Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 12/2

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;


Σχολιάζοντας την επικαιρότητα


Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες της στήλης. Η απεργία στην Ελλάδα μπορεί να μη θυμίζει αυτή των Ιαπώνων που απεργούν με ένα μαύρο περιβραχιόνιο ή ένα καρτελάκι στη στολή τους που γράφει «Απεργώ» ενώ εργάζονται αλλά εκείνοι τρώνε ρυζάκι και σούσι, που να βράσει το αίμα τουςq Αφήστε που οι πολιτικοί στην Ιαπωνία

είναι ικανοί να κάνουν και χαρακίρι εάν οι πράξεις τους φέρνουν το λαό στη γκιλοτίνα της πείνας και της εξαθλίωσης. Εδώ πάλι, οι πολιτικοί κόβονται για το χατίρι της Τρόικας και της Μέρκελ και μόνο. Ο Φώτης Κουβέλης βάζει κόκκινες γραμμές στο νόμο που καταργεί τις απεργίες όμως δεν αποκλείεται με κάποια Σελήνη στους Ιχθύες ή με τη βοήθεια του Ποσειδώνα ως εκ θαύματος να σβηστούν. Πρώτη φορά θα είναι; Από την άλλη, σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι ο Κασιδιάρης πάει για δήμαρχος Αθηναίων και τα κέντρα σολάριουμ δεν μπορούν να κάνουν σεφτέ.


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της


Ερμής=Πλούτωνας / Ποσάιντον=Σελήνη / Ποσειδώνας=ΒόρειοςΔεσμός / Άδης=ΒόρειοςΔεσμός / Μεσουράνημα=Κρόνος / Πλούτωνας


Μετασχηματισμοί σε θρησκευτικά και πολιτικά θέματα. Η δύναμη της φαντασίας. Μυστικά σημάδια. Σχεδιασμός εγκλήματος. Η γλώσσα του υποκόσμου. Νοητική ή πνευματική συλλογική εργασία. Αργή κατανόηση. Συνειδητοποίηση των καθυστερήσεων, των υποχρεώσεων ή των χωρισμών.


Συμβουλή


Σήμερα ίσως αναθεωρήσετε κάποιες ιδέες ή απόψεις ενώ πολύ πιθανόν πίσω από τις πράξεις ή τις κουβέντες των άλλων να αντιληφθείτε ότι κρύβονται κρυφά κίνητρα. Τα όνειρα και οι αγωνίες σας θα σας ενώσουν με τους άλλους και πιθανόν να συμμετάσχετε σε μια ομάδα με σκοπό να βάλετε τα θεμέλια σε κάτι σημαντικό, έχοντας επίγνωση των δυσκολιών μα και των δυνατοτήτων σας.


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Όποιος είναι ευτυχισμένος θα κάνει και άλλους ευτυχισμένους.» Άννα Φρανκ


Το τραγούδι της ημέρας (Οι εργαζόμενοι αφιερώνουν στην κυβέρνηση): Στέλιος Ρόκκος – Δημόσιος κίνδυνος

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

Keywords
Τυχαία Θέματα