Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Δεκέμβριο;

Δίδυμοι, Καρκίνος, Ζυγός και Τοξότης είναι τα ζώδια που πρωταγωνιστούν αυτόν τον μήνα!


Καλό μήνα! Ακολουθούν οι σημαντικότερες ημερομηνίες του Δεκεμβρίου στα ζώδια που επηρεάζονται.

Δίδυμοι

11 Δεκεμβρίου: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον άξονά σου και επηρεάζει

εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα είναι το κομβικό σημείο για να ξεκινήσεις να κάνεις περισσότερα πράγματα και να έχεις μεγαλύτερο μοίρασμα με τους άλλους γιατί θα συνειδητοποιήσεις ότι μπορεί αυτό το διάστημα να δουλεύεις πιο καλά, όταν κατευθύνεις την ενέργεια σου σε άλλα άτομα. Επίσης, θα τολμήσεις να έρθεις πιο κοντά με έναν Τοξότη που πιθανόν να είχατε απομακρυνθεί.

Καρκίνος

25 Δεκεμβρίου: Η Πανσέληνος που γίνεται την ημέρα των Χριστουγέννων και κυρίως ενεργοποιεί εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα σε φέρει σε μια βαθύτερη επαφή με τον εαυτό σου γιατί θα έχεις την ανάγκη να βγεις προς τα έξω και να κάνεις γνωστά σε όλους τα αισθήματά σου, χωρίς να φοβάσαι την έκθεση. Η ευαισθησία απέναντι στις ανάγκες των άλλων θα σε βάλει σε μπελάδες γιατί θα έχεις μια διάθεση να βοηθήσεις όλον τον κόσμο. Συγχρόνως οι συνθήκες της καθημερινότητάς σου θα είναι κάπως περίεργες γιατί θα χρειαστεί να έχεις μεγαλύτερη πειθαρχία και γνώση σε ό, τι κάνεις.

Ζυγός

13 Νοεμβρίου έως και τέλος Δεκεμβρίου: Θα αναζωογονηθείς εκ νέου βρίσκοντας και πάλι τον παλιό καλό εαυτό σου. Θέματα που θα σχετίζονται και με την εμφάνισή σου αλλά και με τις προσωπικές σου σχέσεις θα τονιστούν. Η αρμονία, τα κομψά ρούχα αλλά και ένα στυλ ιδιαίτερο θα σε χαρακτηρίσει. Συγχρόνως, επειδή θα είναι ο Άρης στο ζώδιό σου, θα βιώσεις κάποιες νέου είδους επαγγελματικές εμπειρίες οι οποίες θα σου δώσουν μια μεγαλύτερη ώθηση για εξέλιξη και επιτυχία.

1 έως 12 Δεκεμβρίου: Θα ξαναμαζέψεις τις δυνάμεις σου και θα δράσεις με στόχο την αναβάθμισή σου. Σίγουρα αν είσαι γεννημένος/η το δεύτερο δεκαήμερο θα έχεις και κάποιες αντιστάσεις από θέματα κοινωνικής ιεράρχησης και καλούπια που δεν θα μπορείς να σπάσεις εύκολα, αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσεις. Παράξενοι έρωτες και νέα εποχή στα αισθηματικά σου ίσως ξεκινήσει ξαφνικά αλλά μάλλον δε θα κρατήσουν και πολύ γιατί θα είναι τόσο δυνατοί και συγχρόνως τόσο ανατρεπτικοί που δεν θα μπορείς να αντέξεις, εκτός αν ξεπεράσεις τα όρια σου ή αλλάξεις και δε θέλεις πια μια συμβατική κατάσταση.

Τοξότης

11 Δεκεμβρίου: Νέα Σελήνη με όμορφες εμπειρίες που θα σχετίζονται με ομάδες και θέματα αρμονίας, τέχνης ή και ομορφιάς. Η εμφάνισή σου θα είναι πολύ σημαντική σε κύκλους και σαλόνια που θα έχουν να κάνουν με συζητήσεις φιλοσοφικές και μεγάλες αλήθειες που σίγουρα θα χρειαστεί να ακολουθήσεις.

Σημαντικές ημερομηνίες για όλα τα ζώδια θα βρεις και εδώ: 2015: Οι σημαντικότερες ημερομηνίες για το κάθε ζώδιο

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα