Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26 έως 28/5

Σελήνη στον Λέοντα

Ένα λαμπερό και απολαυστικό διήμερο σηματοδοτεί η νέα θέση της Σελήνης στον Λέοντα, σήμερα 26/5,μπαίνοντας στο ζώδιο μόλις 12' λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, σαν πρωτοχρονιάτικη γιορτή.

Στις 8:31 το πρωί το εξάγωνο με τον Ερμή ανοίγει την ημέρα με επικοινωνιακή διάθεση, ενώ παράλληλα το χιούμορ και η εφευρετικότητα διευκολύνουν τις συνδιαλλαγές μας.

Ευνοούνται ο γραπτός και προφορικός λόγος, οι εξετάσεις σε θέματα σπουδών, οι δημόσιες σχέσεις και οτιδήποτε έχει σχέση με την μετάδοση

και συλλογή πληροφοριών.

Η πρόσχαρη διάθεση συνεχίζεται ως το αργά το απόγευμα, εφόσον ακολουθούν το εξάγωνο με τον Ήλιο στις 11:41 το πρωί και το τρίγωνο με τον Ουρανό στις 15:43 το μεσημέρι. Ευνοούνται Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες, Υδροχόοι, Κριοί και Δίδυμοι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων τους.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά δημιουργικό διάστημα για όσους διαβάζουν απομνημονεύοντας εύκολα τα κείμενα, αλλά και για όσους κάνουν παρουσιάσεις, ακροάσεις και γενικά δοκιμάζουν την τύχη τους μέσα από την έκφραση.

Η ενέργεια, η ζωντάνια και η μεταδοτικότητα βοηθούν στο να εκπληρώσουμε πολλές υποχρεώσεις, η καλή διάθεση τονώνει τις πεποιθήσεις, ενώ οι αλλαγές και οι ανατροπές είναι τόσο καλοδεχούμενες, όσο και ένα τσουβαλάκι λίρες σε μια ξεχασμένη κρύπτη.

Η φαντασία καλπάζει, ενώ το στοιχείο του απροσδόκητου κυριαρχεί.

Το βράδυ θα είναι γεμάτο εκπλήξεις, που ακόμα και αν δεν είναι υπαρκτές, θα είναι ψυχολογικές, τονώνοντας τη διάθεση.

Στις 27/5 στις 16:57 το απόγευμα, το εξάγωνο με την Αφροδίτη που επηρεάζει από νωρίς το μεσημέρι, μας στρέφει σε καλλιτεχνικά μονοπάτια εκφορτίζοντας το συναίσθημα σε εκλεπτυσμένες επιλογές. Πολλοί θα κανονίσουν μια βραδινή έξοδο σε θέατρο, σινεμά, συναυλία, σε ένα αισθησιακό μαγαζί για δείπνο υπό το φως των κεριών με την απαραίτητη παρουσία φίλων και αγαπημένων προσώπων. Το γούστο και η ροπή προς τη χλιδή σηματοδοτούν την ημέρα.

Στις 21:07 το βράδυ το εξάγωνο με τον Κρόνο, ευνοεί τη διεκδίκηση δημοτικότητας, δόξας και φήμης, ανεβάζοντας τις προσωπικές μετοχές Λεόντων, Ζυγών, Τοξοτών, Υδροχόων, Κριών και Διδύμων γεννημένων στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων τους. Η ευθύνη και η αξιοπιστία θα μετρήσουν καθοριστικά προς πάσα κατεύθυνση.

Στις 28/5 στις 9:07 το πρωί, η Σελήνη περνάει στην Παρθένο, αλλάζοντας το κλίμα σαν παρατεταμένο φθινόπωρο μέσα στο καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα