Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 26/8

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Τα do και don't της εβδομάδος

Έφτασε η τελευταία Κυριακή του καλοκαιριού και για αυτό χαρείτε τη και με το παραπάνω. Η Δευτέρα ξεκινά με κάποια νευράκια, αφού κάποιοι φαίνεται πως έχουν αφήσει το μυαλό τους στην ...ξαπλώστρα, ενώ την Τρίτη κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας περάσουν προειδοποιητικά μηνύματα και να σας ανάψουν φιτιλιές. Η Τετάρτη παρέχει μια μεγάλη ευκαιρία για συζητήσεις και διεκδικήσεις, υπό την προϋπόθεση ότι ενδιαφέρεστε. Την Πέμπτη μπορεί στην αρχή να υπάρχει ένα κλίμα χαλαρότητας αλλά στα εργασιακά χρειάζεται

προσοχή για να μην επωμιστείτε περισσότερες ευθύνες. Την Παρασκευή χρειάζεται ειλικρίνεια και σωστή αντιμετώπιση στα ερωτικά για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων.

Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής= Kronos/Μηδενική Κριού= Σελήνη/Zeus= Δίας/Κρόνος= Βόρειος Δεσμός/Poseidon:

Το να βρεθείς εν μέσω όχλου και έντονων συζητήσεων. Συνδικάτα. Διαπραγματεύσεις για τις συνθήκες εργασίας. Ένα δημιουργικό μυαλό. Χαρούμενος χωρισμός. Για να πραγματοποιήσει μια σκέψη. Ψάχνοντας για ένα σπίτι. Διανοητικές συνδέσεις μέσω των ιδεών. Ομιλία, αλληλογραφία, εφημερίδες, βιβλία και οτιδήποτε συνδέεται με αυτά.

Ο εγκέφαλός σας χρειάζεται δημιουργική τροφή και όχι πνευματικά σκουπίδια ή αγχωτικές σκέψεις, οπότε αν σήμερα κάνετε κάτι αναζωογονητικό, θα το... εκτιμήσει δεόντως. Και βέβαια, η καλή λειτουργία του εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις δυνατότητες που του προσφέρετε για άσκηση, για αυτό διαβάστε, ώστε να μάθετε πράγματα που άλλοι έκαναν χρόνια για να μάθουν και συζητήστε για να τσεκάρετε στην πράξη τι ξέρετε και τι δεν ξέρετε. Και σε κάθε περίπτωση έχετε το νου σας!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Οι μεγάλοι άνδρες είναι οι φάροι της ανθρωπότητας, η οποία χωρίς αυτούς θα χανόταν μέσα στον άπειρο ωκεανό της πλάνης και της αποθηριώσεως.» Α. Σοπενχάουερ



Το τραγούδι της ημέρας: U2 – Beautiful Day

Keywords
Τυχαία Θέματα