Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2015: Ζυγός

Προσπαθείς να βρεις τρόπους να βελτιώσεις τις συνθήκες ζωής σου και να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου - πρόσεξε μην σου γίνει εμμονή.

Ζυγός

Κάρτα XV Διάβολος

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!

Γενικά: Το 2015 όλες οι προσπάθειές σου επικεντρώνονται στο να βρεις τρόπους να βελτιώσεις τις συνθήκες ζωής σου και να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Αυτό μεμονωμένα δεν είναι κατακριτέο. Αν, όμως, ο υλικός τομέας σου γίνει εμμονή και κυριευμένος /η από τον πυρετό του χρυσού εγκαταλείψεις αγαπημένα πρόσωπα, τότε θα δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα.

Αισθηματικά: Ζήλια, κτητικότητα

και ψεματάκια, δεν θα σε αφήσουν να πλήξεις ούτε στιγμή. Στη σχέση σου βασιλεύει η αβεβαιότητα και το απρόοπτο. Αν είσαι ελεύθερος /η και δεν έχεις ή αποφάσισες να ξεχάσεις την ηθική σου, θα απολαύσεις τον έρωτα σε όλες του τις αποχρώσεις, από τη διαστροφή έως την εξάρτηση.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Μπορεί να δίνεις άλλη εικόνα ή να μην το έχεις συνειδητοποιήσεις καλά – καλά και εσύ, αλλά πίσω από ότι κάνεις είναι το χρήμα και η εξουσία. Θεωρία σου είναι «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». Στον οικονομικό τομέα αν δεν μειώσεις σημαντικά τις σπατάλες και τις υπερβολές σου, σύντομα θα βρεθείς σε αδιέξοδο.

Επιστροφή στις Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2015

*Απόκτησε το βιβλίο της Νίας Θεοφανίδου Ταρό για όλους, που ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

* Μήπως προτιμάς να δεις την αστρολογική ανάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου σου;

Διάβασε επίσης:

Προηγούμενες δημοσιεύσεις του Astrology.gr για τις κάρτες του Ταρό θα βρεις εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα