Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/9

Έρευνες και αποκαλύψεις

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων στον επαγγελματικό τομέα, ίσως μάλιστα αποκαλύψει κι ένα έντονο παρασκήνιο σε βάρος σου. Αλλά αν διαπιστώσεις ότι «δεν πάει άλλο», μην επιχειρήσεις να διορθώσεις μια κατάσταση που έτσι κι αλλιώς δεν οδηγεί πουθενά. Αντίθετα εξέτασε σοβαρά το ενδεχόμενο να κλείσεις αυτό το κεφάλαιο, κάνοντας μια νέα αρχή.

Ερωτικά
Οι

προκλήσεις συνεχίζονται κι αν έχεις την διάθεση για μια «περιπέτεια», το σύμπαν θα σου προσφέρει απλόχερα μια τέτοια ευκαιρία. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως χρειαστεί να πολεμήσεις γι' αυτήν διεκδικώντας την πρωτοκαθεδρία!

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9! {iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/223354685&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φαίνεται ότι πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στα προβλήματα ενός συγγενικού σου προσώπου, που μπορεί να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Επιπλέον, ο Πλούτωνας σου επισημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι πιο υποψιασμένος/η σε σχέση με ένα νομικό θέμα αλλά και να μην τρέφεις υψηλές φιλοδοξίες για τις σπουδές σου. Παράλληλα όμως ευνοεί την έρευνα σε όλα τα επίπεδα.

Ερωτικά
Μάλλον βρίσκεσαι σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και η απόφαση που θα πάρεις μπορεί να κρίνει πολλά για το μέλλον. Να θυμάσαι όμως ότι δεν θα πας πουθενά, αν πρώτα δεν επιλύσεις οριστικά τις εκκρεμότητές σου με το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα, όπου ίσως βιώσεις δυσάρεστες καταστάσεις ή χρειαστεί να πάρεις δύσκολες αποφάσεις. Να θυμάσαι όμως ότι όσο «σκληρά» κι αν σου φερθεί ο Πλούτωνας, το αίτημα του είναι να αναθεωρήσεις ριζικά την πολιτική σου κι αν χρειαστεί, σε πρώτη φάση να χρησιμοποιήσεις κάποιες «ξεχασμένες» εναλλακτικές λύσεις.

Ερωτικά
Μπορεί να στενοχωρηθείς από σχόλια και κριτικές, είτε για το άτομο σου, είτε για την σχέση σου αλλά πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχολείσαι με «κατ' επάγγελμα» συκοφάντες. Απλά, κατάγραψέ τους για να τους έχεις στα... υπόψιν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο Πλούτωνας ορίζει μια κρίσιμη καμπή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως πρέπει να προετοιμαστείς για γενναίες αποφάσεις. Αν πάλι σου γίνει κάποια πρόταση συνεργασίας μην βιαστείς να την αποδεχθείς, πριν διερευνήσεις προσεκτικά τι μπορεί να κρύβει από πίσω της. Αυτήν την περίοδο «ελκύεις» άτομα που είτε δεν έχουν καθαρές προθέσεις, είτε προσπαθούν να σε χειραγωγήσουν.

Ερωτικά
Φαίνεται ότι ο άνθρωπός σου αντιμετωπίζει ένα δύσκολο πρόβλημα κι είναι βέβαιο ότι χρειάζεται την συμπαράστασή σου. Φρόντισε λοιπόν να είσαι δίπλα του και να τον εμψυχώσεις, ακόμη κι αν δεν θελήσει να σου εκμυστηρευτεί τι τον βασανίζει.

ΛΕΩΝ

Γενικά
«Αγαπάει ο θεός τον κλέφτη, αγαπάει όμως και τον νοικοκύρη»... Ο Πλούτωνας σου δίνει την ευκαιρία να ψάξεις και να βρεις τι κρύβεται πίσω από κάποιες εξελίξεις στην δουλειά σου, όπου φαίνεται ότι κάποιοι προσπαθούν να χειραγωγήσουν τα πράγματα επ' ωφελεία τους. Παράλληλα, ίσως χρειαστεί να πάρεις μια σημαντική απόφαση σε σχέση με την υγεία ή την διατροφή σου.

Ερωτικά
Οι εκατέρωθεν διεκδικήσεις... δίνουν και παίρνουν, χωρίς να μπορείς να καταλήξεις ακόμη σε μια «ασφαλή» θέση. Κι από την στιγμή που το «αύριο» εξακολουθεί να είναι αβέβαιο δεν έχεις παρά να ζήσεις το «σήμερα», με όλη σου την ψυχή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Δίας ευνοεί τα σχέδιά σου, ενεργοποιώντας μάλιστα και κάποιες αδρανείς προοπτικές του παρελθόντος. Παράλληλα, ενδέχεται να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό ζήτημα ή να αντιμετωπίσεις με επιτυχία ένα πρόβλημα στο σπίτι ή την οικογένεια σου. Όσον αφορά όμως στα οικονομικά σου, πρόσεξε τις συναλλαγές σου με πρόσωπα που μπορεί να έχουν «πονηρούς» σκοπούς.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ένα πρόσωπο μπορεί να αλλάξει τους όρους του «παιχνιδιού» και να σε βάλει στον πειρασμό να κάνεις σχέδια που μέχρι χθες φάνταζαν απίθανα! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μια ανάλογη «εμπλοκή» θα περιπλέξει την κατάσταση.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να φροντίσεις οτιδήποτε έχει σχέση με την υγεία ή την διατροφή σου, προλαβαίνοντας ενδεχομένως μια δυσάρεστη εξέλιξη. Ίσως μάλιστα είναι σκόπιμο να προτιμήσεις «εναλλακτικές» μεθόδους. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Πλούτωνας σου ζητά να μην αμελήσεις κι ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα, που δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται.

Ερωτικά
Η ανάμιξή σου σε υποθέσεις άλλων και ιδίως φίλων σου, μπορεί να σε κρατήσει επαρκώς απασχολημένο/η αλλά η κατάσταση είναι τόσο ασταθής και μεταβλητή που δεν είναι διόλου απίθανο κάποια στιγμή να γίνεις κι εσύ μέρος του προβλήματος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Πλούτωνας σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που γνωρίζουν πολλά και μπορούν να σε βοηθήσουν στις επιδιώξεις σου χωρίς να φαίνονται! Ίσως μάλιστα ενταχθείς σε μια ομάδα ή σου γίνει μια σχετική πρόταση. Επιπλέον θα έχεις την δυνατότητα να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να ασχοληθείς με ποικίλα μυστήρια, ανακαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες

Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν τις επιδιώξεις σου κι αν πραγματικά το θέλεις μπορείς να φέρεις κοντά σου το πρόσωπο που επιθυμείς και μάλιστα να δρομολογήσεις κάτι σοβαρό και διαρκές. Καλό είναι βέβαια να πάρεις και τη... σύμφωνη γνώμη του!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Παρότι ο Δίας ευνοεί τα επαγγελματικά σου σχέδια, μπορεί να σε παρασύρει σε ριψοκίνδυνες ενέργειες που τελικά θα σε εκθέσουν, για την ώρα λοιπόν ας είσαι πιο προσεκτικός/η ή φειδωλός/η στις επιλογές σου. Ειδικά στον οικονομικό τομέα πρόσεξε μήπως δεσμευτείς με υποχρεώσεις που θα είναι δύσκολο να ξεπληρώσεις μελλοντικά και θα σε οδηγήσουν αναπόφευκτα σε αδιέξοδο.

Ερωτικά
Αν περιμένεις τα πράγματα να έχουν μια «φυσιολογική» εξέλιξη, μάλλον... έχασες! Απροσδόκητα περιστατικά και ποικίλες προκλήσεις θα κάνουν την ζωή σου πολύ πιο ενδιαφέρουσα και το μόνο ερωτηματικό είναι το αν και πως θα συμμετάσχεις σε όλα αυτά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο ρόλος σου αναβαθμίζεται κι έχεις μια καλή ευκαιρία να πετύχεις τουλάχιστον ένα από τα φιλόδοξα σχέδιά σου! Φυσικά, θα κληθείς να αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις αλλά εδώ είναι που θα αποδείξεις το πόσο ικανός/η είσαι. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να συμβάλλει στην αποκάλυψη κάποιων πληροφοριών ή μυστικών, που θα σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμα.

Ερωτικά
Μάλλον έχεις την τάση να ελέγχεις τα πράγματα τόσο πολύ, ώστε δεν αφήνεις περιθώριο για οτιδήποτε αντιβαίνει στα σχέδια ή τις αρχές σου. Όλη αυτή η «δυσκαμψία» όμως, δεν σε βοηθά να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Τα οικονομικά σου μπορεί να βελτιωθούν άμεσα, ίσως μάλιστα να ενεργοποιηθεί και μια παλαιά πηγή εσόδων. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αρχίσεις τις σπατάλες, αφού οφείλεις να καλύψεις πρώτα και κύρια τις υποχρεώσεις σου. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σου επισημαίνει ότι στον χώρο της εργασίας σου κάποιοι απεργάζονται σχέδια για σένα, χωρίς φυσικά να σε ρωτήσουν.

Ερωτικά
Μπορεί να πιστεύεις ότι έχεις κατασταλάξει σε αυτό που θέλεις, η ίδια η ζωή όμως θα σε υποβάλλει σε... δοκιμασίες, ώστε να πιστοποιήσεις του λόγου το αληθές! Αν πάντως είσαι (ακόμη) μόνος/η θα μπορέσεις να χαρείς πιο ελεύθερα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο Δίας σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να συμβάλλουν θετικά στις επιδιώξεις σου αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν αρέσει σε κάποιους φίλους ή γνωστούς σου, που θεωρούν ότι απομακρύνεσαι από την επιρροή τους κι ίσως σου προκαλέσουν προβλήματα. Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι ούτε φιλία, ούτε αγάπη κι ίσως σου δώσει μια καλή αφορμή για να ξεκόψεις μαζί τους οριστικά.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε γόνιμη φάση αλλά οι επιτυχίες σου μπορεί να κάνουν κάποιον/α να ζηλέψει και να σου δημιουργήσει ποικίλα προβλήματα. Φρόντισε τουλάχιστον να μην αποκαλύπτεις όλες τις λεπτομέρειες της προσωπικής σου ζωής, ακόμη και σε φίλους σου.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Keywords
Αναζητήσεις
ζωδια 11//9
Τυχαία Θέματα