Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Μαρτίου

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 12 Μαρτίου έως 11 Απριλίου

Όπως έχουμε αναφέρει και στα προηγούμενα άρθρα μας το έτος όπως και ο μήνας για τους Κινέζους ξενικά με την εκάστοτε Νέα Σελήνη. Η Νέα Σελήνη του Μαρτίου έγινε στις 11/3, 21:54 ώρα Ελλάδας.

Μάρτιος

2013

Ποντικός

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ορισμένα άτομα από το περιβάλλον σας επιμένουν ότι θα πρέπει να βιαστείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές τώρα, αλλά το ένστικτό σας διαφωνεί. Ακολουθήστε το προς το παρόν και μην επηρεάζεστε από τους άλλους, ακόμα κι αν έχουν καλή πρόθεση. Μπορεί να αντιμετωπίσετε μια σειρά από δύσκολα θέματα σχέσεων, αλλά ευτυχώς έχετε μερικούς... άσους στο μανίκι σας. Κατ 'αρχάς, την αναλυτική σας ικανότητα που σας κάνει να σκέφτεστε τα πράγματα. Όπως, εξίσου σημαντικό, όταν μια κατάσταση απαιτεί υπομονή, έχετε την πειθαρχία να περιμένετε για όσο καιρό πρέπει.

ΤΥΧΗ: Δεν είστε οι μόνοι που βρίσκεστε υπό πίεση. Ωστόσο, επειδή μέχρι τώρα αναλαμβάνατε πολλά και ήσασταν συνεχώς σε δράση, είχαν πέσει πολλά στους ώμους σας. Παρόλο όμως που κάνατε διάφορα, ακόμα και τώρα παραμένετε αβέβαιοι για την έκβασή τους. Σκεφτείτε παρόμοιες περιόδους του παρελθόντος και θα διαπιστώσετε ότι και τότε ανησυχούσατε αλλά τελικά είχατε άδικο. Το ίδιο θα συμβεί και τώρα.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Ήρθε η ώρα να χαράξετε μια διαχωριστική γραμμή μεταξύ του τι λειτουργεί στη ζωή σας και τι όχι. Μερικές οικονομικές αλλαγές δεν είναι πλέον εφικτές ή δεν αξίζουν τον κόπο. Αμφισβητώντας τες, σας ενθαρρύνει να αντιμετωπίσετε τις νέες καταστάσεις και να διερευνήσετε εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες μπορεί να έχουν απορριφθεί στο παρελθόν, χωρίς να δώσετε τη δέουσα προσοχή. Οι πολλές αποφάσεις που καλείστε να πάρετε σας προτρέπουν να οργανώσετε τις λεπτομέρειες ώστε να μπορείτε να κάνετε αλλαγές ανάλογα με τις περιστάσεις και τις δικές σας προτεραιότητες. Αυτό θα σας επιτρέψει να εξαλείψετε τα προβλήματα και να κάνετε σημαντικές βελτιώσεις.

Βούβαλος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Το να προσπαθείτε να μιλήσετε στο σύντροφό σας για ορισμένες δύσκολες περιπτώσεις που έχουν να κάνουν με οικογενειακά θέματα, δεν είναι εύκολο, αλλά όσο το αναβάλετε τόσο πιο δύσκολα θα γίνουν τα πράγματα. Θα διαπιστώσετε, δε, πόσο πολύ θα ανακουφιστείτε όταν, τελικά, δείτε ότι είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει. Μπορεί να αντιμετωπίσετε ορισμένες επιπλοκές εξαιτίας των παρανοήσεων που έχουν προκύψει μετά από μια συζήτηση. Εξετάστε τες και θα επωφεληθείτε από την πρακτική προσέγγιση, η οποία θα βοηθήσει το σύντροφό σας να διαχωρίσει τα συναισθήματα από τα γεγονότα.

ΤΥΧΗ: Μέχρι τώρα πιστεύατε ότι το να εξισορροπήσετε τις υποχρεώσεις σας και τις χαρές της ζωής θα είναι εύκολο, αλλά συνειδητοποιήσατε πρόσφατα ότι είναι πολύ πιο περίπλοκο από ό, τι περιμένατε. Γίνεται, εν μέρει, λόγω των αλλαγών που λαμβάνουν χώρα σε διάφορους τομείς της προσωπικής σας ζωής και της καριέρας σας. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν βάζετε σε μια σειρά τα πράγματα, δεν τελειώνετε μ' αυτά, επειδή συνεχώς προκύπτουν μικροαλλαγές που κλονίζουν την ισορροπία. Όσο εκνευριστικό κι αν είναι, μόλις βρείτε το κόλπο να το αντιμετωπίσετε, όλα θα φτιάξουν.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Το πρόβλημα δεν είναι τα εμπόδια που αντιμετωπίζετε, αλλά το πόσο χρόνο θα σας πάρει να μάθετε μέσα απ' αυτά. Θα πρέπει, χωρίς αμφιβολία, να αρχίσετε να αντιμετωπίζετε κουραστικούς κανόνες και κανονισμούς ή κάποιας μορφής εξουσία. Ωστόσο, ό, τι μπορείτε να μάθετε για ορισμένα δικά σας οικονομικά πλάνα ή σχέδια, τόσο περισσότερο θα σας αποζημιώσει αυτή σας η προσπάθεια. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, ώστε, όταν τα θέματα επιλυθούν, να μπορείτε να συνεχίσετε αυτή τη διαδικασία εξερεύνησης.

Τίγρης

ΣΧΕΣΕΙΣ: Όσο κι αν θέλετε να ικανοποιήσετε τις ανάγκες του συντρόφου σας, ξέρετε ότι στο τέλος θα το μετανιώσετε. Οι επιθυμίες του μπορεί να φαίνονται απλές, αλλά είναι πολύ πιο περίπλοκες από ό, τι έχετε συνειδητοποιήσει. Αν νομίζετε ότι πρέπει να συμφωνήσετε, τουλάχιστον συζητήστε για αυτές αναλυτικά. Ίσως μπορέσετε να μειώσετε τις επιπλοκές προτού η κατάσταση ξεφύγει από τα χέρια σας. Η τιμιότητα είναι το ιδανικό γιατρικό ακόμα κι αν η αλήθεια μερικές φορές είναι δυσάρεστη στην κατάποσή της. Είναι καιρός να αρχίσετε να σκέφτεστε τις προοπτικές μιας μακροχρόνιας σχέσης και όχι προσωρινής.

ΤΥΧΗ: Προσπαθείτε πάντα να επιτύχετε μια συμφωνία με μια πολιτισμένη συζήτηση με ανταλλαγή ιδεών. Ωστόσο, ένα άτομο είναι τόσο δύσκολο που δεν έχετε καμία άλλη επιλογή από το να υιοθετήσετε μια πιο σκληρή γραμμή, κάτι που για σας είναι ιδανικό γι' αυτήν την περίοδο. Θα πρέπει να ξέρουν οι άλλοι τι περιμένετε από αυτούς και όσο πιο ειλικρινείς είστε, τόσο το καλύτερο. Απλά υιοθετήστε μια στάση αυταρχική αλλά δίκαιη, αποκρύπτοντας προς το παρόν τα πραγματικά αίτια. Δεν χρειάζεται να δικαιολογήσετε τις καλές προθέσεις, είναι κάτι που ξέρετε εσείς και θα μάθουν οι άλλοι σε μεταγενέστερο στάδιο.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Αυτό που είναι το πιο ανησυχητικό για σας είναι η ανακάλυψη ότι κάποιος σας φέρθηκε ύπουλα. Ενώ μπορεί να σκεφτείτε ότι είναι καλύτερα να μην πείτε τίποτα σε αυτό το στάδιο, ίσως ακόμη και να αποστασιοποιηθείτε από αυτό το άτομο, δυστυχώς ενδέχεται να υπάρξουν περισσότερα από ένα τέτοια κρούσματα κι είναι σημαντικό να εξετάσετε το κάθε ένα ξεχωριστά. Είτε θα συζητήσετε μαζί του μέχρι να καταλάβετε το γιατί ή, πράγμα εξίσου πιθανό, να ανακαλύψετε ότι τα κίνητρά του ήταν πολύ διαφορετικά από αυτά που είχατε φανταστεί.

Λαγός

ΣΧΕΣΕΙΣ: Μην υποθέσετε ότι επειδή έχετε συζητήσει ορισμένα επίμαχα ζητήματα με τους αγαπημένους ή σύντροφό σας πρόσφατα, θυμούνται και τι είπατε. Επανεξετάστε τα σε τακτά χρονικά διαστήματα, εξασφαλίζοντας ότι έχουν επίγνωση των απόψεών σας και εννοούσατε την κάθε σας λέξη. Εφόσον τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς, κάτι πολύ πιθανό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για κάποια σύγχυση. Αποφύγετε περιττά ξεσπάσματα, ιδίως δημόσια, και σεβαστείτε τα συναισθήματα των δικών σας. Διατηρήστε την υπομονή σας και ίσως μπορέσετε να τους κερδίσετε.

ΤΥΧΗ: Η αναίρεση σχεδίων για τα οποία εργαστήκατε σκληρά μπορεί να είναι πολύ απογοητευτική. Ενώ φαίνεται ότι δεν έχετε καμία επιλογή για το τι πρέπει να κάνετε, το ένστικτό σας ήδη σας λέει ότι κάτι νέο και υπέροχο θα βρεθεί στο δρόμο σας. Αν δεν έχει γίνει ακόμα, περιμένετε μέχρι το τέλος του μήνα. Μερικές φορές οι ευκαιρίες είναι το αποτέλεσμα προσπάθειας και εκτεταμένης έρευνας. Δεδομένου ότι αυτές μπορεί να μην είναι άμεσα αναγνωρίσιμες, πρέπει να διερευνήσετε την κάθε μία που σας παρουσιάζεται.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Δεν έχει σημασία πόσο προσεκτικά διερευνάτε οικονομικά στοιχεία, αξίζει να ακούτε κι αυτά που σας λένε κάποιοι, ακόμα κι αν έρχονται σε πλήρη αντίθεση με ό, τι έχετε μάθει. Αυτή είναι μια περίοδος έντονων και απροσδόκητων αλλαγών. Πάρτε το χρόνο σας και κάντε συγκρίσεις γιατί αυτά που ίσως μάθετε θα μπορούσαν να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και κατατοπιστικά. Ακόμη, ίσως διερευνήσετε τους ορίζοντές σας για περισσότερους τρόπους επένδυσης ή απόδοσης των χρημάτων σας αλλά μην ξεχνάτε τους πιθανούς κινδύνους που παραμονεύουν.

Δράκος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Εάν αισθάνεστε αβεβαιότητα ή ότι έχετε εξαπατηθεί, θα πρέπει να φτάσετε σε μεγάλο βάθος για να βρείτε την αλήθεια. Προσωπικά προβλήματα και δυσκολίες με αγαπημένα πρόσωπα έχουν προτεραιότητα. Ωστόσο, υπάρχει μια καθυστέρηση από διάφορες υποχρεώσεις που πρέπει να αναλάβετε που δημιουργούν περισσότερη πίεση στην ερωτική σας ζωή. Μην ανησυχείτε γιατί μέχρι τα τέλη του μήνα, οι συνθήκες θα λειτουργήσουν υπέρ σας και θα σας βοηθήσει κάποιος στενός φίλος ή μέλος της οικογένειάς σας.

ΤΥΧΗ: Είναι σπάνιο να επιτρέπετε σε κάτι ή κάποιον να σας απασχολεί τόσο πολύ που να επιμένετε να έχετε εσείς την τελευταία λέξη. Αυτό δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα όσο το ότι θα αρχίσετε να ανησυχείτε μήπως αναστατώσετε τους άλλους συναισθηματικά και αυτό σας δημιουργεί μια ένοχη συνείδηση. Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε όμως, δεδομένου ότι και οι άλλοι είναι πάρα πολύ ειλικρινείς μαζί σας και καταλαβαίνουν τι συμβαίνει. Σαφώς τα πράγματα δεν είναι εύκολα αλλά όσο η συνείδησή σας είναι καθαρή, μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Στο παρελθόν, ορισμένα άτομα σας έχουν εμπνεύσει, είτε το γνωρίζετε είτε όχι και είστε ευγνώμονες για αυτό. Αυτή τη στιγμή είστε σε θέση να κάνετε το ίδιο για κάποια αγαπημένα ή κοντινά σας πρόσωπα, παρόλο είστε διστακτικοί για το αν πρέπει να παρέμβετε. Κάντε μια βουτιά μέσα σας και είναι απίθανο να μετανιώσετε, ιδίως όταν ξέρετε που πρέπει να σταματήσετε. Δεν πρέπει να παρασυρθείτε γιατί θα θέσετε σε κίνδυνο τον εαυτό σας ή τη φήμη σας. Ακόμα κι αν οι προθέσεις σας είναι καλές, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, ώστε να μην δημιουργηθεί μια κατάσταση που οι άλλοι θα μπορούν να σας επικαλούνται ή θα εξαρτώνται από εσάς κάθε φορά που έχουν οικονομικό πρόβλημα.

Φίδι

ΣΧΕΣΕΙΣ: Στην προσπάθειά σας να καθησυχάσετε τον αγαπημένο σας ή ένα μέλος της οικογένειας, το οποίο έχει μια δύσκολη στιγμή, μπορεί να πείτε ή να υποσχεθείτε περισσότερα από όσα μπορείτε. Παρόλο, που αυτή η στρατηγική θα μπορούσε να είναι επιτυχής τώρα, ίσως οδηγήσει σε προβλήματα μακροπρόθεσμα. Συζητήστε ειλικρινά πριν τα πράγματα πάρουν άλλη τροπή. Μην τα παραμελείτε, γιατί τότε δε θα μπορέσετε να κατανοήσετε ορισμένες ανησυχητικές καταστάσεις. Δοκιμάστε το και θα εκπλαγείτε πόσο θα αποσαφηνιστούν όλα.

ΤΥΧΗ: Είτε πρόκειται για ένα απλό είτε για ένα φιλόδοξο σχέδιο, εσείς έχετε την τάση να το θεωρείτε προσωπική σας υπόθεση να πάρετε την ευθύνη. Τώρα, όμως συνθήκες σας αναγκάζουν να κάνετε πίσω και να αφήσετε τους άλλους να έχουν τον ηγετικό ρόλο. Αφού τα πράγματα ηρεμήσουν, θα καταλάβετε το γιατί αυτή η αλλαγή ήταν απαραίτητη, όχι μόνο για το δικό σας όφελος, αλλά σε μεγάλο βαθμό και για μια ομάδα με την οποία συνεργάζεστε. Μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί να κάνετε πολλά βήματα πίσω για να προχωρήσετε μπροστά με επιτυχία.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Αν και έχει σημειωθεί πρόοδος με ορισμένα χρηματοοικονομικά σας πλάνα, τα πράγματα δεν πηγαίνουν τόσο καλά όσο ελπίζατε. Όσο απογοητευτικό κι αν είναι, αυτές οι καθυστερήσεις ή επιπλοκές είναι ένας κινητήριος μοχλός για να εξερευνήσετε ακόμη και τα πιο μικρά προβλήματα, τα οποία κανονικά θα είχατε παραβλέψει. Μόλις το κάνετε, θα ανακαλύψετε ότι για να προοδεύσετε χρειάζονται και η απόλυτη προσοχή σας και η κατανόηση. Ως εκ τούτου, μια σειρά ενεργειών θα μπορούσε τελικά να οδηγήσει σε θετικές εξελίξεις.

Άλογο

ΣΧΕΣΕΙΣ: Είστε σε μια κατάσταση στην οποία η άποψή σας ή οι απαιτήσεις σας ή ίσως και τα δύο έρχονται σε αντίθεση με κάποιο από τα αγαπημένα πρόσωπα που όμως χρειάζεστε την υποστήριξή του. Ίσως σκέφτεστε ότι πρέπει να αναζητήσετε μια συμβιβαστική λύση γιατί έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς αλλά αξίζει να αγωνιστείτε για αυτά που επιθυμείτε όσο δύσκολα κι αν είναι. Μην υποτιμάτε τη δύναμη της πειθούς σας, ιδίως όταν η άμεση προσέγγιση δεν φαίνεται να σας βγάζει πουθενά.

ΤΥΧΗ: Επειδή το βρίσκετε ενοχλητικό, όταν οι άλλοι έχουν μη ρεαλιστικές απαιτήσεις, οπισθοχωρείτε για να αποφύγετε να είστε κι εσείς το ίδιο. Ωστόσο, τώρα θα πρέπει να επιμείνετε γιατί αυτά που θέλετε απαιτούν την πλήρη επίγνωση της ευθύνης όλων όσων συμμετέχουν. Και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να έχετε σαφή αιτήματα. Ένα κοινό πρόβλημα είναι ένα πρόβλημα που λύνεται. Κι ενώ ορισμένα θέματα θα επιλυθούν, άλλα παραμένουν εκκρεμή και μερικά εξακολουθούν να προκαλούν ένταση. Μέχρι τα τέλη του μήνα, απρόσμενες αλλαγές θα έχουν μεταβάλει την κατάσταση.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Το σύνθημά σας για αυτή την περίοδο θα πρέπει να είναι «επιλέγω τις μάχες μου». Συνήθως είστε έμπειροι στον εντοπισμό καταστάσεων, και αντιλαμβάνεστε ποιές πρέπει να αντιμετωπίσετε εσείς και ποιές όχι. Επί του παρόντος, ωστόσο, εξαιτίας της συμπόνιας που νιώθετε για τον αγώνα που κάνουν κάποια άτομα, θα σας κάνει να εμπλακείτε στη δική τους μάχη. Μην ξεχνάτε ότι μερικές φορές τα διλήμματα αντιμετωπίζονται καλύτερα τη στιγμή που προκύπτουν. Είναι ζωτικής σημασίας να κάνετε ό, τι μπορείτε τώρα, γνωρίζοντας όμως ότι οτιδήποτε και αν αναλάβετε, θα είναι προσωρινό.

Πρόβατο

ΣΧΕΣΕΙΣ: Μπορεί να γίνετε πολύ ευάλωτοι, ειδικά όταν κάποια συναισθήματα προέρχονται από γεγονότα ή πράξεις εκείνων που σας ενδιαφέρουν πολύ. Ορισμένα ανησυχητικά συναισθηματικά ζητήματα σας απασχολούν αυτήν την περίοδο αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να προτείνετε να κάτσετε και να τα συζητήσετε. Ωστόσο, όταν τα γεγονότα απαιτούν την προσοχή σας, έχετε μια σπάνια ικανότητα να αγνοείτε τα συναισθήματά σας. Τώρα έχει έρθει η ώρα να συμβαδίσετε με αυτά.

ΤΥΧΗ: Προς το παρόν, η διαχωριστική γραμμή μεταξύ διαίσθησης και ευσεβών πόθων δεν είναι ιδιαίτερα σαφής. Εύκολα μπορείτε να δικαιολογήσετε τη συνέχιση ορισμένων σχεδίων σας, επειδή έχετε παθιαστεί κι όχι γιατί είναι σωστά. Αν πράξετε με βιασύνη, μπορεί να μετανιώσετε γι' αυτές σας τις ενέργειες. Ό, τι ξεκινάτε ως συζήτηση καταλήγει έπος και μια φαινομενικά απλή εξέλιξη μετατρέπεται σε επική αλλαγή γι' αυτό πάρτε τα σιγά-σιγά, δεδομένου ότι πολλά από αυτά τα ζητήματα θα παραμείνουν εκκρεμή για ακόμα μερικές εβδομάδες.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Έχει έρθει η ώρα να πετάξετε ορισμένα στοιχεία του παρελθόντος. Ως ένα σημείο, οι όποιες αλλαγές ή ακόμα και συμμαχίες με ορισμένα άτομα συνδέονταν με τον ενθουσιασμό ή κάποιες υποσχέσεις, αλλά οι καιροί έχουν αλλάξει το ίδιο και οι ανάγκες σας. Έχετε προσπαθήσει να εξηγήσετε τι περιμένετε από τους άλλους κι ενώ θα αποκτήσετε μια σκληρή στάση σχετικά με το τι νομίζετε ότι είναι κατάλληλο, εσείς και ο κόσμος γύρω σας είναι στη μέση μιας περιόδου μετατροπής. Ξαφνικά πολλά από αυτά που τώρα θεωρείτε επείγοντα θα γίνουν ασήμαντα. Το να τα παρατήσετε, θα είναι πολύ πιο εύκολο από ό, τι νομίζατε.

