Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/8

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

 

 


 

 

 

 

Γενικό προφίλ

Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Ταύρο να σας τραγουδά μια γλυκιά μελωδία και να σας φτιάχνει τη μέρα. Η φυσική ζωή ευνοείται είτε βρεθείτε κοντά σε θάλασσα ή βουνό είτε σε μια έκθεση ζωγραφικής ή γλυπτικής.

Οι όψεις της Σελήνης τόσο με την Αφροδίτη όσο και τον Ποσειδώνα δείχνουν την ανάγκη για έρωτα, ομορφιά και διακοπές ενώ το τετράγωνο με τον Ερμή προοιωνίζει ότι ίσως σε κάποιες περιπτώσεις υπολογίζετε χωρίς τον ξενοδόχο. Ως εκ τούτου ίσως προκύψουν κάποιες μετακινήσεις ή γίνουν

κάποιες συζητήσεις στις οποίες το συναίσθημα με τη λογική δεν θα τα βρίσκουν μεταξύ τους.

Η πολυαναμενόμενη ορθοδρόμηση του Ερμή γίνεται σήμερα ευνοώντας σε πρώτη φάση εσάς που έχετε πλανήτες στους Κριό, Λέοντα, Τοξότη στις πρώτες μοίρες, καθώς θέματα με ταξίδια, διεκπεραιώσεις και μεσολαβήσεις μπορούν να πάρουν τώρα τον... ίσιο δρόμο.

 

 

 

ΚΡΙΟΣ 

«Θέλω, θέλω»

Σήμερα θέλετε να αισθανθείτε ότι έχετε ανθρώπους και πράγματα γύρω σας και ως εκ τούτου είτε θα έρθετε πιο κοντά με κάποιους είτε θα πάτε για ψώνια. Η ορθοδρόμηση του Ερμή ευνοεί την αισθηματική ζωή καθώς πλέον μπορείτε να προχωρήσετε μπροστά και να κάνετε κινήσεις χωρίς μπρος – πίσω. Παράλληλα το πεδίο που αφορά φλερτ και ερωτικές προτάσεις ξεκαθαρίζει. Οι γεννημένοι του 1957 θα δώσετε έμφαση στις σχέσεις με τους συγγενείς σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ 

«Στη γραμμή της εκκίνησης»

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδια σας και να κάνετε βασικά βήματα για την υλοποίηση τους. Οι περισσότερες πρωτοβουλίες θα παρθούν με κριτήριο την ασφάλεια και την προστασία σας. Θέματα σπιτιού μπορούν να τακτοποιηθούν ενώ συνεννοήσεις και συζητήσεις με άτομα της οικογένειας θα αρχίζουν να σας προσφέρουν τη βεβαιότητα που χρειάζεστε. Οι γεννημένοι του 1983 ίσως εργαστείτε περισσότερο.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

«Και λίγο ηρεμία»

Το πρώτο μέλημα σας σήμερα είναι να μπορέσετε να χαλαρώσετε και γιατί όχι να αράξετε σε μια ξαπλώστρα με θέα τη θάλασσα. Δεν θα λείψουν τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα αλλά περισσότερο με πρόσωπα που μπορούν να κατανοήσουν την ανάγκη για συναισθηματική ηρεμία. Εκτός από εσάς που θα επιλέξετε μια μυστική ερωτική συνεύρεση μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Οι γεννημένοι του 1981 ίσως λάβετε ή κάνετε κάποιο δώρο.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

«Καλύτερα με παρέα»

Η κοινωνική ζωή σήμερα σας καλεί να χαρείτε τη ζωή και να αφήσετε τον εαυτό σας να διασκεδάσει και να ευχαριστηθεί την παρέα φίλων και γνωστών. Με τον Ερμή πλέον σε ορθή φορά μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα τα οικονομικά σας ενώ κάποιες ειδήσεις σε σχέση με την πορεία τους θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνιση τους. Οι γεννημένοι του 1961 θα χρειαστεί να προσέξετε τις εστίες έντασης στο χώρο του σπιτιού.

 

 

ΛΕΩΝ 

«Κοινωνική αναγνώριση»

Με το Σελήνη στο πιο ψηλό σημείο του ηλιακού σας χάρτη επιθυμείτε ν

Keywords
Τυχαία Θέματα