Ερωτικό ωροσκόπιο 28/10

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις καταλάβει πλέον ότι δεν μπορείς να είσαι χύμα αν θέλεις να πετύχεις στην επαγγελματική και την ερωτική σου ζωή για αυτό θα είσαι πολύ συγκεκριμένος/η και εστιασμένος/η στους στόχους σου. Ενδέχεται επίσης να σου την βαρέσει ένα άτομο που σε ενδιαφέρει με τα αλλεπάλληλα σκαμπανεβάσματά του και να σταματήσεις για λίγο κάθε επαφή μαζί του.
Σε σχέση: Θα εκμεταλλευτείς την αργία για να ολοκληρώσεις κάποιες εργασίες που είχαν μείνει στη μέση γιατί γνωρίζεις καλά ότι τα περιθώρια στενεύουν αλλά πάνω απ' όλα επειδή η πίεση του συντρόφου σου έχει αρχίσει να γίνεται αφόρητη.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι πολύ πιθανό να ακούσεις με μεγάλη προσοχή τα λόγια ενός μεγαλύτερου ή πιο έμπειρου ατόμου από σένα για το πώς θα αντιμετωπίσεις ένα ερωτικό σου θέμα αλλά αυτό δε σημαίνει ούτε ότι θα συμφωνήσεις μαζί του, ούτε ότι δεν θα τσαντιστείς, αν προσπαθήσει να σου επιβάλλει την άποψή του.
Σε σχέση: Είναι καλύτερα σήμερα να κάνεις ότι δεν ακούς και γενικά να μη δώσεις ιδιαίτερη σημασία στα λόγια ή τα καμώματα του συντρόφου σου αν θέλεις να διατηρήσεις τη γαλήνη και την ηρεμία ανάμεσά σας παρόλο που θα είναι κάπως δύσκολο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Ο κυβερνήτη σου, Ερμής, έχει γυρίσει πλέον ορθόδρομος και ανοίγει ξανά το δρόμο για την διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου. Ενδέχεται πάντως σήμερα να έχεις μια νευρικότητα ή υπερβολική συναισθηματική διέγερση η οποία θα έχει αντίκτυπο στην προσέγγισή σου σε ένα άτομο που σε ενδιαφέρει γιατί μπορεί να αρχίσεις να του εξομολογείσαι κρυφές επιθυμίες και πόθους σου και να μην ξέρει πώς να τα διαχειριστεί.
Σε σχέση: Εάν έχει ατονήσει η ερωτική σου ζωή σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να ανάψεις κάπως τα αίματα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και να το ξεσηκώσεις. Λόγω αργίας μπορείτε να πάτε κάπου έξω για φαγητό ή να μαγειρέψεις εσύ αν δεν το κάνεις συχνά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη αλλά και τον Άρη στον 7ο οίκο σου από νωρίς το μεσημέρι είναι λογικό να μην είσαι και ο πιο ήρεμος άνθρωπος του κόσμου. Μια ανυπομονησία, μια ένταση να αρχίσουν τα πράγματα στα ερωτικά σου να τρέχουν θα την έχεις και υπάρχει περίπτωση αν σε ενδιαφέρει ένα άτομο να το προσεγγίσεις κάπως πιο απότομα απ' ό, τι σχεδίαζες. Βέβαια δεν νιώθεις και καμία φοβία κι αυτό ίσως σου βγει σε καλό.
Σε σχέση: Σίγουρα θα έχεις μια συναισθηματική έξαρση κι ίσως μια κυκλοθυμική τάση που θέτει το ήρεμο κλίμα σε κίνδυνο αλλά είναι και μια καλή ευκαιρία να βγάλεις επιτέλους και κάποια παράπονα ή ενοχλήσεις στο σύντροφό σου που κουβαλούσες τόσο καιρό μέσα σου.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Ξέρεις πάνω κάτω τι θέλεις ή έχεις ανάγκη στην ερωτική σου ζωή αλλά περιμένεις να σου προσφερθεί κι όχι να το κυνηγήσεις κι ίσως εκεί να χάνεις το παιχνίδι. Μόλις βρεις κάτι που προσεγγίζει αυτό που ψάχνεις, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου. Αυτό που έχεις στο μυαλό σου ως ιδανικό σκηνικό μπορεί να φτιαχτεί αν το επιδιώξεις ή δημιουργήσεις εσύ τις προϋποθέσεις.
Σε σχέση: Ξεκινάς με όλη την καλή διάθεση να περάσετε ήρεμα και χαλαρά τη μέρα σας με το σύντροφό σου αλλά είναι πιθανό να μη σου κάτσει γιατί μια διαφωνία ή έκτακτη υποχρέωση θα σας αναστατώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν έχεις καθόλου υπομονή σήμερα ίσως γιατί έχεις βαρεθεί πλέον να μην παίρνουν την ανηφόρα τα ερωτικά σου. Είτε προβάλλεις απαιτήσεις, είτε είσαι πιο διαλλακτικός/η βλέπεις ότι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, οπότε θα αποφασίσεις να είσαι ο εαυτός σου και σε όποιον αρέσεις, για τους άλλους δε θα μπορέσεις και δε τους θέλεις κιόλας.
Σε σχέση: Θέλεις να ξαναπάρεις τον έλεγχο της κατάστασης στη σχέση σου αλλά ξαφνικά βρίσκεσαι σε δίλημμα και δεν ξέρεις τι θα ήταν καλύτερο. Να επιβληθείς και να γίνεις αυστηρός/η στο ταίρι σου ή να έχεις μια πιο γαλίφικη προσέγγιση μπας και το ρίξεις στο φιλότιμο; Πάντως σήμερα θα αφήσεις τα πράγματα όπως είναι.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις πάρει φόρα σήμερα και λόγω του ορθόδρομου Ερμή πλέον στο ζώδιό σου είναι πιο εύκολο να πάρεις αποφάσεις για το τι να κάνεις για να προσελκύσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Πάντως καλό θα ήταν να αποφύγεις την απευθείας προσέγγιση γιατί δε θα σου βγει όπως θες.
Σε σχέση: Αν είστε από εκείνους που βρίσκουν την ευκαιρία σε γιορτές και αργίες να απομονωθούν και να χαρούν τον έρωτά τους έχει καλώς, αν όμως την περνάτε παρέα με την οικογένεια σήμερα μάλλον θα πρέπει να βρεις μια δικαιολογία να το αναβάλλεις γιατί υπάρχει πιθανότητα έντασης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Κάποιες πληροφορίες για ένα άτομο που σε ενδιαφέρει θα σε χαροποιήσουν και θα σου δώσουν την δυνατότητα να κάνεις όνειρα γι' αυτό και μια ενδεχόμενη κοινή ζωή μαζί του αλλά δεν πρέπει να βασίζεσαι πουθενά αν δεν τσεκάρεις κατά πόσο ισχύουν. Η πιθανή διάψευση προσδοκιών θα σου πέσει βαριά σε αυτή τη φάση...
Σε σχέση: Η σημερινή μέρα είναι ένα διάλειμμα από το βαρύ φόρτο εργασίας σου, που θα σου δώσει τη δυνατότητα να ξοδέψεις λίγο παραπάνω χρόνο στον σύντροφό σου. Χρησιμοποίησε αυτή την ευκαιρία για να κάνεις κάτι ρομαντικό για τον άνθρωπο που αγαπάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Η επίτευξη της σωστής ισορροπίας μεταξύ της αισιοδοξίας σου και του ρεαλισμού σχετικά με την κατάσταση στην ερωτική σου ζωή μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη σήμερα. Το καλύτερο για σένα είναι να κρατήσεις τα πόδια σου κολλημένα στο έδαφος, ακόμη και αν η καρδιά σου πετάει στα ύψη.
Σε σχέση: Αν θέλεις να καταφέρεις το σύντροφό σου να συμφωνήσει σε κάτι που έχεις στο μυαλό σου με το να του ωραιοποιείς την κατάσταση ή να του αποκρύπτεις κομμάτια της αλήθειας δε θα σε βοηθήσει. Χρησιμοποίησε ακλόνητα επιχειρήματα που αποδεικνύουν ότι έχεις δίκιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη αλλά και ο Άρης στο ζώδιό σου δίνουν ιδιαίτερο δυναμισμό και σε σπρώχνουν να πάρεις πρωτοβουλίες, αφού πλέον έχεις όση πείρα και γνώση χρειάζεται για να αποκτήσεις αυτά που επιθυμείς στα ερωτικά σου. Η αυτοπεποίθησή σου είναι σίγουρα πολύ τονισμένη αλλά αυτό που σου χρειάζεται είναι ηρεμία και όχι παρορμητικές κινήσεις επειδή νιώθεις ότι αδικείσαι ή στερείσαι πράγματα που αξίζεις και πας να τα πάρεις με τη μία.
Σε σχέση: Το να αλλάξεις την δυναμική και τους ρόλους στη σχέση σου δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη, χρειάζεται μια περίοδο προσαρμογής στη νέα τάξη πραγμάτων. Γι' αυτό θα πρέπει να έχεις περισσότερη ψυχραιμία και υπομονή και να μην πιέζεις τα πράγματα συνέχεια γιατί προκαλείς εντάσεις και έτσι δεν πρόκειται να γίνει ομαλά αυτή η μετάβαση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Κάτι απροσδόκητο και βαθιά συγκινητικό μπορεί να συμβεί ερωτική σου ζωή σήμερα. Ακόμα κι αν αυτή η εξέλιξη σου προκαλέσει έκπληξη, παραμέρισε τις όποιες αμφιβολίες σου και αγκάλιασε το δώρο που σου προσφέρεται. Έστω και σαν εμπειρία θα σου είναι πολύτιμη.
Σε σχέση: Έχεις μια εσωτερική ανησυχία που μπορεί να προέρχεται από κάποιο επαγγελματικό ή οικονομικό θέμα αλλά συζήτησέ το με το σύντροφό σου, μήπως μπορέσετε να βρείτε μια λύση ή τουλάχιστον να τα βγάλεις από μέσα σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Για να πετύχεις κάτι στην ερωτική σου ζωή που να αξίζει και να το χαρείς με όλη σου την καρδιά, φρόντισε να μην εξιδανικεύεις άτομα και καταστάσεις από τις πρώτες επαφές και να αφήνεσαι να κάνεις όνειρα για κοινό μέλλον. Ερεύνησε, παρατήρησε και προχώρησε με προσεκτικά βήματα.
Σε σχέση: Ακόμα μια φορά ο Ποσειδώνας διαφεντεύει τη ζωή σου γι' αυτό και σήμερα οφείλεις να χρησιμοποιήσεις τις ρομαντικές σου φαντασιώσεις σας για να ξεκλειδώσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου και να τις απολαύσεις με το έτερο ήμισυ.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα