Παιδικό Ωροσκόπιο, 8/12 - 14/12

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

ΚΡΙΟΣ

Υπομονή, μια λέξη άγνωστη!
Είναι γεγονός ότι η «υπομονή» δεν συμπεριλαμβάνεται στο λεξιλόγιο του μικρού Κριού. Και αυτή η εβδομάδα με τον Ήλιο στο ζώδιο του Τοξότη έρχεται να το επιβεβαιώσει στο έπακρο. Με κάθε ευκαιρία δείχνει πόσο βαριέται και πόσο τα θέλει όλα... χτες. Στο μυαλουδάκι του δεν υπάρχουν εμπόδια και μπαίνει επικεφαλής εκεί που τ' άλλα παιδάκια δεν τολμούν. Η έντονη άσκηση και την ανταγωνιστικότητα είναι το φαΐ του, μην του τ' αρνηθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μαθήματα επιμονής και υπομονής!
Το

Ταυράκι σας αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στον Υδροχόο να κόβει βόλτες στο μεσουράνημα του δίνει μαθήματα επιμονής και υπομονής. Άπαξ και του μπει κάτι στο μυαλό, θα προσπαθήσει ξανά και ξανά μέχρι να το πετύχει. Το ακλόνητο σαν βράχος πείσμα του εκπλήσσει ακόμα και όσους θεωρούν ότι το γνωρίζουν καλά. Όποια εικόνα όμως κι αν δείχνει να ξέρετε ότι στην πραγματικότητα αναζητά ηρεμία και γαλήνη για να απολαύσει το λιβάδι του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια μερίδα από όλα!
Με τρεις πλανήτες αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Τοξότη το αεικίνητο Διδυμάκι σας δεν λέει όχι σε καμιά εμπειρία. Αν είχε την ευκαιρία να γευτεί μια μερίδα από όλα, θα ήταν τρισευτυχισμένο. Κοινωνικό και πολυμήχανο όχι μόνον μπορεί να πιάσει κουβέντα με οποιονδήποτε αλλά και να τον πείσει με ευκολία να του κάνει το χατίρι. Δώστε προσοχή στις χειρονομίες που κάνει και στο ύφος που έχουν τα ματάκια του και προσπαθήστε να μαντέψτε την επόμενη κίνηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εκπαίδευση στο σύστημα ανταλλαγής!
Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στον έκτο ηλιακό του οίκο δοκιμάστε να εφαρμόσετε το σύστημα ανταλλαγής: «θα πάμε βόλτα στον παιδότοπο, αφού προηγουμένως μαζέψεις όλα σου τα παιχνίδια». Ή χρήστε το βοηθό σεφ να σας φέρνει τα υλικά όταν μαγειρεύετε. Παράλληλα εκπαιδεύσετε το μικρούλι σας να σέβεται τους δικούς σας ρυθμούς καθώς και τον προσωπικό χώρο και χρόνο σας. Με υπομονή και χαμόγελο θα διαπιστώσετε ότι οι μαμάδες είναι πολύ καλές να καταφέρνουν το ακατόρθωτο.

ΛΕΩΝ

Καλόγουστο και σικάτο!
Το καλό γούστο είναι μια χαρακτηριστική ιδιότητα του μικρού Λέοντα, είτε πρόκειται για κορίτσι είτε για αγόρι. Και αυτή η εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ήλιο στο πέμπτο ηλιακό του οίκο έρχεται να σας το αποδείξει περίτρανα. Μέχρι όμως να επιλέξει τι θα φορέσει για να πάει σχολείο ή να βγείτε βόλτα, μπορεί να περάσει μια αιωνιότητα και μια μέρα. Με ταιριαστά χρώματα και αξεσουάρ σίγουρα θα είναι το πιο σικάτο από όλα τα παιδάκια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένη μου οικογένεια!
Το Παρθενάκι σας αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ερμή στο τέταρτο ηλιακό του σπίτι θα καταναλώσει όλη του την ενέργεια στο στενό οικογενειακό του περιβάλλον. Η επιρροή σας επάνω του θα είναι μεγάλη, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να παίξετε μαζί του και να του περάσετε αισιόδοξα μηνύματα. Μια επίσκεψη επίσης στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς, ιδίως αν αυτό είναι κοντά στη φύση, θα το έκανε αληθινά ευτυχισμένο.

ΖΥΓΟΣ

Η τέχνη της διπλωματίας!
Η διπλωματία είναι μια τέχνη που έχει αναμφίβολα εφεύρει ο Ζυγός και αυτή η εβδομάδα έρχεται να σας το αποδείξει για μια ακόμη φορά. Με τρεις πλανήτες στο τρίτο ηλιακό του οίκο δύσκολα θα του χαλάσετε χατίρι ή θ' αντικρούσετε τα επιχειρήματα του μικρού σας καταφερτζή. Με το μοναδικό του χαμόγελο και την τσακπινιά του μπορεί να σας τουμπάρει ανά πάσα στιγμή ακόμα αν αποδειχτεί ότι οι απαιτήσεις του είναι υπερβολικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν βάζει γλώσσα μέσα!
Με τρεις πλανήτες στο ζώδιο του Τοξότη, ο μικρός Σκορπιός, δεν θα βάλει γλώσσα μέσα και θα είναι πιο επικοινωνιακός από ποτέ. Αυτό βέβαια δεν ισχύει για όλους αλλά μόνο για εκείνους που νοιώθει άνετα και οικεία μαζί τους. Από την άλλη δείξτε κατανόηση για τους απρόσκλητους επισκέπτες που μπορεί να έρθουν στο σπίτι σας, αφού το βλαστάρι σας έχει την τάση να θέλει να φροντίσει όλα τ' αδέσποτα ζωάκια της γειτονιάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κινητό ή υπολογιστή;
Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου αυτή την εβδομάδα το Τοξοτάκι σας ξεχειλίζει από δυναμισμό και ενέργεια. Βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο και είναι τόσο αεικίνητο που δίνει την εντύπωση ότι τίποτα δεν είναι σε θέση να το εξαντλήσει. Όλα του κινούν την περιέργεια αλλά η μεγάλη του αδυναμία είναι το κινητό και ο υπολογιστής. Γι αυτό φροντίστε να μην είναι σε κοινή θέα αν δεν θέλετε να μπείτε σε περιπέτειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ασυνήθιστα συναισθηματικό!
Με την Αφροδίτη μετά τις 10 Δεκεμβρίου στο ζώδιο του το συγκρατημένο Αιγοκεράκι σας γίνεται ασυνήθιστα συναισθηματικό. Τόσο που θα ξαφνιάσει ακόμα και εσάς. Η τάση του για ανταγωνισμό και καταξίωση πάνε περίπατο και η προσοχή του είναι στραμμένη στην οικογένεια του. Επιδίωξη του είναι να περνά τρυφερές στιγμές με τ' αγαπημένα του πρόσωπα, συζητώντας για ανέμελες στιγμές του παρελθόντος κοιτάζοντας το άλμπουμ των φωτογραφιών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αδιαφορεί για τη γνώμη των άλλων!
Αν υπάρχει κάτι αυτή την εβδομάδα που αφήνει το ανεξάρτητο Υδροχοάκι σας τελείως αδιάφορο, είναι η γνώμη των άλλων. Με τρεις πλανήτες στο ζώδιο του Τοξότη η μέση οδός του είναι κάτι άγνωστο. Ή του ύψους ή του βάθους σε όλες τις εκφάνσεις του, ακόμα και στην περίπτωση των φίλων του. Ψάχνει για νέα ενδιαφέροντα και όχι μόνον τα βρίσκει, αλλά είναι και πολύ πιο μπροστά από την εποχή και την ηλικία του.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγύριστο κεφάλι!
Με τρεις πλανήτες αυτή την εβδομάδα στο μεσουράνημα του το μικρό Ψαράκι σας είναι πραγματικά αγύριστο κεφάλι. Παρά τις όποιες προσπάθειες σας να του αλλάξετε γνώμη όταν δεν πάει άλλο, εκείνο στυλώνει τα πόδια και κοιτάει αλλού. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα αντιπαραθέσεις όχι μόνο με σας αλλά και με τους φίλους του. Μπορεί να γίνει ακόμα και υπερβολικό ζητώντας σας ανέφικτα πράγματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα