. Κλίμα εμφυλίου.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως Αιγόκερους, Ιχθύες, Καρκίνους, Παρθένους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Τοξότες, Διδύμους, Λέοντες ή Υδροχόους που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 19η μοίρα του ζωδίου τους.

Τέλος, από τις όψεις της Παρασκευής 14/11 ξεχωρίζει το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία (Σκορπιός-Λέων, 21η μοίρα), το οποίο αναμένεται να σου προσφέρει ευκολίες, ευκαιρίες αλλά και πάμπολλους... πειρασμούς, ικανούς να σε κάνουν να ξεστρατίσεις!

Εφαρμογές: Βοήθεια από ισχυρούς, τύχη. Μια έναρξη με προοπτικές. Ανάπτυξη. Κερδισμένες εντυπώσεις.
SOS: Σπατάλη, επιπολαιότητα, υπεραισιοδοξία. Μαύρο χρήμα, «ξέπλυμα», κερδοσκοπία. Αναξιοκρατία, νεποτισμός.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως Σκορπιούς, Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους ή Αιγόκερους που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 27η μοίρα του ζωδίου τους.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Keywords
sos, sos, extreme sports, ζωδια σημερα, επιρροή, σημαίνει, διλήμματα, φως, επηρεάζει, ιχθύες, προσφορες, δημοσκοπηση, αρης, θλίψη, δραση, extreme, sports, βομβα mall, νεποτισμός, astrology, μυστικες δημοσκοπησεις, διαιτα, σταση εργασιας, μετρο, εκλειψη ηλιου, καθαρα δευτερα, έκλειψη σελήνης, τελος ακινητης περιουσιας, στρατος, τελος ακινητων, αθηνα, Καλή Χρονιά, φωτια, τελος του κοσμου, εθνικισμος, δυνατα, διακοσμηση, θλίψη, αιγοκερως, αφροδιτη, εγκληματικοτητα, ζωα, θρυλος, κριος, λεων, ονειρο, οψη, πλαισιο, ρατσισμος, τυχη, υδροχοος, φημες, φυτα, φως, ψεμα, αγαπη, αστρα, αγορα, αγωνες, αδυναμια, αθωο, αποκαλυψη, απλα, απωλεια, αρχιτεκτονικη, ατυχημα, βοηθεια, γινεται, δευτερα, δικη, διλήμματα, δρωμενα, διπλο, δολια, δωρο, ευκολα, ειρηνη, εκλειψη, εκρηξη, εκρηκτικα, εκφραση, εβδομαδα, εμψυχωση, ενεργεια, ενδιαφεροντα, εξετασεις, επιρροή, επηρεάζει, ερευνα, ερεισμα, εριδα, ερμης, ερχονται, εφαρμογες, ιδια, ιδιο, ειδος, ηλιος, θυμασαι, υπνος, κλιμα, κλοπη, λεπτομερειες, μαυρο, μυθολογια, μοιρα, μοιρες, μπορεις, νεποτισμός, νυχτα, παντα, ουρανος, ουτοπια, πεμπτη, περιβαλλον, προβληματα, ριζα, ρυθμιση, σατιρα, σαββατο, σεξουαλικη παρενοχληση, σειρα, συγκεντρωση, σωμα, σπιτι, τετραγωνο, τριτη, φυση, φοβος, χερι, χιουμορ, χρημα, χρονικα, αγνωστο, ασφαλεια, astrology, δικαιωματα, δωσεις, ειδη, εξαρτηση, extreme, extreme sports, ιατρικα, ιδιαιτερα, ιχθύες, κυριακη, sports, οψεις, ουρανια, παιχνιδι, πωληση, σημαίνει, θεματα, θετικα, υλικα, ξεκαθαρισμα
Τυχαία Θέματα