Ερωτικό ωροσκόπιο 5/10

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Σε έχει πιάσει το ανάποδό σου σήμερα και "το ένα σου ξινίζει και το άλλο σου βρωμάει" στα ερωτικά σου. Ψάχνεις κάτι το εντελώς διαφορετικό και πρωτόγνωρο που θα σου προκαλέσει έντονες συγκινήσεις. Μήπως να αλλάξεις το περιβάλλον που κινείσαι;

Σε σχέση: Άλλα περιμένεις από το σύντροφο κι άλλα κάνει με το τρίγωνο του κυβερνήτη σου, Άρη με τον Ουρανό και το θέμα είναι ότι από τη μια σε εκνευρίζει γιατί σε αιφνιδιάζει από την άλλη σε εκπλήσσει ευχάριστα.

Tip της ημέρας: Αν θες να πετάς ψηλά σαν αετός, απόφευγε να τρέχεις τριγύρω με γαλοπούλες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Περίεργα εξελίσσεται η μέρα σήμερα για σένα και ενδεχομένως να περιλαμβάνει μια απρόσμενη εξέλιξη στα ερωτικά σου κυρίως από άτομο που είτε γνώριζες από παλιά αλλά δεν έγινε τίποτα μεταξύ σας είτε είχε κάτι παιχθεί αλλά δεν ευοδώθηκε.

Σε σχέση: Ήθελες να απολαύσεις αρκετές ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου αλλά τα πράγματα δεν γίνονται πάντα όπως τα θέλουμε. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου εξομολογηθεί ή να ανακαλύψεις κάτι γι' αυτό που δεν θα ξέρεις πώς να το διαχειριστείς.

Tip της ημέρας: Το πραγματικό σπίτι του έρωτα είναι πάντα ένας κρυψώνας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Με φουλ τις μηχανές είσαι σήμερα και η έντονη ενέργεια που σου δίνει το τρίγωνο Άρη – Ουρανού σε σπρώχνει στα καλά καθούμενα και χωρίς να υπολογίσεις συνέπειες, να ρισκάρεις με ένα άτομο που σου αρέσει πολύ, αν και είναι έξω από τα νερά σου.

Σε σχέση: Τέτοιες μέρες σχέδια δεν κάνεις. Ακούς το ένστικτό σου και είσαι χύμα. Αν είχες οργανώσει μια έξοδο με το σύντροφό σου ή κάτι παρεμφερές μάλλον δε θα σου κάτσει αφού κάτι άλλο θα προκύψει και θα αλλάξεις τα πλάνα σου.

Tip της ημέρας: Αν δεν είσαι πρόθυμος να ρισκάρεις για το ασυνήθιστο, θα πρέπει να συμβιβαστείς με το συνηθισμένο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Τα αισθήματα για να μην πούμε καψούρα, για ένα άτομο σε έχουν θολώσει και είναι πολύ πιθανό σήμερα να κάνεις μια παράτολμη κίνηση που σε άλλη περίπτωση μπορεί να σε εξέθετε αλλά επειδή δεν θα την περιμένει θα το εκτιμήσει.

Σε σχέση: Μια ζημιά ή πρόβλημα που μπορεί να προκύψει στο χώρο σου ίσως αναγκάσει εσένα και το σύντροφό σου να σκεφτείτε μια σειρά από αλλαγές που όλο τις συζητούσατε αλλά δεν τις είχατε βάλει σε εφαρμογή.

Tip της ημέρας: Κάνε πάντα αυτό που φοβάσαι να κάνεις.

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Μπορεί να είσαι χωρισμένος/η σε δύο πλευρές σήμερα. Η μία σε κρατάει πίσω στο και η άλλη σε πιέζει να ξεκολλήσεις από μια ερωτική κατάσταση που πλέον ούτε σε εκφράζει ούτε και υπάρχει δυνατότητα θετικής εξέλιξης.

Σε σχέση: Πολλές, πρωτοποριακές και πέρα από το συνηθισμένο απόψεις σου δημιουργεί το τρίγωνο Άρη – Ουρανού που θέλεις να τις μοιραστείς με το σύντροφό σου που αν είναι ανοιχτόμυαλος θα σε καταλάβει, αν όχι μάλλον θα σε νευριάσει με τις ερωτήσεις και τις απορίες του.

Tip της ημέρας: Ποτέ μην υπερασπίζεσαι τη γνώμη σου φωναχτά και με ζήλο, ακόμα και αν είσαι σίγουρος ότι έχεις δίκιο. Να πεις τη γνώμη σου σεμνά και με ήρεμη φωνή, γιατί αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να πείσεις πως έχεις δίκιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Μια ξαφνική επαναστατική διάθεση θα έχεις σήμερα και θα θέλεις να ξεφύγεις από τη συνηθισμένη συμπεριφορά και να φλερτάρεις λίγο με το ασυνήθιστο ή το περίεργο. Δεν αποκλείεται λοιπόν να γίνεις αρκετά προκλητικός/η στο ερωτικό παιχνίδι και να ξεφύγεις από τα όριά σου.

Σε σχέση: Σήμερα μάλλον θα επιδοθείς στον πειραματισμό και την παρατήρηση των σεξουαλικών σου δεδομένων και βέβαια το ταίρι σου θα εκπλαγεί από την άνεση που θα επιδείξεις ακόμα και σε κάποια θέματα που θεωρούσες ή χαρακτηρίζονται ως ταμπού.

Tip της ημέρας: Όσο περισσότερες συνήθειες, τόσο λιγότερη ελευθερία.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Ο Ουρανός στον 7ο οίκος σου επιφυλάσσει μια έκπληξη στα αισθηματικά σου που μάλλον σε πιάνει στον ύπνο αλλά αν το καλοσκεφτείς καλό θα σου κάνει αφού δε θα βρεις καθόλου το χρόνο να αμφιβάλεις ή να κιοτέψεις και να κάνεις πίσω. Γι' αυτό άρπαξε την ευκαιρία!

Σε σχέση: Από αλλού ξεκίνησε μια κουβέντα με το σύντροφό σου αλλά θα πάρει τελείως διαφορετική τροπή. Όμως, ίσως αναγκαστείς να συζητήσεις ένα θέμα μαζί του και να το ξεκαθαρίσεις που μέχρι σήμερα ανέβαλες.

Tip της ημέρας: Το τελειωτικό και το ασάλευτο είναι κάτι αντίθετο με τη ζωή

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Δεν είσαι λάτρης των εκπλήξεων και δεδομένου ότι γυρνάει κι ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σου είναι πολύ πιθανό να συμπέσουν οι δρόμοι σου με ένα/μία πρώην σου και να σε αναστατώσει ή να αλλάξεις γνώμη γιατί σκέφτεσαι μήπως βιάστηκες να τελειώσεις μια κατάσταση και δεν έκανες καλά.

Σε σχέση: Η ερωτική σου φύση θα πάρει μεγάλες διαστάσεις σήμερα σε συνδυασμό με το συναίσθημα, το μείγμα μάλλον θα γίνει εκρηκτικό, οπότε προετοιμάσου για ένα συναρπαστικό βράδυ με το ταίρι σου.

Tip της ημέρας: Ποτέ μην κοιτάς πίσω, εκτός αν σχεδιάζεις να πας από εκεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Εκρηκτικός/η, ενθουσιώδης και φουριόζος/α θα είσαι σήμερα. Ο Άρης στο ζώδιό σου με το τρίγωνό του με τον Ουρανό σε κάνει ερωτικά ασυγκράτητος/η. Σαρώνεις στο πέρασμά σου και φυσικά ούτε λόγος για όρια και περιορισμούς. Γυρίζεις, φλερτάρεις, αναστατώνεις και αποχωρείς θριαμβευτής/α.

Σε σχέση: Ένας αέρας ελευθερίας, μια διάθεση ανεξαρτησίας θα σε πιάσει σήμερα άξαφνα και μάλλον θα θέλεις να κάνεις πράγματα ξέχωρα από το σύντροφό σου που βέβαια δε θα το χαρεί ιδιαίτερα, αλλά αν του εξηγήσεις ίσως το κατανοήσει.

Tip της ημέρας: Η ελευθερία, σαν τη φιλανθρωπία πρέπει να αρχίζει από το σπίτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Με τάση να ρισκάρεις είσαι σήμερα, να κλείσεις τα μάτια και να βουτήξεις κι ό, τι θέλει ας γίνει στα ερωτικά σου γιατί έχεις βαρεθεί να περιμένεις. Ένα ενδόμυχο φόβο τον έχεις βέβαια αλλά δεν φαίνεται ικανός να σε εμποδίσει να αρπάξεις την ευκαιρία άμα σου δοθεί.

Σε σχέση: Ένα απρόσμενο γεγονός που ίσως σχετίζεται με την οικογένειά σου θα σε αναγκάσει να συγκαλέσεις έκτακτο συμβούλιο για να βρείτε τρόπους με το σύντροφό σου να το αντιμετωπίσετε.

Tip της ημέρας: Η πραγματική ζωή αρχίζει εκεί που σταματά η βολεμένη καθημερινότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Όχι ότι είσαι στερημένος/η από ανατροπές και εξάρσεις αλλά σήμερα, πώς να το κάνουμε, είναι το φόρτε σου. Έντονες στιγμές σε περιμένουν στα ερωτικά με πολύ πιθανή την προσέγγισή σου από ένα άτομο που μέχρι πρότινος δεν έδειχνε κανένα σημάδι ότι σε θέλει.

Σε σχέση: Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά που επιδεικνύεις σε ένα θέμα που θα προκύψει μάλλον θα δημιουργήσει απορίες στο ταίρι σου καθώς δεν θα μπορεί να καταλάβει που τη βρίσκεις τόση ψυχραιμία. Δεν ξέρει ότι όταν όλα θα ηρεμήσουν εσύ θα ξεσπάσεις...

Tip της ημέρας: Στη ζωή του ανθρώπου προκύπτουν κάποια προβλήματα, που μπορεί να τα λύσει μόνο αν δεν του δώσει καμία σημασία.

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Κόντρα σε όλα τα δεδομένα και σε ό, τι εντύπωση είχες δώσει είσαι σήμερα καθώς πιο διεκδικητικός/η από ποτέ, δεν θα περιμένεις να πάρεις τα «ψίχουλα» αγάπης που σου δίνουν αλλά όλα περισσότερα μπορείς και μάλιστα άμεσα. Η ψυχολογία του θύματος έχει εξαφανιστεί από μέσα σου και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να κερδίσεις.

Σε σχέση: Μια ένταση με το ταίρι σου είναι πιθανή καθώς διαπιστώνεις ότι η αντίληψή του για ένα θέμα που αντιμετωπίζετε είναι τουλάχιστον παλαιολιθική και ξεπερασμένη ενώ θεωρεί τη δική σου παράλογη.

Tip της ημέρας: Μη φοβάσαι να έχεις εκκεντρικές απόψεις, γιατί κάθε άποψη που σήμερα είναι γενικά αποδεκτή, κάποτε ήταν εκκεντρική.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα