Πλανητικές Απόψεις: Τραγουδήστε στα παιδιά σας

Yπάρχουν πολλά τραγούδια για τις σχέσεις μητέρας- παιδιών που θα φέρουν ένα δάκρυ στα μάτια μας

Τέταρτη σήμερα και η στήλη στρέφει το ενδιαφέρον της στους τρυφερούς μας απόγονους, τα παιδιά. Με μια πλειοψηφία των πλανητών κάτω από το ζώδιο του Ιχθύ, η αγάπη μας εκφράζεται με συμπάθεια, συμπόνια και ρομαντικό τρόπο. Θα δώσουμε ανιδιοτελώς τον εαυτό μας σε αυτούς που αγαπάμε και ίσως εκφραστούμε ευφάνταστα, μέσα από μουσικά ακούσματα ή καλλιτεχνικά δημιουργήματα.

Είμαι σίγουρη ότι δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε την αγάπη μιας μητέρας. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά τραγούδια για τις

σχέσεις μητέρας- παιδιών που θα φέρουν ένα δάκρυ στα μάτια μας.

Αν προσπαθείτε να βρείτε τις λέξεις για να αποτυπώσετε την αγάπη σας για τα παιδιά σας, αλλά κυνηγάτε ακόμα τις ιδανικές περιγραφικές λέξεις, νιώστε ελεύθεροι αυτήν την περίοδο των Ιχθύων, να προσθέστε τις δίκες σας αγαπημένες γραμμές σε ποιήματά σας ή ακόμα και να τα συνδέσετε με τα αγαπημένα σας τραγούδια. Έτσι, εδώ είναι μερικές από τις προσωπικές επιλογές μου για να σας βοηθήσω.

"If I Could", Barbra Streisand: Ετοιμαστείτε να ρίξετε πολλά δάκρυα με αυτό! Τι απίστευτο τραγούδι. Οι στίχοι είναι όμορφοι και περιγραφικοί. Προφανώς η Barbra Streisand αφιέρωσε αυτό το τραγούδι στον γιο της. Οι στίχοι δίνουν το νόημα.... " αλλά το μέρος της ζωής που έδωσα δεν είναι δικό μου, καθώς σε παρακολούθησα να μεγαλώνεις, έτσι θα μπορούσα να σε αφήσω να φύγεις... Αν μπορούσα, θα ήθελα να σε βοηθήσω να περάσεις αυτά τα δύσκολα χρόνια, αλλά ξέρω ότι ποτέ δεν θα μπορούσα να χύσω τα δάκρυα σου, αλλά θα ήθελα, αν μπορούσα "- Πέστε μου, δεν είναι ό, τι μια μητέρα νιώθει; Αυτό είναι κοντά στο τέλειο και προσωπικά αγαπημένο μου.

"You Are Loved (Don't Give Up)", Josh Groban: Οι στίχοι είναι ιδανικοί για μια μαμά που θέλει να εκφράσει την άνευ όρων αγάπη και ενθάρρυνση της. Κατά την προσωπική μου γνώμη, αυτό το τραγούδι, είναι ιδανικό για μια κατάσταση, όταν η μαμά θέλει να δείξει την αμέριστη υποστήριξή της.

"I Knew I Loved You Before I Met You", Savage Garden: Αν και αυτοί οι στίχοι τραγουδιούνται με ανδρική φωνή, μπορούν να ερμηνεύσουν τι αισθάνεται η μητέρα, όταν αυτή περιμένει το παιδί της. Αυτό το τραγούδι θα μπορούσε σίγουρα να χρησιμοποιηθεί για ένα χορό του γάμου μεταξύ μαμάς και γιου, αλλά επίσης είναι μια εξαιρετική αφιέρωση για άλλες ειδικές περιπτώσεις.

Είσαι Μοναδικός με κάθε τρόπο,
Ο Ήλιος μου στην ημέρα μου,
Η Χαρά στην ζωή μου και
Η Αγάπη της ζωής μου...
Η μαμά σου

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

Keywords
Τυχαία Θέματα