Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 18/11


Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Καλή εβδομάδα σε όλους τους αστρό-φιλους! Κυριακή σήμερα και ως γνωστόν θα ασχοληθούμε με τα do και don't της εβδομάδος.

Τη Δευτέρα πολλά πράγματα που θεωρητικά είναι καλά σχεδιασμένα μέχρι τελείας, ίσως ανατραπούν και πολύ πιθανόν η όλη κωλυσιεργία να είναι ενορχηστρωμένη. Η Τρίτη είναι εξωτερικά ευνοϊκή για σχέσεις που κρύβουν μέσα στους μυστήριο και πάθος. Επίσης μπορείτε να φρεσκάρετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας με όμορφα λόγια και

ωραίες πράξεις. Την Τετάρτη σε θέματα κοινωνικότητας κρύβονται «παγίδες» αφού σε διάφορες συναντήσεις ίσως έχετε απροσδόκητα τετ-α-τετ με πρόσωπα του παρελθόντος. Η Πέμπτη είναι καλή για να ζητήσετε κάποιες εξυπηρετήσεις ειδικά σε θέματα αγορών και εργασίας. Η Παρασκευή θα βγάλει γλυκύτητα αλλά μετά τις πρώτες μεσημβρινές ώρες ίσως χρειαστεί να βάλετε το χέρι πιο βαθιά στη τσέπη.



Η εξίσωση της ημέρας

Άρης= Ήλιος/Κρόνος= Βόρειος Δεσμός/Κιούπιντο= Ήλιος/Κιούπιντο= Μηδενική Κριού/Άδης= Κρόνος/Άδμητος:

Το μόνο ή απομονωμένο άτομο, ο χήρος. Για να είναι η αιτία μιας απώλειας προσώπων. Η απώλεια του πατέρα. Μέσω των ενεργειών κάποιου να παρέμβουμε και να υπερνικήσουμε επιτυχώς τα προσωπικά εμπόδια και τους περιορισμούς. Πρόταση γάμου. Υπόσχεση γάμου. Για να ενωθούν μαζί με άλλους για κοινές δραστηριότητες. Κοινές δραστηριότητες σε μια εταιρία. Επικερδής δραστηριότητα. Για να διαμορφώσει έναν δεσμό γάμου. Για να γιορτάσει το γάμο κάποιου. Γαμήλια νύχτα. Εμπόριο ή συνδικάτα. Ένας γεννημένος καλλιτέχνης. Μια «βρώμικη» εργασία. Ανεργία. Απροσεξία. Αδιαφορία για τα αποτελέσματα των πράξεων μου. Αποτυχία. Χυδαιότητα. Εμπόδιο των δραστηριοτήτων. Αναγκασμένος για να εγκαταλείψει. Μακράς διαρκείας καταστολή. Τέλος, μέσω της συντριβής.

Σήμερα αξίζει να κάνετε κάτι διαφορετικό από ότι τις άλλες μέρες, κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά σε αξίες που σας θυμίζουν ότι το «γιατί ζω ισοδυναμεί με το πώς ζω». Αφιερώστε τη μέρα στον εαυτό σας, στην οικογένεια, στου φίλους, στην πνευματικότητα και οτιδήποτε μέσα από το όποιο νιώθετε ευλογία που ζείτε και υπάρχετε. Είναι μια μέρα που μπορείτε να ακούσετε βαθιά μέσα στη ψυχή σας τη μελωδία της αληθινής αγάπης.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Δια της καύσεως παράγει ο άνθρωπος ενέργεια, διά της φωτίσεως γίνεται ενέργεια» Αριστοτέλης


Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουίζ είναι η Β (Πλούτωνας/Κρόνος Υποθετικός= Ποσειδώνας). Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Συγκάλυψη.

Το τραγούδι της ημέρας: Stevie Wonder – I just call to say I love you

Keywords
Τυχαία Θέματα