Η Πανσέληνος που συνοδεύει το τριήμερο πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;

Η Πανσέληνος γίνεται την Παρασκευή στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου

Η Πανσέληνος που γίνεται την Παρασκευή στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου κυρίως επηρεάζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Επειδή θα βγουν οι βαθιές συναισθηματικές απαιτήσεις αλλά συγχρόνως θα υπάρχει διάθεση να καταργηθεί η καθεστηκυία τάξη, λόγω της ξαφνικής αλήθειας που θα φανεί και κυρίως σε Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, θα χρειαστεί να είστε πιο ψύχραιμοι και ήρεμοι.


ΚΡΙΟΣ

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο είστε έτοιμοι για ανατροπές μικρές ή μεγάλες και αυτό μπορεί να σας ζορίσει γιατί θα πιεστείτε και συναισθηματικά. Κυρίως αν έχετε δίπλα σας Καρκίνο ή Αιγόκερω. Γενικά όμως, είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας μέσα σε ομαδικές δουλειές που θα έχουν πρωτοπορία και εφευρετικότητα. Το καθήκον σας καλεί κυρίως την Παρασκευή και το Σάββατο αλλά θα υπάρχει και αντίδραση από μερικούς από εσάς που έχετε τη διάθεση να σπάσετε τα δεσμά. Από την Κυριακή και μετά θα γίνετε πιο ερωτικοί και άνετοι απέναντι και θα έχετε μεγαλύτερη σιγουριά κυρίως αν σχετίζεστε με Λιοντάρι.



ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε τη διάθεση είτε να ταξιδέψετε, είτε να επικοινωνήσετε με άτομα της οικογενείας σας ή να ανταλλάξετε νοσταλγικές μνήμες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ένας Τοξότης θα σας δώσει τύχη σε κάποια θέματα ή οικονομικές ευκαιρίες. Γενικά νιώθετε καλά, αφού ξαναγυρίζουν σιγά σιγά οι καλές συνθήκες και νιώθετε ότι πλαισιώνεστε από άτομα που σας στηρίζουν και σας δίνουν και σημαντικές ευκαιρίες. Την Παρασκευή και το Σάββατο θα περάσετε γενικά καλά και αρκετά οικογενειακά. Από την Κυριακή θα σας πιάσει μεγαλύτερη δημιουργικότητα αλλά και τάση για να φανείτε περισσότερο και ίσως κάνετε και κάποιες υπερβολές που όμως θα σας δώσουν την ευκαιρία να επικοινωνήσετε πιο εύκολα με ένα Λιοντάρι.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις και κυρίως κοινωνικές που σας θυμίζουν ότι χρειάζεται να μπείτε σε πλαίσια και ίσως γίνετε πιο ευαίσθητοι και εσωστρεφείς. Η πίεση μπορεί να προέρχεται από Καρκίνο ή Αιγόκερω. Από την άλλη κάποια οικονομικά θέματα ή άλλες υποχρεώσεις που σχετίζονται με την οικογένεια θα σας στριμώξουν για λίγο αλλά θα τα καταφέρετε γιατί αυτό το διάστημα ό, τι και να γίνεται έχετε εύνοια. Από την Κυριακή και μετά θα ανεβείτε ψυχολογικά και θα πάρετε μεγάλη δύναμη γιατί θα νιώσετε ότι μπορείτε να ρισκάρετε σε πολλά θέματα αλλά ακόμα και σε ένα ερωτικό και κυρίως με ένα Λιοντάρι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος αυτή που γίνεται την Παρασκευή στον άξονά σας και κυρίως επηρεάζει αυτούς του πρώτου δεκαήμερου θα σας φέρει στην επιφάνεια κοινωνικές φιλοδοξίες τις οποίες μπορεί να έχετε κρύψει μέσα σας και ξαφνικά να τα δείτε όλα μπροστά σας και ίσως και εσείς επαναστατήσετε ή ξεκαθαρίσετε μέσα σας για κάτι που άλλα πιστεύετε και άλλα είναι. Η θετική επιρροή ενός Τοξότη θα σας δώσει αισιοδοξία και ένα άνοιγμα σε όλα τα επίπεδα ή μια συγκεκριμένη γνώση που θα σας βοηθήσει. Από την Κυριακή και μετά θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικονομικά σας αλλά και να έχετε διάθεση να αγοράσετε για τους δικούς σας ανθρώπους και για τον εαυτό σας δώρα ή γενικά να κάνετε χάρες που παλιά δεν θα κάνετε. Ίσως η ανάγκη σας για αποδοχή και θαυμασμό να σας οδηγήσει να κάνετε υπερβολές.

ΛΕΩΝ

Την Παρασκευή και το Σάββατο θα γίνετε περισσότερο ευαίσθητοι και μπορεί να έχετε την ανάγκη είτε να ασχοληθείτε με άτομα της οικογενείας σας είτε να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας. Ενώ δεν είστε μοναχικά άτομα, αρκετές φορές, όταν οι μπαταρίες σας αδειάζουν, τότε έχετε την επιθυμία να μένετε μόνοι. Από την Κυριακή και μετά οι δυνάμεις σας οι βιολογικές και ψυχικές θα επανέλθουν δριμύτερες και εσείς θα είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες είστε λίγο συγκρατημένοι και απόλυτοι σε θέματα αρχών, αξιών και γενικά όλου του life style. Επειδή έχετε και κάποιες δυσκολίες στην έκφραση μπορεί να δυσαρεστήσετε δικά σας άτομα ή να είστε απόμακροι μέσα στην ερωτική σχέση. Καλό είναι να παρατηρήσετε περισσότερο τον εαυτό σας πως συμπεριφέρεται για να μην χάνετε την δύναμή σας. Η σχέση με Υδροχόο πάντως παρόλο που θα έχει δυσκολίες θα γίνει πιο κοντινή.




ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθετε γενικά καλά και προσπαθείτε να είστε μέσα σε πλαίσια που να μη χαλάει η διάθεσή σας και το κέφι σας. Θέματα οικογενειακά είτε δικά σας αλλά είτε των φίλων σας μπορεί να σας απασχολήσουν, επειδή θα προσπαθήσετε να τα λύσετε και να δώσετε μεγαλύτερη στήριξη και συμπαράσταση. Ένας Αιγόκερως σας επηρεάζει και μπορεί να πάρετε ξαφνική απόφαση να είστε μαζί του. Από την άλλη, υπάρχει ένα πολύ μικρό σημείο μέσα σας που σας κάνει να επαναστατείτε σε θέματα πολύ εσωτερικά και να κάνετε ανατροπές, βρίσκοντας πολύ διαφορετικές λύσεις από παλιά. Ίσως η εσωτερική σας ανάγκη για απελευθέρωση να σας φέρει και πάλι στο σημείο να είστε μόνοι αλλά θα νιώθετε καλύτερα με τον εαυτό σας. Από την Κυριακή και μετά η σχέση με έναν Υδροχόο θα σας απασχολήσει ή θα έχετε μεγαλύτερη ανάγκη να σας αποδεχτούν και να σας θαυμάσουν οι δικοί σας άνθρωποι για αυτό θα γίνετε πολύ δοτικοί αλλά και δημιουργικοί.



*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Είστε κάπως ανήσυχοι και περισσότερο ευαίσθητοι στις ανάγκες τις προσωπικές σας αλλά και των άλλων. Η σχέση σας με έναν Καρκίνο χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να σας πληγώσει άθελά του, όμως, επειδή δεν υπάρχει μεταξύ σας η κατανόηση των διαφορετικών αναγκών που έχετε. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε τέτοιου είδους θέματα τα οποία να σας βάλουν σε προβληματισμό και σε ένταση. Η οικογένεια σίγουρα σας πιέζει και αυτό μερικές φορές δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε και γίνονται μπερδέματα. Από την Κυριακή και μετά οι καταστάσεις θα είναι πιο θετικές για σας, οπότε θα νιώσετε την δύναμή σας εντονότερη αλλά και την αποδοχή των άλλων πολύ μεγαλύτερη. Φίλοι και γνωστοί είναι κοντά σας και εσείς έχετε μια ερωτική εύνοια.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε αρκετά σίγουροι για τις κινήσεις σας και αυτό σας δίνει εσωτερική δύναμη. Από την άλλη η Πανσέληνος αυτή σας επηρεάζει θετικά. Κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω θα έρθετε πιο κοντά και αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να του πείτε και πράγματα που σας εκφράζουν βαθιά. Από την άλλη, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε την μικρή δική σας επανάσταση και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο την Κυριακή γιατί εκεί θα έχετε ανάγκη να λειτουργήσετε διαφορετικά και ίσως να μην σας αρκεί ο τρόπος που σας καλύπτει ένα πρόσωπο που είστε μαζί καιρό αλλά δεν έχει ακόμα έρθει πολύ κοντά σας. Κυρίως αν είναι Λιοντάρι ή Υδροχόος. Όμως τα πάντα λύνονται και όσο κρατάτε θυμό, τότε δεν ξεμπλέκετε το κουβάρι. Ένα μικρό ταξίδι με φίλους θα σας κάνει να νιώσετε πολύ καλύτερα ή μια συζήτηση που να βάζετε τα πράγματα στην θέση τους.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά, όταν έχετε πολλές υποχρεώσεις που αφορούν σε οικογένεια ή σε σχέση με το κοινωνικό σας πρόσωπο ή η πληρωμές προς τρίτους, αγχώνεστε και μερικές φορές πιστεύετε ότι δεν τα καταφέρνετε. Παρόλο που δεν το αποδέχεστε, όλα τα πράγματα που δεν σας αρέσουν να κάνετε είναι αυτά που θα σας ξεμπλοκάρουν αλλά και θα σας κάνουν περισσότερο ρεαλιστές και πρακτικούς. Η Αφροδίτη μαζί με τον Ερμή συνεχίζουν να είναι στο ζώδιό σας και όλο κάτι σας δίνουν. Κυρίως ιδέες και ερωτική ανταπόκριση. Είτε μια καινούργια γνωριμία είτε μια μεγαλύτερη ενδυνάμωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης. Από την Κυριακή θα ξεμπλοκάρετε παραπάνω και θα νιώσετε περισσότερο ισχυροί και σίγουροι για τις αποφάσεις σας. Όσοι θέλετε να αλλάξετε σπίτι ακόμα και τώρα που είναι το τέλος του χρόνου μπορείτε να φύγετε για να αρχίσει η ενέργεια να ρέει γύρω σας περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε συναισθηματικά ευάλωτοι, αφού μερικοί από εσάς δεν μπορείτε να διαχειριστείτε είτε τα συναισθήματα των δικών σας ανθρώπων είτε τα δικά σας τα οποία σας κατακλύζουν και σας μερικές φορές σας μπερδεύουν. Η Πανσέληνος αυτή που γίνεται στον άξονά σας και κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο είστε αναγκασμένοι να δείτε κάποια πράγματα πλέον πολύ σοβαρά και να ακούσετε και την πλευρά των άλλων κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Η σχέση με Κριό ή Καρκίνο ή θα γίνει καλύτερη ή θα πάρετε κάποιες αποφάσεις και θα απομακρυνθείτε. Επειδή γενικά είστε σε φάση αλλαγών και αναγκαστικά όλες οι αλλαγές στην αρχή ενοχλούν χρειάζεται να είστε πιο ψύχραιμοι και περισσότερο σίγουροι με τον εαυτό σας. Η Κυριακή θα είναι η ημέρα που θα πάρετε βαθιές αποφάσεις από μέσα σας για το τι ακριβώς θα κάνετε ακόμα και σε ένα θέμα οικονομικό που αφορά όμως και τις στενές σας σχέσεις. Χαλαρώστε και ακούσετε την εσωτερική σας φωνή, αυτή θα σας καθοδηγήσει.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης που μπήκε στο ζώδιό σας θα σας δώσει νέα διάσταση στα πράγματα και θα σας απελευθερώσει από φοβίες και ενδοιασμούς για κάποια συγκεκριμένα θέματα. Μερικοί από εσάς αυτή την περίοδο είστε επιφορτισμένοι με οικογενειακές καταστάσεις που χρειάζεται να δείξετε την έμπρακτη αγάπη σας με άμεσα συναισθήματα και όχι μόνο με ιδεολογία. Σίγουρα αυτό σας κουράζει γιατί νιώθετε δέσμευση αλλά τελικά σας εξελίσσει και σας κάνει αληθινούς ανθρώπους. Είναι δεδομένο ότι έχετε ανάγκη να φανείτε και να ηγηθείτε διαφόρων καταστάσεων και αυτό τώρα θα βγει πιο έντονα και περισσότερο δημιουργικά. Η ασχολία με το σώμα σας θα σας αναζωογονήσει και θα σας ανανεώσει. Η Κυριακή θα είναι πιο φωτεινή ημέρα για σας, αφού θα έρθετε και πιο κοντά με ένα Λιοντάρι που σας ενδιαφέρει άμεσα αλλά δεν έχετε τον τρόπο μερικές φορές να επικοινωνήσετε. Επειδή θα είστε πιο ανοικτοί σίγουρα θα περάσετε καλύτερα.



ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε αρχίσει να επαναστατείτε λίγο-λίγο και να βγαίνει η αληθινή σας δύναμη στην επιφάνεια. Όσο δεν το παίζετε θύματα τόσο θα αλλάζει η ζωή σας προς το καλύτερο. Εσείς ό, τι και να κάνετε έχετε μια προστασία και μια δύναμη η οποία δεν σας αφήνει και πολλά περιθώρια αποτυχίας. Σίγουρα είστε περισσότερο αισιόδοξοι και ανοικτοί σε νέες εμπειρίες τουλάχιστον ερωτικές. Ο Δίδυμος και ο Τοξότης σας εμψυχώνουν και σας ενθαρρύνουν σε νέες περιπέτειες και ανοίγματα. Η ευαισθησία μπορεί να σας φέρει κοντά σας έναν Καρκίνο. Γενικά, οι υποθέσεις της οικογένειας σας θα σας απασχολήσουν την Παρασκευή και το Σάββατο και θα έρθετε κοντά με τα δικά σας άτομα. Από την Κυριακή και μετά σίγουρα θα θέλετε να φανείτε περισσότερο και να επικοινωνήσετε για αυτό μπορεί να δεχτείτε και την πρόσκληση ενός Λέοντα που σας τριγυρίζει εδώ και καιρό αλλά δεν μπορείτε να το καταλάβετε και πολύ.



************************

Keywords
Τυχαία Θέματα