Ερωτικό ωροσκόπιο 23/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια συναισθηματική φόρτιση και μεγαλύτερη διάθεση από ποτέ να βρεις ένα άτομο που θα σε συνταράξει θα έχεις σήμερα, αυτό ίσως σε ωθήσει όμως να σταματήσεις να παίζει δεξιά και αριστερά και να ψάξεις να βρεις το ένα και μοναδικό. Πάντως η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία με κάποιο πρόσωπο που θα σου εμπνέει την ανάγκη να το προστατεύσεις και το φροντίσεις.
Σε σχέση: Θέλεις να διατηρήσεις το καλό κλίμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου που είχες δημιουργηθεί από τη χθεσινή μέρα γι' αυτό και θα είσαι χαλαρός/η και ευδιάθετος/η ενώ ίσως καταφέρεις να κάνεις κάτι που του είχες υποσχεθεί.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Συχνά η αδυναμία σου να εκφραστείς με πολλά και όμορφα λόγια και γενικότερα η βαριά σου συμπεριφορά σε αδικεί, αφού περνάς προς τα έξω μια εικόνα ανθρώπου που δεν το 'χει με το συναίσθημα. Σήμερα όμως μπορεί να κάνεις την έκπληξη και να σου βγει πιο αβίαστα μια γλυκύτητα που κι εσένα θα κολακέψει και θα σε κάνει πολύ πιο προσεγγίσιμο/η στο αντίθετο φύλο.
Σε σχέση: Σε έχει πιάσει η ευαισθησία σου σήμερα οπότε αρκεί μια κουβέντα από το ταίρι σου με το κατάλληλο ύφος και θα γίνεις χαλί να σε πατήσει, μη μπορώντας να του αρνηθείς κανένα χατίρι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Το να κινείσαι στα ερωτικά σου σαν πεταλούδα, συλλέγοντας νέκταρ από κάθε λουλούδι είναι το πιο εύκολο για σένα, το πιο δύσκολο είναι να μείνεις με ένα άτομο πολύ περισσότερο καιρό. Ένα κομμάτι σου όμως σήμερα αυτό θα αναζητήσει καθώς θα νιώσεις ότι σου λείπουν οι εμπειρίες από κάτι πιο σταθερό και ερωτικό στη ζωή σου γι' αυτό κι αν έχεις να επιλέξεις, προς τα εκεί θα κινηθείς.
Σε σχέση: Όποια απόφαση χρειαστεί να πάρεις που αφορά στα οικονομικά σου οφείλεις να τη συζητήσεις και με το σύντροφό σου, ιδίως αν πιστεύεις ότι θα το επηρεάσουν αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου από σήμερα το πρωί, είναι λογικό να χριστείς ο πρωταθλητής του διημέρου. Δε θα χρειαστεί να κάνεις σχεδόν τίποτα για να γοητεύσεις, να ελκύσεις και να κάνεις καινούργιους θαυμαστές και θαυμάστριες. Αρκεί να βγάλεις προς τα έξω τη ζεστή και μειλίχια πλευρά που σε χαρακτηρίζει και τότε όλοι θα αρχίσουν να σε περιτριγυρίζουν, κάνοντας πιο εύκολη την επιλογή σου.
Σε σχέση: Θα ήθελες λίγο περισσότερο συναίσθημα στη σχέση σου, ενδεχομένως να σε φροντίσει παραπάνω και να σε κανακέψει ο σύντροφός σου και με τον τρόπο σου σήμερα θα το καταφέρεις, αφού θα είσαι όλο αγκαλιές και φιλιά.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Ενδεχομένως να υπάρχει ένα άτομο από το εργασιακό σου χώρο ή το ευρύτερο περιβάλλον σου που εδώ και καιρό του αρέσεις αλλά δεν έχει κάνει καμία κίνηση να φανερώσεις τα αισθήματά του. Ρίξε μια διακριτική ματιά γύρω σου, γίνε πιο παρατηρητικός/η σε λόγια και συμπεριφορές κι ίσως το ανακαλύψεις. Άσε που μπορεί και εσένα να σου αρέσει....
Σε σχέση: Καλό θα ήταν να εστιάσεις στη δουλειά που έχεις να κάνεις για να τελειώσεις γρήγορα και να βρεθείς μετά με το ταίρι σου γιατί όσο περισσότερο χαζολογάς τόσο πιο πολύ θα καθυστερείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Το κλίμα σήμερα είναι περισσότερο ερωτιάρικο και αγαπησιάρικο και σε κάνει λίγο να αποζητάς μια μόνιμη συντροφιά γι' αυτό μπορεί προς στιγμή να μελαγχολήσεις. Δε χρειάζεται όμως γιατί οι μέρες σε ευνοούν να κάνεις καινούργιες γνωριμίες και να βρεις κάτι που θα σου αρέσει και θα σου δίνει τα εχέγγυα του πιο μόνιμου. Πάντως μία μέσω του κοινωνικού σου κύκλου είναι πολύ πιθανή.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό σήμερα να κανονίσετε με το ταίρι σου να βρεθείτε με κάποια φιλικά σας πρόσωπα που μπορεί να έχετε πολύ καιρό να δείτε, αν και μόλις σμίξετε θα σας φανεί ότι δεν πέρασε ούτε μια μέρα.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Ίσως υπάρχει ένα άτομο που σου αρέσει πολύ αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κίνηση ούτε από σένα, ούτε από αυτό γιατί ο ένας περιμένει από τον άλλο. Άναψε το πράσινο φως, δείξε έμμεσα ότι ενδιαφέρεσαι, σκάσε κι ένα χαμόγελο και μπορεί να πάρει θάρρος να σε πλησιάσει. Αν πάλι σε πιάσει η παρόρμησή σου, χρησιμοποίησε το ταλέντο σου στην επικοινωνία για να το προσεγγίσεις, πιάνοντας κουβέντα ακόμα και για τον καιρό.
Σε σχέση: Το μόνο που χρειάζεσαι επειγόντως για τη σημερινή βραδιά είναι να χωθείς στην αγκαλιά του συντρόφου σου, μετά από ένα καλό και ήρεμο δείπνο και στη συνέχεια ό, τι προκύψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Πάντα υπάρχει η δυνατότητα βελτίωσης τόσο της εικόνας σου προς τα έξω όσο και των ερωτικών σου. Σήμερα πάντως θα είσαι πολύ πιο γλυκός/α και ευχάριστος/η γι' αυτό θα είναι πιο εύκολο να σου πιάσει κουβέντα ένα άτομο που φαίνεται αρκετά συνεσταλμένο που όμως θα σου δημιουργήσει αρκετή οικειότητα και ίσως του ανοιχτείς κι εσύ. Είναι μια καλή αρχή...
Σε σχέση: Αν σε ρίξει στο φιλότιμο ο σύντροφός σου, σήμερα θα πειστείς να κάνεις κάτι που ήθελε εδώ και καιρό, αλλά αν επιμείνει πολύ και αρχίσει τη γκρίνια, μάλλον θα εκνευριστείς και θα αρνηθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Γενικά είσαι καλοπροαίρετος/η και δεν κινείσαι υστερόβουλα κι αυτό είναι ένα στοιχείο που μπορεί να μετρήσει υπέρ σου σήμερα, καθώς θα αποκτήσεις εύκολα την εμπιστοσύνη ενός προσώπου που σου αρέσει, αν το προσεγγίσεις με τη χαρακτηριστική σου άνεση, ιδίως αν παρατηρήσεις ότι είναι κάπως «συννεφιασμένο». Κάνε το να χαλαρώσει και να γελάσει και σχεδόν θα το κατακτήσεις.
Σε σχέση: Πολύ ερωτικό και γεμάτο συναίσθημα αναμένεται το βράδυ με το ταίρι σου και ίσως νιώσει την άνεση να σου εξομολογηθείς τις βαθύτερες επιθυμίες αλλά και κάποιες ερωτικές του φαντασιώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου από το πρωί η μέρα ξεκινά με μια δική σου τάση ευσυγκινησίας που δε σου είναι και πολύ οικεία. Μια συναισθηματική φόρτιση θα την έχεις όπως επίσης και διάφορα ξεσπάσματα που όμως θα είναι μάλλον μια απόπειρα να κρύψεις αυτό που πραγματικά σε ενοχλεί, το ότι είσαι μόνος/η. Πάντως ακόμα κι έτσι δε χάνεις τη γοητεία σου και είναι πολύ πιθανό να σε φλερτάρουν αρκετά, οπότε θα σου φτιάξει κι η διάθεση.
Σε σχέση: Η σχέση σου μπαίνει πρώτη στη λίστα προτεραιοτήτων σου σήμερα είτε γιατί θα σε πιάσουν κάποιες ενοχές ότι έχεις παραμελήσει το ταίρι σου, εξαιτίας των πολλών δουλειών σου είτε γιατί θα σου ζητήσει εκείνο να κάνετε κάτι που έχετε καιρό και του έχει λείψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Όσο περνάει η μέρα θα νιώθεις πιο κουρασμένος/η όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχικά, ενδεχομένως γιατί τώρα τελευταία δεν γίνεται κάτι συναρπαστικό στην ερωτική σου ζωή που θα σε ταρακουνήσει ή έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και χρειάζεσαι επειγόντως μια αλλαγή. Γι' αυτό και μάλλον θα αποφύγεις να έρθεις σε επαφή με πολλά άτομα και θα προτιμήσεις να μείνεις με τον εαυτό σου.
Σε σχέση: Θέλεις να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με κάποια εργασία που έχει προκύψει αλλά ο σύντροφός σου μάλλον δεν θα είναι σύμφωνος καθώς άλλα σχεδίαζε για τους δυο σας και θα αρχίσει να παραπονιέται.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Νιώθεις ότι κολυμπάς σε γνώριμα νερά σήμερα καθώς η μέρα είναι απόλυτα συνυφασμένη με το συναίσθημα και τις ευαισθησίες που απ' αυτά έχεις μπόλικα. Όσο ανοίγει κι ο καιρός βιάζεσαι να ερωτευτείς οπότε ένα κομπλιμέντο, ένα όμορφο χαμόγελο ή ένα θετικό σχόλιο από ένα άτομο μπορεί να σου δημιουργήσει πλήθος φαντασιώσεων και εικόνων, αλλά καλό θα ήταν να περιμένεις να σου δείξει και κάτι παραπάνω.
Σε σχέση: Η ερωτική σου διάθεση είναι μεγάλη σήμερα γι' αυτό όλα θα κυλήσουν όμορφα ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου, αρκεί να θυμηθείς παλιές ιστορίες που σε είχαν στενοχωρήσει και βαρύνεις το κλίμα.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα