Παιδικό Ωροσκόπιο από 11/8 έως 17/8

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Κριός

Θέλω αυτό, αλλά θέλω και εκείνο!

Αυτή την εβδομάδα το με τον Ήλιο στο 5ο του σπίτι το Κριαράκι σας δεν ησυχάζει στιγμή. Πάνω που θέλει να κάνει κάτι, εκεί είναι που ξαφνικά αλλάζει γνώμη και θέλει να κάνει ακριβώς το αντίθετο. Αυτό θα εξαντλήσει όχι μόνο εσάς αλλά και τους φίλους του, αφού δεν θα ξέρετε πως να αντιδράσετε και τι να πείτε, Αν επιχειρήσετε να εκφράσετε τη δυσαρέσκεια σας, σκεφτείτε το δύο και τρεις φορές, αφού το μόνο που θα καταφέρετε, είναι να σας κοιτάξει αδιάφορα λες και είστε από

άλλο πλανήτη.

Ταύρος

Πείσμα και ξεροκεφαλιά!

Το Ταυράκι σας αναμφίβολα είναι το πιο πεισματάρικο παιδάκι του κόσμου, και αυτή η εβδομάδα έρχεται να το επιβεβαιώσει περίτρανα. Με τρεις πλανήτες στο Λέοντα δύσκολα μπορείτε να του αλλάξετε γνώμη αν βάλει κάτι στο μυαλουδάκι του. Εφευρίσκει διάφορους τρόπους αντίστασης σε ό,τι κι αν προσπαθείτε να του επιβάλλετε. Μιλήσετε του σε χαμηλούς τόνους και επιστρατεύστε τη διπλωματία σας και το φιλότιμο μικρό σας θα βάλει νερό στο κρασί του.

Δίδυμοι

Δεν κάθεται σε χλωρό κλαρί!

Το αεικίνητο Διδυμάκι σας αυτή την εβδομάδα δεν κάθεται σε χλωρό κλαρί! Τη μια στιγμή το βλέπετε στην κουζίνα και την άλλη έχε εξαφανιστεί και είναι στο μπαλκόνι και παίζει με το λάστιχο και τα νερά. Βοηθήστε το να τιθασεύσει την ενεργητικότητα του, καθώς αυτή μπορεί να εξαντλήσει ακόμα και το ίδιο και χωρίς να το καταλάβει να γίνει ευαίσθητο και να αρπάξει ένα μικρό κρυωματάκι. Φροντίστε να μην το αφήνετε να μένει με ιδρωμένα ρούχα.

Καρκίνος

Ζήτω ο παιδότοπος!

Το μυαλουδάκι του μικρού σας μπόμπιρα αυτή την εβδομάδα, με τον Άρη στο Σκορπιό, είναι σε ένα και μόνο μέρος. Στον παιδότοπο! Και αν νομίζεται ότι αυτό συμβαίνει γιατί του λείπει το παιχνίδι, τότε είστε γελασμένοι. Η πραγματικότητα είναι γιατί κάποιο άλλο παιδάκι του έχει κλέψει την καρδιά και περιμένει πως και πως να βρεθεί δίπλα του και να παίξουν με τις ώρες. Κατά τα άλλα οι μέρες αυτές θα είναι πολύ δημιουργικές και ευνοϊκές για να ξεκινήσει μια καλλιτεχνική δραστηριότητα.

Λέων

Άσπρο – Μαύρο!

Εσείς θα λέτε άσπρο κι εκείνο, αυτή την εβδομάδα θα λέει μαύρο! Το Λιονταράκι σας - με τον Ήλιο στο ζώδιο του - αρνείται πεισματικά να ακούσει αυτά που του λέτε και έχει αποφασίσει να κάνει του κεφαλιού του. Από τη μία αυτό είναι καλό γιατί παίρνει πρωτοβουλίες και κάνει πράγματα αλλά πρέπει να μάθει και να συνεργάζεται. Μια καλή ιδέα θα ήταν να του ζητήσετε να σας βοηθήσει σε κάποια δουλειά. Αυτό θα το κάνει να νοιώσει χρήσιμο και θα ηρεμήσει.

Παρθένος

Δάσκαλος με στυλ!

Αυτή την εβδομάδα, το Παρθενάκι σας, με 3 πλανήτες στον 12ο του σπίτι, επιλέγει να περνάει τον περισσότερο χρόνο του μόνο του. Αν το ρωτήσετε λοιπόν ποιος είναι ο καλύτερός του φίλος, μην εκπλαγείτε καθόλου, αν σας φέρει ένα βιβλίο γεμάτο ζωηρές εικόνες και συναρπαστικές ιστορίες. Να είστε σίγουροι όμως πως αν πλέον δεν βρίσκει πράγματα που του κεντρίζουν το ενδιαφέρον και δεν του μαθαίνουν νέα πράγματα, θα πάρει ένα περισπούδαστο ύφος και θα κάνει το δάσκαλο στ' άλλα παιδάκια.

Ζυγός

Αποκλειστικότητα σε όλα!

Προσέξτε αυτή την εβδομάδα την συμπεριφορά σας, καθώς η Ζυγαρίτσα σας, σας διεκδικεί κατ' αποκλειστικότητα. Αν κάνετε το λάθος να ασχοληθείτε με το αδερφάκι ή το ξαδερφάκι του, τότε να είστε προετοιμασμένοι για παραπονάκια. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο με εσάς, αλλά με οτιδήποτε θεωρεί δικό του, π.χ. τα παιχνίδια του. Από την άλλη το μυαλουδάκι του σκέπτεται χίλιες ιδέες το λεπτό και έτσι ο χρόνος μαζί του είναι απολαυστικός.

Σκορπιός

Βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια!

Αυτή την εβδομάδα, το Σκορπάκι σας, με τον Άρη στο ζώδιό του, σας δείχνει με κάθε τρόπο ότι έχει βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και το μόνο πράγμα που το κάνει χαρούμενο και χαμογελαστό είναι να κάνετε κάτι καινούργιο. Αν δεν έχετε χρόνο για αυτό, γίνετε δημιουργικοί. Βρείτε ένα διαφορετικό παιχνίδι για να παίξετε κάθε μέρα στην ώρα που τρώτε πρωινό ή την ώρα που το ντύνετε. Θα δείτε ότι ακόμα και με απλά πράγματα, είναι πολύ εύκολο να κρατήσετε το ενδιαφέρον του αμείωτο!

Τοξότης

Ανήσυχο πνεύμα!

Η ζωή με το μικρό σας ζιζάνιο μοιάζει με περιπέτεια. Το ανήσυχο πνεύμα του ανακαλύπτει και καταγράφει ό,τι περιστρέφεται γύρω του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο Λέοντα η περιέργεια του δεν σταματά πουθενά και μπορεί να εξαντλήσει όλη του την ενέργεια μέχρι να βρει τις απαντήσεις που ψάχνει. Το μυαλουδάκι του είναι σαν σφουγγάρι και καλό είναι να έχετε υπόψιν σας ό,τι έχει έφεση στις ξένες γλώσσες, τις οποίες μαθαίνει εύκολα.

Αιγόκερως

Οικογενειακές στιγμές!

Το Αιγοκεράκι σας αναγνωρίζει τα όρια και τους κανόνες που επικρατούν στο σπίτι και δεν καταφεύγει νάζια και κόλπα. Αυτή την εβδομάδα που η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Λέοντα είναι ιδανική για να έρθει το μικρό σας πιο κοντά στον μπαμπά του. Ενθαρρύνετε και τους δύο να περάσουν χρόνο μαζί παίζοντας όπου κι αν βρίσκεστε - στη φύση ή το σπίτι. Αγαπά ιδιαίτερα τα συναρμολογούμενα παιχνίδια και έχει ταλέντο στις κατασκευές.

Υδροχόος

Υπό το φως των προβολέων!

Το Υδροχοάκι σας αυτή την εβδομάδα, θέλει όλα τα φώτα να είναι στραμμένα επάνω του και θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει. Από το να κάνει πολύ φασαρία, μέχρι να προσποιηθεί ότι χτύπησε, ακόμα και να ζωγραφίσει τον τοίχο του δωματίου του. Το μυαλουδάκι του είναι κυριολεκτικά ένα εργοστάσιο ιδεών που δεν σταματά να δουλεύει ποτέ. Μην υποχωρείτε στα καπρίτσια του, μιλήστε του όμως ήρεμα και κυρίως αντικρούστε το με λογικά επιχειρήματα.

Ιχθύες

Χάρη και τσαχπινιά!

Η χάρη και η τσαχπινιά που χαρακτηρίζει το γοητευτικό Ψαράκι σας σε κάθε του εκδήλωση, σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο σπίτι της δημιουργικότητας, θα σας αποδείξει πόσο χαίρεται όταν έχει την ευκαιρία να δείξει το καλλιτεχνικό του ταλέντο του. Μπορεί να σκηνοθετήσει ολόκληρη παράσταση σε χρόνο ρεκόρ. Από την άλλη η διάθεση του για περιπέτεια και εξερεύνηση, το κάνει μια μικρή σβούρα που όλο κέφι γυρίζει εδώ κι εκεί.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα