Η επιτυχημένη σχέση είναι θέμα... εγκεφάλου!

Βρες αν εσύ ή το αγαπημένο σου πρόσωπο έχεις υψηλό ΕQ ή ΙQ

Επειδή είσαι δημιούργημα ενός Ανώτερου Θεού, πιθανόν να μην το ξέρεις σε όλο του το φάσμα, χρειάζεται να μάθεις ότι έχεις άπειρες δυνατότητες μέσα σου αλλά δεν ξέρεις πως θα τις ανακαλύψεις. Ένας μικρός μπούσουλας είναι αυτός που σε μαθαίνει να ξεχωρίζεις το αριστερό από το δεξί μέρος του εγκεφάλου σου, ανάλογα με ποιες δραστηριότητες έχεις ως συνήθεια στην ζωή σου.
Συνήθως λίγο πολύ χρησιμοποιούμε όλοι και τα δυο κομμάτια μια το ένα μια το άλλο. Αλλά υπάρχουν και ορισμένοι άνθρωποι που έχουν στηριχτεί σχεδόν απόλυτα στο ένα

κομμάτι για αυτό η ζωή τους στερείται σε άλλους τομείς.

Αν θέλεις να δεις το αγαπημένο σου πρόσωπο πως τελικά κινείται και δουλεύει στην ζωή του έλεγξε αυτόν τον πίνακα και διάβασε τις πιο κάτω πληροφορίες.

Το Αριστερό ημισφαίριο δείχνει το IQ και το βαθμό της εξυπνάδας που έχεις, ενώ το Δεξί Ημισφαίριο δείχνει το ΕQ που σχετίζεται με την Συναισθηματική σου νοημοσύνη

Αριστερό Ημισφαίριο
Γλώσσα, Ανάλυση, Λογική, Σειρά, Γραμμικότητα

Δεξί Ημισφαίριο
Δημιουργικότητα, Μουσική. Τραγούδι, Μη- Γραμμικότητα, Διαίσθηση, Όνειρο/Διαλογισμός.
Βάσει αυτού βρες που λειτουργείς περισσότερο και πόσο έχεις εσωτερική ισορροπία μέσα σου.

Ο Αριστοτέλης έλεγε ότι «ο καθένας μας μπορεί να αισθανθεί θυμό αλλά το να θυμώσει με το πρόσωπο που πρέπει, την στιγμή που πρέπει, στον βαθμό που πρέπει, με τον σωστό τρόπο δεν είναι καθόλου εύκολο». Αν έχεις λοιπόν υψηλό ΕQ μπορεί να αντιληφθείς και να εκφράσεις σωστά τα συναισθήματα σου γιατί καταφέρνεις να τα κάνεις να δουλέψουν για σένα την στιγμή που θέλεις.
Βρες πιο κάτω αν εσύ ή το αγαπημένο σου πρόσωπο διαθέτεις τα παρακάτω βασικά χαρακτηριστικά.

1. Έχεις καλύτερη δυνατότητα αντίληψης των συναισθημάτων, τόσο των δικών σου όσο και των άλλων (ενσυναίσθηση). Μάλιστα, μπορείς να κατανοήσεις συναισθήματα πέρα από την λεκτική επικοινωνία πχ. από την γλώσσα του σώματος, το ύφος, τις γκριμάτσες του συνομιλητή σου και επίσης μπορείς να αντιληφθείς εύκολα τα καλά έργα τέχνης.

2. Έχεις την ικανότητα να χρησιμοποιήσεις με αντικειμενικότητα τα συναισθήματα και να ξεχωρίζεις ποια πληροφορία είναι χρήσιμη και ποια όχι.

3. Κατανοείς τα συναισθήματα και από που προέρχονται. Επίσης μπορείς να ελέγχεις και να διαχειρίζεσαι ή να ρυθμίζεις και να εκφράζεις κατάλληλα τα συναισθήματά σου.

4. Είσαι ψύχραιμος/η και έχεις θετική στάση απέναντι στην ζωή.

Ανακάλυψε αν το αγαπημένο σου πρόσωπο έχεις υψηλό ΕQ ή ΙQ.

1. O άνδρας που έχει υψηλό EQ είναι κοινωνικά ισορροπημένος, εκδηλωτικός, δεν φοβάται να εκφράσει τα συναισθήματά του, είναι πρόσχαρος, ελεύθερος από φοβίες και σκέψεις άγχους, έχει την ικανότητα να αφοσιώνεται σε ανθρώπους ή σκοπούς, αναλαμβάνει ευθύνες, είναι τρυφερός και δοτικός στις σχέσεις του.

2. Η γυναίκα με υψηλό EQ εκφράζει ευθέως τα συναισθήματά της, νιώθει και αντιλαμβάνεται τα συναισθήματα τόσο τα δικά της όσο και των άλλων, είναι εκδηλωτική, πρόσχαρη, κοινωνική, ευδιάθετη, αντιδρά καλά στο στρες, είναι αυθόρμητη και ανοιχτή στις εμπειρίες.

3. Ο άνδρας που έχει υψηλό IQ είναι πεισματάρης, ανέκφραστος, απόμακρος, ψυχρός. Πολύ καλός στην δουλειά του και στις επιχειρήσεις και ίσως να έχει ένα ταλέντο να βγάζει χρήματα.
.
4. Η γυναίκα με υψηλό IQ εκφράζει εύκολα σκέψεις, ενδιαφέρεται πιο πολύ για τα πνευματικά ζητήματα, έχει υψηλή πνευματική αυτοπεποίθηση (εμπιστοσύνη στη νοημοσύνη της δηλαδή), είναι επιρρεπής στο άγχος, στις ενοχές και δεν εκφράζει ανοιχτά τον θυμό της.

Όπως βλέπεις η ευτυχία σου βασίζεται καθαρά σε ποιο κομμάτι του εγκεφάλου απευθύνεσαι και τι ζητάς από την ζωή. Αν ζητάς κατανόηση, αγάπη, φροντίδα και τέχνη, θα ψάξεις να βρεις έναν άνδρα ή μια γυναίκα που θα τα έχει αυτά μπόλικα γιατί θα έχει μεγάλο δείκτη EQ. Αν πάλι ζητάς το πρόσωπο που έχει σαν ιδανικό την λογική, συγκράτηση, πτυχία και γενικά μια ισορροπημένη αλλά πολύ «στεγνή» ζωή από συναισθήματα, σίγουρα ψάχνεις κάποιον/α που θα έχει μεγαλύτερο IQ.

Συνήθως όλοι οι άνθρωποι έχουμε και τα δύο από λίγο και χρειαζόμαστε μεγαλύτερη εξάσκηση για να μπορούμε να αντιληφθούμε καλύτερα ποιοι είμαστε και προς τα πού πηγαίνουμε.
Για αυτό όσο μπορείς ασχολήσου περισσότερο με εσένα για να ανακαλύψεις τα ψυχικά σου χαρίσματα. Γιατί αν τα ανακαλύψεις, θα δεις ότι μπορείς να κάνεις και καλύτερη επιλογή και τότε δεν θα λες για την σχέση σου ότι έτυχε αλλά ότι πέτυχε.

Κατεβάστε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

* Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα