Ερωτικό ωροσκόπιο 22/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι μια μέρα που σου δημιουργεί χαρά και ελπιδοφόρα διάθεση ενώ δεν αποκλείεται να αποδειχθεί και αρκετά τυχερή για τα ερωτικά σου. Καλό θα ήταν λοιπόν να κανονίσεις μια βραδινή έξοδο με την παρέα σου για να αυξήσεις τις πιθανότητες μιας καινούργιας γνωριμίας που μπορεί βέβαια να μην είναι «για πάντα» αλλά όσο κρατήσει θα περάσεις ωραία.
Σε σχέση: Όσα πάνε κι όσα έρθουν είσαι σήμερα γιατί έχεις αντιληφθεί ότι και να σκάσεις, κάποια πράγματα που περιμένεις από τη σχέση σου θα γίνουν στο χρόνο τους. Το παν είναι να υπάρχει η διάθεση να γίνουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Σαφώς υπάρχουν σήμερα ευκαιρίες για κάτι καινούργιο και όμορφο στα ερωτικά σου, αφού η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, συναντά το Δία που εν ολίγοις σου ανοίγει καινούργιους ορίζοντες και σου παρέχει απλόχερα την εύνοιά του. Αυτό που θα πρέπει να βάλεις στην άκρη είναι μια κάποια ανησυχία για το μέλλον που ώρες-ώρες σε διακατέχει, διαφορετικά δε θα μπορέσεις να ευχαριστηθείς το τώρα.
Σε σχέση: Πέραν της αισιοδοξίας και της ερωτικής σου διάθεσης είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και ένα κέρδος οικονομικό ή μια πολύ θετική προοπτική που θα συναρπάσει τόσο εσένα όσο και το ταίρι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε εξάγωνο με το Δία έρχεται να στο επιβεβαιώσει όχι μόνο χαρίζοντάς σου κέφι, ανεμελιά και αισιοδοξία αλλά και μια διάθεση να ξεφύγεις λίγο από τα δεδομένα. Αν υπάρχει ήδη κάτι που παίζει στα ερωτικά σου, η εξέλιξη θα είναι παραπάνω από θετική, ενώ οι γνωριμίες, φλερτ και προτάσεις, στην περίπτωση που ακόμα ψάχνεσαι, θα πέσουν βροχή.
Σε σχέση: Μια απρόσμενα καλή είδηση θα χαροποιήσει τόσο εσένα όσο και το σύντροφό σου γιατί πιθανόν να λύσει ένα πρακτικό θέμα ή με συγγενικό σας πρόσωπο, γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Αν σκέφτεστε, δε, ένα ταξίδι, είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κλείσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Αρκετά έχεις σκάσει και έχεις αφήσει τα αρνητικά συναισθήματα να σε πάρουν από κάτω. Σήμερα, είσαι αποφασισμένος/η να μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία σου. Άλλωστε, η ζωή είναι σύντομη αλλά γεμάτη φανερές και κρυφές απολαύσεις κι εσύ οφείλεις, πρώτα στον εαυτό σου, να γευτείς όσο το δυνατό περισσότερες. Αφέσου να ζήσεις κάτι όμορφο, χωρίς να σε νοιάζει αν και που θα καταλήξει.
Σε σχέση: Ακόμα κι η ηθική ανταμοιβή από τη δουλειά σου για σένα είναι σημαντική, πόσο μάλλον αν συνοδεύεται και από μια υλική, που θα απέβαλε έστω και προσωρινά το άγχος τόσο από σένα όσο και απ' το σύντροφό σου. Προσοχή όμως στις σπατάλες.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Οι ελπίδες και οι προσδοκίες σου απογειώνονται σαν μπαλόνι στον ουρανό, καθώς ο Δίας κάνει εξάγωνο με την Αφροδίτη, δίνοντάς σου την εντύπωση ότι τα καλύτερα τώρα έρχονται. Ίσως υπερβάλλεις λίγο σε συμπεριφορά αλλά τέτοιο ταμπεραμέντο πώς να το συμμαζέψεις; Το φλερτ, το παιχνίδι αλλά και μια πιθανή ερωτική γνωριμία που θα θεωρηθεί μεγάλη επιτυχία, μέσω ενός φιλικού προσώπου ή σε έξοδο, θα σε απογειώσουν.
Σε σχέση: Ένα νέο ενδιαφέρον που ίσως ξεκινήσετε σήμερα με το ταίρι σου μπορεί να αναθερμάνει και τον έρωτά σας. Καλό θα ήταν πάντως να εκμεταλλευτείτε την ημέρα για μια βραδινή έξοδο για να ξεφύγετε από άγχη και προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η αισιοδοξία σε παρασέρνει κι ίσως αρχίσεις να κάνεις σχέδια τρελά που όμως δεν είναι ανέφικτα. Γέλιο, κέφι και πάνω απ' όλα τάση να ξεδώσεις χωρίς να σε απασχολεί τίποτα και κανείς, είναι στοιχεία που θα σε κάνουν να ξεφύγεις από το συνεσταλμένο σου εαυτό και η πιθανότητα να ελκύσεις το ενδιαφέρον ενός προσώπου είναι πολύ μεγάλη, αφού θα είσαι πρόσχαρος/η και αρκετά προσεγγίσιμος/η.
Σε σχέση: Έχεις διάθεση για άλλα πράγματα σήμερα κι όχι να αναλωθείς με τη δουλειά και τα τρεξίματα, γι' αυτό και στο μυαλό σου τρέχει το ταίρι σου και την επιθυμία σου για ένα ωραίο δείπνο μαζί του που θα έκλεινε ιδανικά τη μέρα σας.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Ούτε εσύ θα μείνεις έξω από τον χορό κι ίσως παρασυρθείς από τη γενική χαλαρότητα και τον ενθουσιασμό που επικρατεί στην ατμόσφαιρα. Έχεις διάθεση για βόλτα, για επικοινωνία, για ψώνια, για φλερτ, ό, τι τέλος πάντων σου φέρνει ψυχική ανάταση και σε κάνει να βλέπεις το μέλλον με τα πιο λαμπερά χρώματα. Μια πιθανή γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο, το εξωτερικό ή από γνωστό σου πρόσωπο που ίσως καταλήξει κάπου ερωτικά είναι πολύ πιθανή.
Σε σχέση: Μπορεί να φαντάζεσαι πολλά και διάφορα για να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και να απολαμβάνεις περισσότερο τις χαρές της ζωής με το σύντροφό σου αλλά ακόμα κι ένα ζεστό χαμόγελο, ένα μπουκέτο λουλούδια κι ένα κομπλιμέντο ίσως είναι αρκετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Όμορφα, θετικά συναισθήματα σε περιβάλλουν σήμερα και ακόμα κι αν οι προσδοκίες σου είναι μεγάλες και ξεφεύγουν από το μέτρο, εσύ αισιοδοξείς και πιστεύεις ότι αν θέλεις, θα γίνουν πραγματικότητα. Ερωτικά πάντως η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή, προσφέροντάς σου τη δυνατότητα να ξαναμπείς ζεστά στο παιχνίδι και να καταφέρεις κιόλας να σκοράρεις. Μόλις λοιπόν «μυριστείς» την ευκαιρία, μην την αφήσεις να σου ξεφύγει.
Σε σχέση: Τόσο στα ερωτικά όσο και στα οικονομικά η μέρα επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις για σένα και το σύντροφό σου και μάλιστα σε μια φάση που όλα έδειχναν να έχουν παγώσει και δεν μπορείτε να συνεχίσετε κάποια σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Κρόνος; Ποιος είναι αυτός; Σήμερα ο μπαμπάς σου, ο Δίας έχει κέφια και θέλει να δει κι εσένα ευτυχισμένο/η, ενθουσιασμένο/η και αισιόδοξο/η. Έξω ντέρτια και καημοί λοιπόν. Άνοιξε το παράθυρό σου να αναπνεύσεις καθαρό αέρα, βάλε τη μουσική στο τέρμα, χαμογέλασε και ξεκίνα τη μέρα σου όπως σου αρμόζει. Όλα τα βλέμματα έτσι κι αλλιώς θα είναι καρφωμένα πάνω σου και θα κερδίσεις με την ανεμελιά σου και τον πιο δύσκολο άνθρωπο.
Σε σχέση: Θετικά συναισθήματα θα σε κατακλύσουν σήμερα και θα τα μεταδώσεις και στο σύντροφό σου. Γέλια, αστεία, βόλτες για να ξεσκάσετε αλλά πάνω από όλα αγαπησιάρικη διάθεση κι από τους δύο θα κάνουν τη μέρα σας πολύ όμορφη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Όπου κι αν πας, με όποιον κι αν μιλήσεις ή συναναστραφείς βλέπεις χαμόγελα, ενθουσιασμό και ακόμα κι αν ξύπνησες κάπως, το κέφι δε θα αργήσει να σε παρασύρει κι εσένα. Μην κοιτάς τι σου λείπει. Ρίξε το ενδιαφέρον σου σε αυτά που έχεις και εκτίμησέ τα με το παραπάνω. Με αυτόν τον τρόπο ανοίγεις μια αόρατη τρύπα για να περάσει η τύχη να σε αγγίξει ερωτικά κι όλα να γυρίσουν υπέρ σου. Αρκεί να πιστέψεις σε αυτή!
Σε σχέση: Έχεις πολύ μεγάλες πιθανότητες σήμερα να λάβεις ένα δώρο ή μια πρόταση από τη δουλειά σου που θα σου φέρει μελλοντικά κέρδη και θα τρέξεις να μοιραστείς τη χαρά σου με το σύντροφό σου, διώχνοντας και κάποια ανησυχία που είχε αλλά δεν την είχε εκφράσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Η τύχη σε καλεί σήμερα και δεν πρέπει να την αγνοήσεις. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με το Δία, εκτός του ότι ενισχύει την διάθεσή σου για ερωτικά παιχνίδια, σου προσφέρει και τη δυνατότητα να γνωρίσεις ένα καινούργιο άτομο που θα σε ενθουσιάσει με το κέφι του για ζωή, το στυλ του και το έντονο ταμπεραμέντο του. Κι εσύ όμως επειδή είσαι στην καλύτερη φάση σου κι ελκύεις πολύ, θα κάνεις τις κινήσεις σου.
Σε σχέση: Μια συναισθηματική ή και υλική γενναιοδωρία σε καταλαμβάνει σήμερα και θέλεις να δείξεις με τον τρόπο σου στον άνθρωπό σου ότι ανεξάρτητα με το αν δεν του το δείχνεις συχνά για σένα σημαίνει πολλά που είστε μαζί.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Τελευταίος/α αλλά όχι αδικημένος/η. Κι εσύ με τη σειρά σου θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για να πετύχεις κάτι καλό στα ερωτικά σου. Ντύσου, φτιάξου και κυκλοφόρησε γιατί η τύχη καραδοκεί και δεν ξέρεις από πού μπορεί να σου προκύψει μια καινούργια γνωριμία. Να είσαι ανοιχτός/η σε νέες εμπειρίες, να περάσεις όμορφα, να γεμίσεις με θετική ενέργεια κι από κει και πέρα άσε το σύμπαν να φροντίσει για τα υπόλοιπα.
Σε σχέση: Ούτε μιζέρια, ούτε πίεση, ούτε άγχος υπάρχουν σήμερα στο προσκήνιο. Μόνο αγάπη, κέφι και διάθεση να μοιραστείς όμορφες, χαλαρές στιγμές με το ταίρι σου είτε μένοντας σπίτι, είτε βγαίνοντας έξω το βράδυ.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα