Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 17/2

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Καλημέρα και καλή σας Κυριακή.
Η μέρα ξεκινά με διάθεση για καταστάσεις ήρεμες και ευχάριστες. Πάμε λοιπόν χαλαρά για την καθιερωμένη προεπισκόπηση της εβδομάδος. Μιας εβδομάδας κατά τη διάρκεια της οποίας τόσο ο Κρόνος όσο και ο Ερμής γυρνούν ανάδρομοι και σας προτρέπουν να ξαναδείτε υποθέσεις που έχετε αφήσει ή καταχωνιάσει στα συρτάρια. Την Δευτέρα υπάρχει η ανάγκη για σταθερότητα και υποσχέσεις τύπου «όπως το είπα έτσι και θα γίνει». Προσοχή όμως γιατί ο Κρόνος γυρνά ανάδρομος και πιθανόν να χρειαστεί να ζητήσετε

παράταση για την εκπλήρωση τους. Η Τρίτη ενέχει χαρές στις επαφές με το άλλο φύλο και πολλοί από εσάς θα νιώσετε την ανάγκη τόσο να μιλήσετε όσο και να ρισκάρετε. Η Τετάρτη είναι μια μέρα, που ναι μεν θα ειπωθούν πολλά λόγια όμως πολλά από αυτά θα είναι του αέρα. Την Πέμπτη σε ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρχουν μεταβολές με δάκρυα να κυλούν από τα μάτια άλλοι καταπραΰνοντας την λύπη άλλοι γελώντας πολύ και άλλοι καθαρίζοντας κρεμμύδια. Η Παρασκευή είναι μια γλυκιά μέρα που όσο καλύτερα διαχειριστείτε τα συναισθήματα σας τόσο ομορφότερα θα νιώσετε.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Αφροδίτη=Κρόνος/Άδμητος=Κιούπιντο/Ζευς=Άρης/Βουλκάνους=Ωροσκόπος/Κιούπιντο
=Μεσουράνημα/ΜηδενικήΚριού=Πλούτωνας/ΜηδενικήΚριου=Βόρειος Δεσμός

Ξετσιπωσιά. Αδιαφορία. Αναισθησία. Αρμονικές επαφές. Στενές σχέσεις. Επαφές με καλλιτέχνες. Διακόσμηση και περιποίηση σπιτιού. Συμπάθεια, γοητεία, έλξη. Αλλαγές που συμβάλλουν στη ψυχική αρμονία. Ερωτικές σκέψεις.

Συμβουλή

Σήμερα, η αισθηματική ζωή χρωματίζεται από μια έντονη διάθεση προς την αποκλειστικότητα χωρίς ωστόσο αυτή να είναι εις βάρος της απόλαυσης και της ερωτικής αρμονίας. Δεν θα έχετε την τάση να ρισκάρετε όμως θα φλερτάρετε και θα ανταλλάξετε χάδια, αγκαλίτσες και ζεστές επαφές. Αποφύγετε να μη δώσετε σημασία για τις συνέπειες της στάσης σας μέσα σε μια σχέση γιατί αυτό θα είναι σημάδι αδιαφορίας και συγχρόνως η αρχή τους τέλους.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Το μεγαλύτερο αμάρτημα στον έρωτα είναι η αδιαφορία.» Βολταίρος

Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουίζ είναι: Α) Αφροδίτη του 9ου σύνοδο με Ποσειδώνα εντός του 5ου

Το τραγούδι της ημέρας: Τζένη Βάνου – Αν είναι η αγάπη αμαρτία

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

Keywords
Τυχαία Θέματα