Πίθηκος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ενώ μπορεί να έχετε ήδη αντιμετωπίσει διάφορες απρόβλεπτες εξελίξεις που έχουν αλλάξει το προφίλ της σχέσης σας, ο σύντροφός σας παραμένει ανήσυχος με όλη αυτή τη σύγχυση. Κοιτάζοντας από μια διαφορετική οπτική γωνία, αυτό είναι ευκαιρία για εξερεύνηση παρά για λήψη αποφάσεων. Περιμένετε μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα και τα πράγματα θα αρχίσουν να αποσαφηνίζονται. Αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις και μην αφήνετε την ασταθή συναισθηματική σας κατάσταση να επηρεάζει το μυαλό σας. Κάντε μια παύση, αν πρέπει, και μην υποχωρείτε, όταν πιέζεστε από τις περιστάσεις.

ΤΥΧΗ: Έχετε ταλέντο στο να βρίσκετε έξυπνους τρόπους για να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις και άτομα. Ωστόσο, με αυτό που έχετε να κάνετε τώρα απειλεί να σας νικήσει, άμα δεν προσέξετε ή βρεθείτε προ εκπλήξεως. Όσο ενοχλητικό κι αν είναι, μην επικεντρωθείτε απλώς στο να το ξεπεράσετε γρήγορα γιατί ο χρόνος που θα επενδύσετε στο να ανακαλύψετε γιατί συνέβη θα αποδειχθεί πολύ χρήσιμος για το μέλλον. Ακόμα κι αν έχετε βρει τη ρίζα του προβλήματος, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχετε βρει και τη λύση του. Η επόμενη προσέγγιση για την αντιμετώπισή του απαιτεί κάτι περισσότερο από απλή διπλωματία και υποσχέσεις.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Οι περιστάσεις απαιτούν να διεκδικήσετε αυτά που θεωρείτε δικαιωματικά δικά σας, οικονομικά ή άλλα, χωρίς να χρειάζεται να δικαιολογήσετε τις πράξεις σας. Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, φαίνεται δίκαιο από συναισθηματικής πλευράς και όχι από τα γεγονότα ή τις αποφάσεις. Είναι ίσως η καλύτερη λύση για την ώρα. Το πιο σημαντικό, σας αναγκάζει να αναγνωρίσετε πόσο πολύ σας πειράζουν ορισμένα πράγματα και πόσο λίγο τους άλλους. Η ζωή είναι γνωστό, όμως, ότι είναι πολύ άδικη σε αυτήν την σύγχρονη κοινωνία.

Πετεινός

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ίσως η μεγαλύτερη πρόκληση κατά τη διάρκεια αυτού του περίπλοκου -και τελικά χρήσιμου- μήνα είναι να ασχοληθείτε με τη σχεδόν εμμονική στάση ενός συγκεκριμένου ατόμου που σας ενδιαφέρει. Μπορεί να είναι ενοχλητικό αλλά σκεφτείτε ότι παλεύει μέσα του με δαίμονες που δεν γνώριζε και χρειάζεται το χρόνο, την υπομονή και την υποστήριξή σας. Εν τω μεταξύ, έχετε και σεις κάποια θέματα που πρέπει να ασχοληθείτε. Ρίξτε το βάρος στα δικά σας και μέχρι το τέλος του μήνα, όλα θα φτιάξουν.

ΤΥΧΗ: Ξαφνικές αλλαγές στις συνθήκες δημιουργούν ανατροπές στη δουλειά σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αν και συνήθως υποστηρίζετε αυτούς που είναι κοντά σας, στην εργασία ή στην προσωπική σας ζωή, τώρα είναι απορροφημένοι από τις δικές τους επιδιώξεις και προς το παρόν δεν σας χρειάζονται. Εν τω μεταξύ, βρίσκεστε σε μια έντονα συναισθηματική και αγχωτική φάση εξαιτίας διαφόρων θεμάτων. Προσπαθήστε να κρατήσετε ένα μέτρο και θα πετύχετε κάποια μικρά θαύματα. Θα εκπλαγείτε με το τι μπορείτε να ανακαλύψετε από την εμπειρία αυτή και, επίσης, θα αλλάξετε την αντίληψή σας για κάποια θέματα της ζωής σας.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Αν και δε σας αρέσει να βασίζετε τις αποφάσεις σας εξ ολοκλήρου στο ένστικτό σας, το έχετε ξανακάνει στο παρελθόν, όταν δεν είχατε άλλες επιλογές. Ευτυχώς, αργότερα τα γεγονότα δικαιολόγησαν αυτές σας τις ενέργειες. Τώρα, για μια ακόμη φορά, ίσως σας αναγκάσουν να εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας. Ξεπεράστε τις αμφιβολίες σας και ενεργήστε γρήγορα. Αν περιμένετε, όχι μόνο αυτά που επιθυμείτε δεν θα εμφανιστούν, αλλά και μια καλή ευκαιρία που ήταν πιθανή θα εξαφανιστεί.

Σκύλος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Το να παρασύρεστε προς διάφορες κατευθύνσεις, δεν αποτελεί έκπληξη, εφόσον, δε, γνωρίζετε πώς να ανταποκριθείτε ακόμη και στις πολύ περίπλοκες καταστάσεις. Με τις ριζικές αλλαγές στην παρούσα σχέση σας και την προοπτική της, ξαφνικά αισθάνεστε λιγότερη εμπιστοσύνη. Στην πραγματικότητα αυτό είναι καλό, καθώς σημαίνει ότι θα διερευνήσετε εναλλακτικές επιλογές. Κάποτε, αυτό ήταν αδύνατο, αλλά τώρα μπορείτε να μάθετε περισσότερα και τελικά θα συνειδητοποιήσετε ότι οι αλλαγές αυτές είναι ιδιαίτερα ελκυστικές.

ΤΥΧΗ: Όταν κάνετε σχέδια ή δίνετε υποσχέσεις, η δέσμευσή σας είναι σταθερή. Όσο ακλόνητοι κι αν είστε ως προς τις προθέσεις σας, η μοίρα φαίνεται ότι σας επιφυλάσσει μερικές εκπλήξεις. Όσο κι αν δείχνει ανησυχητικός στην αρχή του αυτός ο μήνας με τις ξαφνικές αλλαγές που εμφανίζονται, αντί να σκέφτεστε τρόπους αποφυγής τους, κάνετε κάποια διερεύνηση και πηγαίνετε πιο πέρα από εκεί που φτάνετε συνήθως. Μπορεί να αισθάνεστε περίεργα αλλά αυτά που θα μάθετε θα σας πείσουν ότι ήταν μια πολύ καλή ιδέα.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Εάν είστε κάτω από πίεση να πάρετε αποφάσεις, κάντε το άμεσα. Το πιο σημαντικό είναι αυτό που συμβαίνει μέσα σας. Είστε αρκετά ευάλωτοι σε συναισθήματα που συνήθως αγνοείτε και κατανοείτε πώς επηρεάζουν τη σκέψη και τις ενέργειές σας. Ενώ νιώθετε ότι σας καταπιέζουν θέματα που συνήθως δεν είναι ελκυστικά, ο χρόνος που επενδύετε θα είναι πολύ πιο κερδοφόρος από ό, τι μια ακόμα κατάκτηση. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στα μικρά γράμματα ή τις υποχρεώσεις που απορρέουν πριν από κάθε σας κίνηση.

Χοίρος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Συνήθως, είστε προσεκτικοί στην αξιολόγηση των γεγονότων πριν διαμορφώσετε μια άποψη και είστε σίγουροι. Με την βάση πάνω στην οποία στηρίζονται οι απόψεις σας να αλλάζει, κάποια θέματά σας χρειάζονται επανεξέταση. Επιπλέον, μπορεί να είναι μια αρκετά δύσκολη διαδικασία και ο ρυθμός τόσο γρήγορος που μετά βίας θα έχετε το χρόνο να αφομοιώσετε τα στοιχεία. Πρέπει να εμβαθύνετε στην κατάσταση γιατί, παρόλο που είναι εντελώς έξω από το χαρακτήρα σας, είναι η καλύτερη επιλογή σας.

ΤΥΧΗ: Μερικές φορές είναι καλύτερα να αγνοείτε ή να χειρίζεστε διπλωματικά κάποιες συγκρούσεις. Όσο κι αν δεν σας αρέσει, εκείνοι που σήμερα αντιμετωπίζετε, σας υπόσχονται βασικές γνώσεις. Συγκεντρώστε το θάρρος σας και επιμείνετε ότι πρέπει να συζητηθούν όλα λεπτομερώς. Σύντομα θα αναγνωρίσετε τι θα κερδίσετε για τις προσπάθειές σας. Στην πραγματικότητα, τους ερχόμενους μήνες οι διαφωνίες επιλύονται και ακόμα καλύτερα, θα διευθετήσετε τα σχέδια της επόμενης χρονιάς. Ακόμα βρίσκεστε στην αρχή ενός έτους για καριέρα ή επιχειρηματική ανάπτυξη.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έχετε δεσμευτεί για πολλά και δεν θα είναι ούτε η τελευταία. Στο παρελθόν, είχατε προσπαθήσει να τα χωρέσετε όλα που εκ των πραγμάτων έπρεπε να συμβιβαστείτε και καταλήξατε να εξαντληθείτε και να τα ανακατέψετε. Το να κάνετε πίσω σε ορισμένες δεσμεύσεις μπορεί να φαίνεται αδυναμία, αλλά το αποτέλεσμα είναι η έγκαιρη επανεξέταση. Θα συνειδητοποιήσετε ότι πολλά σχέδια δεν είναι πραγματικά τόσο σημαντικά κι άλλα είναι τεράστιας σημασίας. Γνωρίζοντας ότι δεν είστε σε θέση να ικανοποιήσει τους πάντες και τα πάντα, ίσως πετύχετε ορισμένους συμβιβασμούς που δεν είναι και κακή ιδέα. Στο τέλος, θα κερδίσετε κάποια και θα χάσετε κάποια άλλα αλλά είναι καλύτερα από το να μην κερδίσετε τίποτα και να τα χάσετε όλα.

Keywords
αστρολογια, ζωδια σημερα, νέα, ελλαδα, τυχη, δραση, ώμους, σημαίνει, καιρος, λύση, διλήμματα, επηρεάζει, πηγαίνετε, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, μετρο, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, κρουσματα σημερα, αμα, αξιολογηση, η ζωη, κοινωνια, επιθυμιες, γωνια, δουλεια, εργασια, θαυματα, θαρρος, καριερα, οριζοντες, περιοδος, περιεργα, πιεση, ρυθμος, σεληνη, ωρα, αδυναμια, αρθρα, αξιζει, ανησυχητικο, αμφιβολιες, απλα, ατομο, πηγαίνετε, εβδομαδες, βραδια, βρειτε, γεγονοτα, γινει, γινεται, δαιμονες, δυναμη, δυστυχως, δειτε, δικη, διλήμματα, δειχνει, εγινε, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, ειλικρινα, υπαρχει, εκβαση, ενδιαφεροντα, εν μερει, ενστικτο, εξελιξη, επηρεάζει, επρεπε, επιτυχια, ερχονται, ετος, ευθυνη, ζωη, ζωης, ιδεα, ιδιο, υπομονη, υποθεση, ισορροπια, κινηση, λεπτομερειες, ληψη, λύση, μηνες, μοιρα, μπορειτε, μυαλο, ξερετε, ομαδα, παντα, οφελος, περιβαλλον, πειθαρχια, προβληματα, ριζα, ρολο, σαφης, συζητηση, συντομα, σειρα, σχεδια, σχεδιο, ταση, φαινονται, φημη, φορα, χρονος, χρονικα, ωρα ελλαδας, αδυνατο, βηματα, ειλικρινεις, γινετε, γνωσεις, χωρα, ιδανικο, ιδιαιτερα, μπροστα, σημαίνει, θεματα, υπεροχο, ώμους, χερια
Τυχαία Θέματα