Προβλέψεις Ταρό Μαΐου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Μάιο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

ΚΡΙΟΣ
XV ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Με το βλέμμα στραμμένο στην κορυφή!

Γενικά: Αυτό το μήνα το βλέμμα σου είναι στραμμένο στην κορυφή και τίποτα δεν μπορεί να σου κόψει το δρόμο. Δεν έχεις λοιπόν παρά να επιστρατεύσεις όλες τις δυνάμεις σου και να καλύψεις τα νώτα σου.
Αισθηματικά: Ένα παράπτωμα από το παρελθόν μπορεί να σου στοιχίσει την ηρεμία σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, οι ακραίες συμπεριφορές όσο κι αν σε εξιτάρουν δεν είναι οι μόνες εναλλακτικές σου.
Επαγγελματικά: Ο τρόπος που προβάλλεις τον

εαυτό σου μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα, δεν βοηθάει όμως πάντα τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σου να σε προσεγγίζουν. Όλα έχουν το τίμημά τους.
Οικονομικά: Περιόρισε τις σπατάλες της καθημερινότητάς σου.

ΤΑΥΡΟΣ
XVI ΠΥΡΓΟΣ

Κουραστικοί και απαιτητική ρυθμοί!

Γενικά: Οι κουραστικοί και απαιτητικοί ρυθμοί της καθημερινότητάς σου έχουν καταπονήσει τον οργανισμό σου. Γι’ αυτό φρόντισε να εξασφαλίσεις τον απαραίτητο χρόνο χαλάρωσης που χρειάζεσαι για να επανακτήσεις τη φόρμα σου.
Αισθηματικά: Τίποτα δεν είναι δεδομένο στην ερωτική σου ζωή. Η ισορροπία είναι εύθραυστη. Αν είσαι μόνος/η, παρ’ όλο που δεν σου λείπουν οι γνωριμίες δεν είσαι σε φάση ν’ αναλάβεις νέες δεσμεύσεις.
Επαγγελματικά: Οι ανατροπές στον επαγγελματικό σου χώρο είναι αναπόφευκτες. Αντί να επικρίνεις τους πάντες, να γκρινιάζεις και να κλείνεσαι στον εαυτό σου, εστιάσου στην αληθινή διάσταση των πραγμάτων.
Οικονομικά: Τα οικονομικά σου εξαρτώνται από τις ανάγκες ενός δικού σου προσώπου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
XVII ΑΣΤΕΡΙ

Τα δύσκολα τελειώνουν!

Γενικά: Ο δρόμος με τις δυσκολίες σιγά – σιγά φτάνει στο τέλος του. Αποδέξου ό,τι έχει συμβεί, μάθε από τα λάθη σου, κάνε τις επιλογές σου και προχώρησε. Μια ενδιαφέρουσα γνωριμία διαφαίνεται στον ορίζοντα.
Αισθηματικά: Η σχέση σου χρειάζεται ξεσκαρτάρισμα. Ήρθε η ώρα να φροντίσεις για τα θέλω και τις ανάγκες σου. Αν είσαι μόνος/η ένας φίλος προσπαθεί να σε πείσει ότι βρήκε στο πρόσωπο σου τον ιδανικό σύντροφο.
Επαγγελματικά: Επανεξέτασε πράγματα που μέχρι τώρα θεωρούσες δεδομένα και διεκδίκησε ό,τι θεωρείς ότι σου αξίζει. Αν νοιώθεις ότι μια συνεργασία φτάνει στο τέλος, μη διστάσεις να γυρίσεις σελίδα.
Οικονομικά: Βοήθεια και λύσεις σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
XVIII ΣΕΛΗΝΗ

Αλλαγή οπτικής!

Γενικά: Αλλαγή οπτικής σε ένα σημαντικό θέμα ή μια φιλοσοφία ζωής. Θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου μέσα από σπουδές ή ταξίδια. Ευνοούνται θέματα σπιτιού και οικογένειας.
Αισθηματικά: Συγκρούσεις στον αισθηματικό τομέα όσο εξακολουθείς να κλείνεις τ’ αυτιά σου στις ανάγκες του/της συντρόφου σου. Αν είσαι μόνος/η, σκέψεις που αφορούν στο παρελθόν σε απασχολούν ξανά.
Επαγγελματικά: Η ανάγκη σου για ανανέωση σε ωθεί να αναπροσαρμόσεις την ρουτίνα σου και παράλληλα ν’ αναβαθμίσεις το επαγγελματικό σου προφίλ, ώστε ν’ ανταποκριθείς καλύτερα στις απαιτήσεις του χώρου σου.
Οικονομικά: Αξιοποίηση κάποιων περιουσιακών στοιχείων.

ΛΕΩΝ
ΧIΧ ΗΛΙΟΣ

Δυναμική παρουσία!

Γενικά: Αυτό το μήνα η δυναμική παρουσία σου γίνεται αισθητή σε όποιον χώρο κι αν κινείσαι. Τα ξεκάθαρα λόγια, οι πρωτότυπες ιδέες και τα σχέδιά σου βρίσκουν ανταπόκριση από φίλους και συνεργάτες.
Αισθηματικά: Δυσαρμονίες και εντάσεις ανήκουν στον παρελθόν. Η αισιοδοξία και το χιούμορ σου δημιουργούν ένα ευχάριστο κλίμα. Αν είσαι ελεύθερος/η, ευκαιρίες για διασκέδαση και ευχάριστες γνωριμίες.
Επαγγελματικά: Είσαι σε φάση να μεταφέρεις ένα σχέδιο από τη θεωρία στην πράξη, με άψογο αποτέλεσμα. Αν πιστεύεις ότι κάπου έχει γίνει προχειροδουλειά, θα μπορέσεις να επέμβεις εγκαίρως.
Οικονομικά: Έξοδα για την εμφάνισή σου αλλά και για αγαπημένα πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΧΧ ΚΡΙΣΗ

Μην κολλάς σε λεπτομέρειες!

Γενικά: Προσπάθησε να μην κολλάς σε λεπτομέρειες που δεν σε αφήνουν να πάρεις μια οριστική απόφαση. Ένα γεγονός θα γίνει η αιτία να θέσεις επί τάπητος ένα ζήτημα που μέχρι τώρα απέφευγες να αγγίξεις.
Αισθηματικά: Η ευαισθησία σου στην κριτική σε κάνει να κρατάς μια απόσταση ασφαλείας. Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να μοιραστείς με κάποιον τις σκέψεις και τ’ όνειρα σου.
Επαγγελματικά: Υπάρχει μια ισχυρή δυναμική που βοηθάει τα επαγγελματικά σου σχέδια. Ένα εργασιακό ζήτημα παίρνει αναπάντεχη τροπή. Γι’ αυτό βιάσου, δεν έχεις χρόνο να το πολυσκεφτείς.
Οικονομικά: Περιόρισε ή αποπλήρωσε μερικές από τις οφειλές σου.

ΖΥΓΟΣ
ΧΧΙ ΚΟΣΜΟΣ

Ξεκαθάρισμα σε όλα τα επίπεδα!

Γενικά: Αυτό το μήνα θα ξεκαθαρίσει το στάρι από την ήρα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Νέες εμπειρίες οδηγούν σε μια πιο γρήγορη εξέλιξη των πραγμάτων.
Αισθηματικά: Αποφεύγοντας τις συναισθηματικές υπερβολές και τη νοσταλγία, αντιμετωπίζεις με αισιοδοξία το μέλλον. Αν είσαι μόνος/η, αναζητάς τις προϋποθέσεις που θα σε κάνουν ν’ αφεθείς σ’ έναν καινούργιο έρωτα.
Επαγγελματικά: Βάλε τα δυνατά σου στον επαγγελματικό τομέα. Είναι περίοδος ανταμοιβής υλικής ή ηθικής. Ενδιαφέρουσες συνεργασίες στον ορίζοντα δεν θα μείνουν μόνο στα λόγια. Νέοι στόχοι στο πλάνο.
Οικονομικά: Βάλε προτεραιότητες και φρόντισε να μην τρέχεις μόνο εσύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΧΧΙΙ ΤΡΕΛΟΣ

Πολλαπλές ενασχολήσεις!

Γενικά: Συζητήσεις, προτάσεις, σπουδές, σεμινάρια πάσης φύσεως, αγοροπωλησία μεταφορικού μέσου, ταξίδια, μετακομίσεις, έρευνα στο διαδύκτιο, δεσμεύουν το χρόνο και το ενδιαφέρον σου σε καθημερινή βάση.
Αισθηματικά: Αν σε ενδιαφέρει η σχέση, μην υποτιμάς τα όρια αντοχής του/της συντρόφου σου. Αν είσαι μόνος/η, ξεχωρίζεις για τη ζωντάνια και το κέφι σου, αλλά για δέσμευση ούτε λόγος.
Επαγγελματικά: Η τόλμη και οι φρέσκιες ιδέες είναι τα εφόδια σου στο κυνήγι της επιτυχίας. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες και δυνατότητες για δημιουργικές ενασχολήσεις που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς έγκαιρα.
Οικονομικά: Πρόσεχε τα οικονομικά σου, γιατί μάλλον δεν ξέρεις που πηγαίνουν τα λεφτά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ι ΜΑΓΟΣ

Προώθηση προσωπικών στόχων!

Γενικά: Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στην προώθηση των προσωπικών σου στόχων. Όσο περισσότερο πιστεύεις σε αυτό που επιδιώκεις, τόσο ευκολότερα τα επιχειρήματά σου θα βρίσκουν ανταπόκριση.
Αισθηματικά: Η απόσταση ανάμεσα στα λόγια και την πράξη δεν περνάει απαρατήρητη. Αν είσαι μόνος/η, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου αφήνουν ελάχιστο χρόνο για να χαρείς αυτό που πραγματικά θέλεις.
Επαγγελματικά: Ξέρεις να πουλάς τον εαυτό σου και τις ιδέες σου. Στήριξη από εργοδότες, συνεργάτες σου ή άτομα που πιστεύουν στις ικανότητές σου. Αν ψάχνεις για κύρια ή δευτερεύουσα εργασία ευνοείσαι.
Οικονομικά: Το νου σου στα έξοδα που δεν είναι στο πρόγραμμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΙI ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Το σπίτι στο προσκήνιο!

Γενικά: Αυτό το μήνα θα χρειαστεί να γίνουν κάποια πράγματα στο σπίτι και ο κλήρος πέφτει σε σένα. Χρειάζεσαι ξεκούραση και αποχή από συνήθειες που επιβαρύνουν τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα σου.
Αισθηματικά: Μια σωστή κουβέντα την κατάλληλη στιγμή βοηθάει στην αποκλιμάκωση πιθανών εντάσεων. Αν είσαι μόνος/η, αργά και σταθερά είναι το σύνθημα για να πάρεις αυτό που θέλεις.
Επαγγελματικά: Πολλά μαγειρεύονται αυτή την περίοδο στον χώρο της εργασίας σου που θα σερβιριστούν προσεχώς. Η διάθεσή σου για διαπραγμάτευση ίσως δεν τύχει της ανταπόκρισης που περιμένεις.
Οικονομικά: Προσοχή στις συμφωνίες και στο πλαστικό χρήμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΙΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Μην κατεβάζεις ρολά!

Γενικά: Μη θυμώνεις ή κατεβάζεις ρολά αν κάποιος δεν συμφωνεί μαζί σου. Δεν έχεις μόνο εσύ αυτή την εντύπωση. Αν το συζητήσεις, θα βρεις «ομοϊδεάτες». Στο χέρι σου είναι να διαχειριστείς διαφορετικές αντιλήψεις.
Αισθηματικά: Ο/η σύντροφός σου τη μια στιγμή σε στέλνει στον έβδομο ουρανό και την άλλη σε κάνει να νοιώθεις μετέωρος/η. Αν είσαι μόνος/η, το κλείσιμο ενός κύκλου θα φέρει μια καινούργια αρχή.
Επαγγελματικά: Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά πριν κάνεις τις ανατρεπτικές κινήσεις που σκέφτεσαι. Μην επιτρέψεις στον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει, αναζήτησε περισσότερα στοιχεία. Τα δεδομένα ενδέχεται ν’ αλλάξουν.
Οικονομικά: Αισθητή ανακούφιση σε ένα οικονομικό ζήτημα.

ΙΧΘΥΕΣ
IV ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Αξιολόγησε τις επιλογές σου!

Γενικά: Δεν είναι ότι κανείς δεν σε καταλαβαίνει, ίσως κάνεις πράγματα που για σένα είναι ασήμαντα αλλά για τους άλλους όχι. Αξιολόγησε τις επιλογές σου και απόφυγε δηλώσεις ή κινήσεις εν βρασμώ.
Αισθηματικά: Αν κάτι σου λείπει στην ερωτική σου ζωή, αναζήτησέ το στη σχέση σου και όχι σε άλλες αγκαλιές. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα εμπειρία σε ανανεώνει και ενδέχεται να μετατρέψει ένα φλερτ σε σχέση.
Επαγγελματικά: Οι τόνοι ανεβαίνουν και τα δεδομένα αλλάζουν. Δεν αρκεί μια επιφανειακή ή προσωρινή αντιμετώπιση. Πρέπει το μαχαίρι να φτάσει μέχρι το κόκαλο για ν’ αλλάξει η κατάσταση.
Οικονομικά: Μια αγοροπωλησία θα δώσει μια ανάσα στο πορτοφόλι σου.

Διάβασε τις Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2016 για τα 12 Ζώδια

*Ρίξε τα Ταρό

Κάνε κλικ εδώ για δωρεάν προσωπική πρόβλεψη

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα