Ντόρα Μπακογιάννη: Αυτή είναι η πραγματική ιστορία πίσω από τη φωτογραφία με τους γονείς της

Τι κρύβεται πίσω από την συγκινητική φωτογραφία του Κωνσταντίνου με τη Μαρίκα Μητσοτάκη;

«Σήμερα μας λείπεις ακόμα πιο πολύ» ήταν το μήνυμα της Ντόρα Μπακογιάννη το οποίο συνοδευόμενο από μια συγκινητική φωτογραφία της μητέρας της, Μαρίκας, στην αγκαλιά του Κωνσταντίου Μητσοτάκη τις προηγούμενες μέρες απέσπασε πολλά likes και συζητήθηκε πολύ.

Πολλοί είπαν ότι η ανάρτηση, που έγινε μια μέρα

μετά τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, ήταν ένα μήνυμα για την εκλογική νίκη του αδερφού της. Με τον Ερμή όμως ανάδρομο δεν θέλει πολύ να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ή να υπάρξει σύγχυση για το τι εννοεί κάποιος με τα γραφόμενα ή τα λεγόμενά του.

Έτσι, η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (13.01.2016) στην πρωινή εκπομπή του Mega, ξεκαθάρισε ότι όσα λέγονταν ότι δεν ήταν υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεκλογική διαδικασία, δεν ισχύουν και ότι δεν στήριζε αλλά «έβλεπε» Μεϊμαράκη ενώ είπε ότι «το αίμα νερό δεν γίνεται». Παράλληλα, δήλωσε ότι: «θα δώσω την ψυχή μου για τον Κυριάκο».

Συγχρόνως, με τον διελαύνοντα ανάδρομο Ερμή (παρελθοντικές ιστορίες) σε όψη με τον Ποσειδώνα της (περί φωτογραφίας) αποκάλυψε την ιστορία πίσω από τη φωτογραφία της μητέρας της που συζητήθηκε και συγκίνησε εξηγώντας ότι πρόκειται για την πρώτη αγκαλιά της Μαρίκας Μητσοτάκη στον σύζυγό της αμέσως μετά την εκλογή του στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας το 1984.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα