Πλανητικές Απόψεις: Σεξ ανάλογα με τις φάσεις της Σελήνης

Μια πρωτοποριακή στατιστική για το σεξ μας δείχνει τον τρόπο

Η Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα φέρνει το γλυκό, τρυφερό φεγγάρι στο προσκήνιο. Υπάρχει μια πρωτοποριακή στατιστική, που υπόσχεται αναλόγως σεληνιακής φάσης, είτε αξέχαστες βραδιές έρωτα, είτε συνηθισμένα ερωτικά παιχνίδια.

Για να δούμε πώς:

Νέα Σελήνη: Ενδείκνυται συντηρητισμός...

Κατά τον χρόνο της Νέας Σελήνης (συν ή μείον μια ημέρα) οι αρσενικές και θηλυκές ενέργειες είναι σε πολύ στενή επαφή και έτσι οι άνδρες και οι γυναίκες διαισθητικά, αυξάνουν τις σεξουαλικές σχέσεις, αλλά λίγοι άνθρωποι επιδίδονται σε πειραματισμούς. Αυτές τις μέρες, στις περισσότερες περιπτώσεις, κερδίζει το παραδοσιακό στυλ για τα ζευγάρια, ενώ είναι μια καλή στιγμή για να πει ο ένας στον άλλον για ερωτικές φαντασιώσεις και να μοιραστούν τους φόβους και τις αμφιβολίες, αν υπάρχουν.

Πρώτο τέταρτο: Η στιγμή για τους άνδρες!

Το φεγγάρι σχηματίζει το πρώτο τέταρτο και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η ηγεσία και η πρωτοβουλία σε μια οικεία σχέση, συνήθως ανήκει στους άνδρες. Είναι πιο δραστήριοι και επικεντρώνονται στο σεξ περισσότερο από τις γυναίκες, ενώ παίρνουν την πρωτοβουλία για διάφορα ερωτικά πειράματα. Για τις γυναίκες αυτή η στιγμή είναι η πιο φυσική θέση της σεξουαλικής ανταπόκρισης και είναι έτοιμες να ανοιχτούν σε νέες σεξουαλικές τεχνικές και μεθόδους, ενώ θα μπορέσουν να αγαπήσουν το ερωτικό παιχνίδι που θα διανθιστεί με κάποια φρέσκια απόχρωση.

Πανσέληνος: Το πάθος παίρνει φωτιά!

Στη συνέχεια, έρχεται η Πανσέληνος, όπου τα ένστικτα και οι υποσυνείδητες επιθυμίες καταλαμβάνουν την ζωή μας, με τα συναισθήματα να τρέχουν στα όρια. Κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων οι άνθρωποι μπορούν να πάρουν τη μέγιστη σεξουαλική ευχαρίστηση. Το σεξ αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι ενεργό και πρωτότυπο, κορεσμένο από τα ισχυρά συναισθήματα. Θα φέρει σίγουρα περισσότερη φαντασία, ενθουσιασμό, φωτεινότητα και πολυμορφία. Μάλιστα υπάρχει πιθανότητα να κάνουμε σεξ, όπου θα μας φτάσει στην κορυφή, όπως ποτέ άλλοτε δεν έχουμε δοκιμάσει. Ο έρωτας εδώ είναι εορταστικός, απερίσκεπτος και εξωφρενικός!

Τελευταίο τέταρτο: Η στιγμή των γυναικών!

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το πρώτο βιολί στο κρεβάτι το παίζει φυσικά μια γυναίκα. Προς το παρόν, έχουν την ευκαιρία να λάμψουν όσο το δυνατόν περισσότερο με τρυφερά αισθήματα και να προσφέρουν τον δικό τους τρόπο στο σεξ, με ένα ρομαντικό σενάριο στην αγκαλιά της φύσης ή σε συνδυασμό με ένα ερωτικό μασάζ. Είναι που ο ρόλος της λογικής μειώνεται και η διαίσθηση αυξάνεται και έτσι μπορούν να οδηγήσουν ένα κονσέρτο έρωτα στην κορύφωση με μια πραγματική απόλαυση.

Το πρώτο τέταρτο πάντως πλησιάζει και λαμβάνει χώρα στις 18 Απριλίου! Man be ready!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Astrology.gr