Πώς υποδέχονται τα 12 ζώδια την Φθινοπωρινή Ισημερία

Τι επιδιώκει κάθε ζώδιο σύμφωνα με την ιδιοσυγκρασία του;

Η Φθινοπωρινή Ισημερία που συντελείται πάντα στο ζώδιο του Ζυγού όπως και η εαρινή στο ζώδιο του Κριού, μας βάζουν σε έναν καινούργιο κύκλο που διαρκεί ένα εξάμηνο, χαράζοντας νέα πορεία και εμπλουτίζοντας τη ζωή μας με νέα ενδιαφέροντα, κάνοντας όνειρα και βάζοντας νέους στόχους.

Ας δούμε τις σκέψεις των ζωδίων στο κατώφλι της.

ΚΡΙΟΣ
Αδημονώ να αρχίσω τις

νέες μου δραστηριότητες με αυτό που μου έχει καρφωθεί στο κεφάλι. Η νέα αρχή με ενθουσιάζει και δεν έχω εποχές. Είμαι παντός καιρού και κάτι απρόοπτα λόγω της βιασύνης μου, τα ξεπερνώ και συνεχίζω.

ΤΑΥΡΟΣ
Επιτέλους! Ήρθε ξανά η δροσιά, λιώσαμε όλο το καλοκαίρι και ήρθε η ώρα να κάνω έναν οικονομικό απολογισμό. Τα έξοδα πρέπει να μειωθούν. Η ασφάλεια πάνω απ' όλα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πάει το βοριαδάκι που τόνωνε τη σκέψη μου, τώρα θα μουχλιάσει από την υγρασία. Ευκαιρία όμως να τακτοποιήσω θέματα της καθημερινότητας και να κλείσω και καμιά συμφωνία. Μετά βλέπουμε..

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το σπίτι χρειάζεται αλλαγές και προσθήκες. Τώρα που χειμωνιάζει θα πρέπει να γίνει ιδανικό καταφύγιο. Πουθενά σαν το σπίτι μου. Ό,τι χρειάζεται, θα το κάνω αμέσως, όσο μπορώ βέβαια, γιατί έχουμε και κρίση.

ΛΕΩΝ
Πρέπει να αλλάξω την γκαρνταρόμπα μου, να κανονίσω τα ραντεβού μου να αξιολογήσω τις σχέσεις μου και να βρω ένα νέο χόμπι να ασχοληθώ. Το φθινόπωρο με θλίβει και πρέπει να αντισταθώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Να δουλέψω λίγο παραπάνω, να ψάξω για δουλειά, να ξαναμπώ σε μια τάξη, να οργανώσω τις υποχρεώσεις μου και να ασχοληθώ επιτέλους και με εκείνη την εθελοντική επιδίωξη της φιλοζωικής.

ΖΥΓΟΣ
Με τα πρωτοβρόχια μου έρχεται στο μυαλό μια αγκαλιά. Θα αναθερμάνω τη σχέση μου, θα αμοληθώ να βρω έναν σύντροφο και θα κοιτάξω να βάλω νέες βάσεις με τους συνεργάτες μου. Τουλάχιστον θα ξεκαθαρίσω το τοπίο όσο μουντό και αν είναι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι εκκρεμότητες με αποσυντονίζουν από τις βαθύτερες επιθυμίες μου. Γι' αυτό θα κλείσω λογαριασμούς, οικονομικές οφειλές δικές μου ή άλλων, καθώς και κληρονομικά θέματα και θα απαλλαγώ όσο πιο γρήγορα από τα τετριμμένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σιγά που θα σταματήσω να ταξιδεύω. Τίποτα δεν με σταματάει εμένα. Βαριέμαι και εύκολα. Επίσης νομίζω πως μια ξένη γλώσσα την αντέχει το πορτοφόλι μου για να την παιδέψω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εκτιμώ πολύ αυτή τη στιγμή. Εξάπτεται η ευσυνειδησία μου και αφυπνίζομαι εκεί που κάποιοι μοιρολατρούν. Δεν έχω καλύτερο από το να μπω σε ένα νέο κύκλο προκλήσεων που θα με εδραιώσουν, προ πάντων επαγγελματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ισημερίες και ταμπέλες, δεν ιδρώνει το δικό μου αυτί. Νέοι κύκλοι είναι αυτοί που ορίζονται από εμένα. Αν πρέπει να ασχοληθώ με κάτι καινούργιο είναι να ανανεώσω τους κώδικες των αξιών μου και να απομακρύνω κάθε τοξική ανοησία από τη ζωή μου.

ΙΧΘΥΕΣ
Ευκαιρία να μαζέψω τις αναμνήσεις μου, να φτιάξω ένα ημερολόγιο, να καταγράψω τα λάθη μου και να αποκαλύψω το παρασκήνιο. Όλα αυτά βέβαια πλαγίως και εντέχνως. Φθινόπωρο σε αγαπώ, γιατί καλύπτεις τις αδυναμίες μου.

Keywords
Τυχαία Θέματα