Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/4

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Να αγαπάς την ευθύνη, να λες εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Κάνεις συναισθηματικές υπερβολές και μπορεί να μην κρατηθείς στο να κάνεις δηλώσεις, ακόμα και κινήσεις πολύ ανατρεπτικές. Προσοχή με τα δικά σου άτομα γιατί ο εξτρεμισμός σου μπορεί να πληγώσει.
Έρωτας: Η θετική στάση απέναντι στον Καρκίνο θα είναι το έναυσμα που θα σου δώσει την άνεση για να περάσεις καλά μαζί του.

Αν φυσικά κρατηθείς από όλο το κλίμα που σε σπρώχνει να πεις αλήθειες, ανεξαιρέτως αν πληγώνεις ή όχι.
Καριέρα & Οικονομικά: Η κατάσταση μπορεί να σε εμποδίζει να κάνεις τις αναρχίες σου ή τις πολύ εξτρεμιστικές σου επιθέσεις και πιθανόν να είναι η μεγάλη σου ευαισθησία που δεν σε αφήνει να πληγώσεις ένα πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις εύνοια και το νιώθεις. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν θα αφεθείς σε αρνητικά σχόλια και δεν θα τσιμπήσεις σε μίζερες καταστάσεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όλα σου τα ταμπού.
Έρωτας: Βαθιά μέσα σου το ξέρεις ότι η ευτυχία και η ασφάλεια έρχονται μόνο σένα, αρκεί να απομονώσεις την ζήλεια και την τάση σου για έλεγχο. Τότε όλα θα είναι καλύτερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Η πίστη σου και η θετική σου στάση θα σου δώσουν το έναυσμα να κινηθείς πιο άνετα και εύκολα. Για αυτό να περιμένεις έστω και λίγα χρήματα που μπορεί να προέλθουν από ένα ακίνητο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Θα ασχοληθείς με θέματα που σου εξασφαλίζουν την ασφάλεια σε διάφορα πρακτικά θέματα. Μπορεί να νιώσεις κάποιες ενοχλήσεις, πιθανόν γιατί δεν έχεις σωστή διατροφή.
Έρωτας: Έχεις μια πολύ προσωπική σχέση με έναν Αιγόκερω, παρόλο που υπάρχει μια αμφισβήτηση από την πλευρά σου γιατί η κρίση είναι πολύ βαθιά και εσωτερική. Όμως ελπίζεις ότι κάτι θα αλλάξει και η διάθεσή σου θα ανέβει και θα είναι καλύτερη.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα ίσως πρέπει να αντιμετωπίσεις κατάματα κάποια προβλήματα που υπάρχουν εδώ και καιρό γιατί και από το παρελθόν έχεις κάποια κτυπήματα αλλά και από την τωρινή κατάσταση στην οποία νιώθεις ότι κάτι χρειάζεται να αλλάξεις για να βελτιωθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η αισιοδοξία η οποία σε διακατέχει μπορεί να σου βγάλει στην επιφάνεια μια μεγάλη αναστάτωση γιατί θέλεις να προχωρήσεις αλλά φοβάσαι ότι θα χρειαστεί να σπάσεις πολλά αυγά στην πορεία.
Έρωτας: Η διορατικότητα και η ευαισθησία σου θα σου δώσει το έναυσμα να δικαιολογήσεις όλη την κακότροπη συμπεριφορά σου η οποία προέρχεται από την πίεση και την ανασφάλεια της αλλαγής. Ο Κριός, ένας άλλος Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως είναι τα πρόσωπα που βιώνετε από κοινού τις μικρές ανατροπές.
Καριέρα & Οικονομικά: Ο τρόπος που τοποθετείς τα πράγματα πιθανόν να είναι πολύ δυναμικός και σίγουρα θα σου επιφέρει λύσεις που μπορεί να μην σε συμφέρουν απόλυτα αλλά τουλάχιστον θα σε ξεμπλοκάρουν από τις κρίσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Ίσως έχεις μια εσωστρέφεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνεις πράγματα αλλά μπορεί να παραδοθείς σε συναισθήματα πολύ μοναχικά.
Έρωτας: Η κρυφή σκέψη ενός Αιγόκερω θα σου φέρει μια αναστάτωση. Μερικές φορές νιώθεις ότι δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ σας αλλά το προσπαθείς όσο μπορείς. Από την άλλη Σκορπιός και Ιχθύς θα λύσουν με ένα εύκολο τρόπο την απομόνωση.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιους προβληματισμούς και ίσως αυτό σε εμποδίζει να αξιολογήσεις σωστά όλες τις αξίες. Πιθανόν να εγκλωβιστείς σε κάποιες συνεργασίες και να ντρέπεσαι μετά να κάνεις πίσω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις την καλή θέληση και θα αντιμετωπίσεις με ανοικτό μυαλό ένα νομικό θέμα που σε απασχολεί εδώ και καιρό. Η ψυχοθεραπεία ή η αυτογνωσία θα σε βοηθήσει να καταλάβεις μια πτυχή του εαυτού σου που είναι κρυμμένη.
Έρωτας: Η ξαφνική εμπλοκή ενός Κριού στην ζωή σου μπορεί να σου φέρει μια αναστάτωση και κάπως να σε ξεβολέψει. Το δύσκολο είναι ότι σε μαγνητίζει και σε ξεσηκώνει να κάνεις ακόμα και τρέλες. Ο Ζυγός είναι αρκετά κολλημένος πάνω σου αλλά χρειάζεται και ένα είδος ανεξαρτησίας για να τα πάτε καλά.
Καριέρα & Οικονομικά: Η ψυχική σου διάθεση μερικές φορές αλλάζει και παρόλο που η λογική τις πιο πολλές φορές σε διέπει δεν σε αφήνει να σταθείς σε ένα συγκεκριμένο στόχο με ασφάλεια γιατί υπάρχει συνεχώς μια αμφισβήτηση.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες συναισθηματικές αναστολές και δεν μπορείς να αντισταθείς στις ευαισθησίες που σου δημιουργεί το περιβάλλον σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην επηρεάζεσαι και να παραμείνεις ο εαυτός σου.
Έρωτας: Θα βιώσεις μια μεγάλη ανατροπή η οποία μπορεί να είναι και εσωτερική και να μην σχετίζεται καθόλου με εξωτερικά γεγονότα. Ίσως να αλλάξουν τα γούστα σου και να σε ελκύουν άλλου τύπου άτομα. Ο Καρκίνος είναι αυτός που μπορεί να σε επηρεάσει αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα τα καταφέρετε να τα βρείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις αμφιβολίες για το αν χειρίζεσαι σωστά τις υποθέσεις σου. Παρόλο που ο Άρης είναι στο ζώδιο σου και σου δημιουργεί πιέσεις για να προωθήσεις όλες σου τις δουλειές, εσύ μερικές φορές αμφιβάλλεις για το αν θα τα καταφέρεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις ανάγκη για αναβάθμιση και κυρίως να ζήσεις για λίγο ποιοτικά ή και πνευματικά, αναδεικνύοντας τις προσωπικές σου αξίες στο μέγιστο. Η απόφαση για να κάνεις κάποιες έξτρα σπουδές θα σε κάνει να χαρείς πάρα πολύ.
Έρωτας: Έχεις εσωτερικές ανησυχίες που τουλάχιστον δεν σε αφήνουν να πλήττεις και δεν κάθεσαι ήσυχα στα αυγά σου. Ο Κριός και ο Υδροχόος θα δώσουν μια καινούργια διάσταση στην ζωή σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθεις ότι πρέπει να κάνεις κάτι τελείως διαφορετικό για να πετύχεις. Από την άλλη θα βάλεις το ερευνητικό σου μυαλό να δουλέψει πάνω σε σχέδια που σε εκφράζουν πολύ περισσότερο από άλλες φορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Υπάρχει μια υπερβολή από την πλευρά σου, κυρίως αν ασχολείσαι με θέματα πολύ βαθιά ψυχικά ή συναισθηματικά. Ίσως δεις ότι χρειάζεται να προστατέψεις ένα κομμάτι από την ζωή σου, ειδικά το σπίτι σου που συμβαίνουν κάποιες ανατροπές.
Έρωτας: Έχεις καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να γνωρίσεις την άλλη πλευρά του δικού σου ανθρώπου και κυρίως να πιάσεις τον αληθινό σφυγμό του γιατί υπάρχουν διαφορετικές απόψεις από την πλευρά σου και μερικές φορές δημιουργείς απόσταση.
Καριέρα & Οικονομικά: Η επαφή με ένα πρόσωπο που θα σου δημιουργήσει άγχος, κυρίως για κάποια χρέη που μπορεί να έχεις μαζί του, πιθανόν να σε κάνει να χαλάσεις και την σχέση σου γιατί μπορεί να σε πιέζει υπερβολικά. Κάποια έξοδα για την οικογένεια ίσως είναι υπερβολικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις μεγάλη διάθεση να κερδίσεις και να μην αφήσεις κανένα να σου πάρει την πρωτιά. Αυτό θα γίνει με την βοήθεια και την υποστήριξη ατόμων που μπορεί να είναι και από την οικογένεια σου.
Έρωτας: Έχεις πάρει φόρα και δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να συντηρήσεις κάποια αναρχικά συναισθήματα που βγαίνουν στην επιφάνεια και σου χαλάνε την ισορροπία σου. Η επαφή με Καρκίνο σίγουρα θα είναι πολύ καλή και ίσως να μιλήσετε για γάμο.
Καριέρα & Οικονομικά: Η καριέρα σου σε απασχολεί πάρα πολύ γιατί δεν έχεις ακόμα καταλήξει πως θα διαχειριστείς αυτό το πνίξιμο που σε σπρώχνει να επαναστατήσεις. Υπομονή! Δεν χρειάζεται να τα τινάξεις όλα στον αέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η καθημερινότητα θα σε καταπιέσει γιατί θα χρειαστεί να υπερβάλεις σε ζήλο και σε οικογενειακά καθήκοντα ή σε άτομα που θέλουν φροντίδα και θα σε απασχολήσουν αρκετά.
Έρωτας: Έχεις μεγάλη ένταση και νιώθεις ότι δεν σε καταλαβαίνει το πρόσωπο που είστε μαζί γιατί άλλα θέλεις και άλλα τελικά σου βγαίνουν. Η σχέση με Καρκίνο πάντα σε δυσκολεύει αλλά τουλάχιστον να προσπαθήσεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες οικονομικές προοπτικές που θα σου δοθούν είτε από το εξωτερικό είτε από άτομα που σε πιστεύουν και μπορούν να σε στηρίξουν.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Η αθωότητα που μερικές φορές σε διέπει θα βγει στην επιφάνεια και θα σε κάνει να αγαπήσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Μπορεί να έχεις μια ρομαντική εμφάνιση που θα ενισχύει περισσότερο την αγνότητά σου.
Έρωτας: Σχέδια γάμου και κυρίως για εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Δεν υπάρχει προοπτική για να το πας μακρύτερα χρονικά, εκτός αν δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση και εξαιτίας της μια μικρή αναβολή.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις ευκαιρίες από εδώ και πέρα οι οποίες θα αυξήσουν την τύχη σου, αρκεί να δουλέψεις οργανωμένα και με πειθαρχία. Χρειάζεται να ξεφύγεις από το χάος που μερικές φορές το προκαλείς, χωρίς να το καταλαβαίνεις.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα