ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Οκτώβριος ξεκινάει με μια Νέα Σελήνη στον Ζυγό (μην ακούσω κιχ, καλή είναι!), τον Ήλιο, τον Ερμή (μετά τις 7) και τον Δία στο ίδιο ζώδιο. Ο μήνας είναι θεματικός και το θέμα του είναι: αγαπάτε αλλήλους!

Ελεύθεροι/ες ή δεσμευμένοι/ες, με τη βοήθεια του Ερμή και του Δια, ρίξτε το βάρος σας σε θέματα που αφορούν τα του οίκου σας, της οικογενείας σας. Μην αναβάλετε πια τίποτα, πάρτε πρωτοβουλία και με τρόπο γλυκό κι αβρό, γυρέψετε να δώσετε λύσεις σε προβλήματα

που έχουν ταλαιπωρήσει εσάς ή αγαπημένα σας πρόσωπα.

Η Αφροδίτη στον καυτό Σκορπιό, μέχρι τις 18 του μήνα, θα σας ενεργοποιήσει σεξουαλικά, και θα σας δώσει έναν αέρα νικητή στο φλερτ και στο παιχνίδι του έρωτα. Από τα τέλη του μήνα, ο Ερμής θα βρίσκεται κι αυτός εδώ (στον Σκορπιό), για να κάνει τη γλώσσα σας πιο… τολμηρή και πιπεράτη, δίνοντας σας κι εκείνος μια γερή ώθηση, που θα σας απογειώσει. Το κακό είναι ότι, ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για όσους Καρκίνους είναι ελεύθεροι, αλλά… και για όσους/ες είναι σε σχέση! Προσοχή λοιπόν, για να μην ξεφύγετε εκτός ορίων, μιας κι ο Σκορπιός, δεν αστειεύεται.

Όταν η Αφροδίτη πατήσει το πόδι της στο ζώδιο του Τοξότη, (από τις 19 του μηνός κι μετά), θα νιώσετε μια επικίνδυνη έλξη για πρόσωπο που είτε βρίσκεται στο άμεσο εργασιακό σας περιβάλλον, είτε είναι κομμάτι της καθημερινότητας σας. Δε θα σας πω τι χρειάζεται να κάνετε, γνωρίζετε από μόνοι σας! Η καλή πλευρά είναι ότι, θα νιώσετε την καθημερινότητα σας πιο χαλαρή και τον εαυτό σας πιο περιπετειώδη, κι αν το κρατήσετε σε αυτό το επίπεδο, όλα καλά θα πάνε.

Ο Άρης, σας κοιτάζει facetoface, ακριβώς απέναντί σας, στον σκληρό και δυνατό Αιγόκερω. Πριν σας σηκωθεί η τρίχα κάγκελο, να σας θυμίσω ότι η πλάστιγγα θα γύρει εκεί που υποβόσκει η εσωτερική σας διάθεση: είτε θετικά, είτε αρνητικά. Κι εξηγούμαι όμορφα: Εάν τον δείτε ως ευκαιρία για να στρώσετε όποιες πτυχές σας ενοχλούν στην σχέση σας, ο Άρης αυτός, είναι καλά τοποθετημένος. Αν πάλι, τον χρησιμοποιήσετε για να βγάλετε τα μάτια του/της αγαπημένου/ης σας, και πάλι συγχαρητήρια, θα τον/την αφήσετε αόμματο/η!

Και τι σας έχω για επιδόρπιο? Μια Πανσέληνο στον Κριό (ναι, εδώ κλάψτε) και σταθερά έναν Ουρανό που έχει κατσικωθεί εκεί και δεν λέει να φύγει. Αν νιώσετε κατά τα μέσα του μήνα, να θέλετε να πιάσετε στα χαστούκια το αφεντικό σας ή όποιον έχει το πάνω χέρι σε οποιαδήποτε σχέση έχετε στη ζωή σας, η Πανσέληνος θα φταίει! Εάν πάλι, νιώσετε έτοιμος/η να σπάσετε τις αλυσίδες που σας δένουν με αυτά τα άτομα… καθίστε στα αυγά σας, Πανσέληνος είναι και θα περάσει και πίσω δεν θα κοιτάξει.

Ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου, θα περάσει κι αυτός, κι αν το αναλογιστείτε, δε θα είναι καθόλου άσχημος για εσάς καλά μου Καρκινάκια. Γι’ αυτό, εμπρός… χαμογελάστε!

karkinoserotikesoct

Keywords
Τυχαία Θέματα