Πλανητικές Απόψεις: Κάθε ζώδιο μπορεί να αγαπήσει το σώμα του...

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013 - Παγκόσμια μέρα κατά της δίαιτας.

Σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα κατά της δίαιτας. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε το ελεύθερο να πέσουμε στα γλυκά, λόγων των ημερών, ή να ξεκινήσουμε ένα δεύτερο γύρο διατροφικής κραιπάλης, αλλά στόχο έχει να μας αφυπνίσει ώστε να μην υποκύπτουμε στα κοινωνικά στερεότυπα και να αγαπήσουμε το σώμα μας.

Δεν θέλει και πολύ για να γίνει εμμονή η ζυγαριά, για αυτό προσοχή. Μέρες που είναι, λοιπόν,

κάθε ζώδιο μπορεί να επιβιώσει στον αγώνα για το πώς θα ανταπεξέλθει στο κοινωνικό φαγοπότι, διοχετεύοντας τη διάθεση του σε άλλα πράγματα όπως:


Κριός

Πάρτε το iPod και το τηλέφωνό σας παντού για τακτικές ασκήσεις γυμναστικής - ή οτιδήποτε άλλο για να κάψετε την πλεονάζουσα ενέργεια (και την πασχαλιάτικη χοληστερίνη) που έχετε.


Ταύρος

Εξωτερικές εκδηλώσεις, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον φρέσκο αέρα (το γήινο ζώδιό σας εκτιμά τη φύση). Ενώ ένα καλό μασάζ , θα σας χαλαρώσει και θα σας φέρει πιο κοντά με το σώμα σας.


Δίδυμος

Δραστηριότητες και καταστάσεις που απαιτούν για εσάς μεγάλη εγκεφαλική δραστηριότητα και έναν ενημερωμένο κατάλογο όλων των φίλων και των επαφών σας, ώστε να μπορείτε να πάτε παντού και να τους δείτε όλους, αυτήν την περίοδο.


Καρκίνος

Μια καλή φωτογραφική μηχανή για να προσθέσετε στην ήδη μεγάλη συλλογή σας φωτογραφίες που σας θυμίζουν ευτυχισμένες πασχαλιάτικες διακοπές και καλούς φίλους από μακριά.


Λέων

Κάποια δραστηριότητα, όπου μπορείτε να αφήσετε τους άλλους να λάμψουν παράλληλα με το τον δικό σας υπέροχο εαυτό, όπως η βοήθεια σε μια ομάδα παιδιών, μια έκθεση τέχνης ή χορού.


Παρθένος

Προθεσμίες και χρονοδιαγράμματα φτιαγμένα σε χρωματιστά post-it για τα πάντα, για να ξέρουν οι άνθρωποι γύρω σας τι πρέπει να καθαριστεί και να τακτοποιηθεί.


Ζυγός

Χρόνος και χώρος για να αναζωογονήσετε τον εαυτό σας – ίσως μέσω του διαλογισμού ή άλλες πρακτικές εξίσου καταπραϋντικές, προτού βάλετε τον εαυτό σας και πάλι μέσα στο εύθυμο σουλατσάρισμα-clubbing με όμορφους φίλους.


Σκορπιός

Ταινίες θρίλερ ή βιβλία –ειδικά αν αφορούν εγκλήματα, που θα γαργαλήσουν το ερευνητικό μυαλό σας και θα σας κρατήσουν γλυκούς και ήρεμους από στη συναναστροφή σας με ενοχλητικούς συγγενείς.


Τοξότης

Ένα γεμάτο ρεζερβουάρ και έναν ανοιχτό δρόμο!


Αιγόκερως

Η προθυμία να βυθιστείτε και να συμμετέχετε πλήρως σε ορισμένες από τις οικογενειακές παραδόσεις με συγγενείς που εκτιμούν την παρουσία σας, χωρίς γκρίνια για τις απουσίες σας.


Υδροχόος

Μια ομάδα από αισιόδοξους φίλους που θα σας σώσουν από αυτές των φίλων σας που σας έχουν «ανάγκη», γιατί ξέρετε πώς αυτή η λέξη σας φοβίζει.


Ιχθύες

Καλά DVD και μουσική, εάν χρειαστεί να ταξιδέψετε. Πάρτε μαζί σας κι ένα άνετο ζευγάρι παπούτσια για χορό. Ενώ, αν βρεθείτε κοντά σε σημείο με νερό (ακόμη και πισίνα), κάντε μια βουτιά που θα σας προσφέρει αναζωογόνηση.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

Keywords
Τυχαία Θέματα