Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 4/4

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Σαν εχτές, στις 3 Απριλίου, γεννήθηκε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ο οποίος όπως έγραψε στα απομνημονεύματα του η μόνη στιγμή που φοβήθηκε ήταν για την πατρίδα «είς τον καιρόν των Νενέκων». Όταν δηλαδή Έλληνες δεν πρόδιδαν απλά την πατρίδα τους αλλά τάσσονταν εμπράκτως υπέρ του δυνάστη τους και εναντίων των συμπατριωτών τους συμπαρασύροντας και άλλους σε αντίστοιχα «κατορθώματα» για χάρη των αξιωμάτων και των προνομιών. Σας θυμίζει κάτι αυτή η εποχή;

Ο Θ. Κολοκοτρώνης πάντως εν καιρώ

Νενέκων – Προσκυνημένων δεν σκέφτηκε «απειλείται η ζωή μου, θα με σκοτώσουν». Ούτε είπε στους Έλληνες ότι αν δεν ακολουθήσουν τους «προσκυνημένους» τα πράγματα θα γίνουν δυσκολότερα. Ούτε άφησε την πατρίδα στα χέρια τους για να έρθει να πει μετά «Το ξέρετε ότι απείλησαν να με σκοτώσουν εκείνα τα χρόνια;»

Όχι, δεν κάθισε στα αυγά του! Ύψωσε το ανάστημα του και ξαναζωντανεύοντας την ετοιμοθάνατη επανάσταση αντέτεινε το ιστορικό «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!» ελευθερώνοντας την Ελλάδα από τους εντός και εκτός εχθρούς.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Άρης=ΚρόνοςΥποθετικός/Απόλλων=Αφροδίτη/Ποσειδώνας=Κρόνος/Ποσάιντον= Ουρανός/Βουλκάνους=Δίας/Ουρανός

Μεγάλη επέκταση μιας ειρηνικής δραστηριότητας. Ζητήματα που αφορούν μαθητές και εκπαιδευτές. Θέματα που συνδέονται με το ηλεκτρικό ρεύμα. Βίαιες πράξεις, κίνδυνοι και τραυματισμοί. Ματαίωση ή αναβολή επαφών λόγω ασθένειας ή προβλήματος. Πραγματοποίηση μιας υπόσχεσης.

Συμβουλή

Στη βράση κολλάει το σίδερο! Οι πλανήτες στον Κριό σας προτρέπουν να κινηθείτε πιο γρήγορα χωρίς χρονοτριβή, διαφορετικά «πάει το κορμί πατριώτη». Πάρτε ρίσκα για να προοδεύσετε και θυμηθείτε ότι τίποτα δεν θα μπορέσει να μειώσει την αγωνία πιο γρήγορα από τη δράση. Δεν έχει σημασία αν έχετε κάπου σκοντάψει ή πέσει, αυτό που μετρά είναι από εκεί που ήσασταν να σηκωθείτε, να κάνετε ένα βήμα πίσω να πάρετε φόρα και να ξεχυθείτε μπροστά.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Το ερώτημα δεν είναι ποιός θα μου το επιτρέψει, αλλά ποιός θα με σταματήσει.» Ayn Rand

Το τραγούδι της ημέρας: Γιάννης Πλούταρχος – Ένας θεός

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

Keywords
Τυχαία Θέματα