Ερωτικό ωροσκόπιο 20/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ήλιο από σήμερα στο ζώδιό σου, το Εγώ και οι προσωπικές σου ανάγκες θα έχουν κυρίαρχη σημασία και θα είναι ο βασικός γνώμονας στις όποιες αποφάσεις σου που σχετίζονται με τα ερωτικά σου. Ωστόσο, θυμήσου ότι η αγάπη θέλει δύο για να ζεσταθεί και συνήθως πλάι-πλάι κι όχι ο ένας να προπορεύεται κι ο άλλος να ακολουθεί γιατί δε θα κρατήσει για πολύ. Επιπλέον, καλείσαι να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες που θα προάγουν τη σχέση σου και θα της δώσουν νέα πνοή, αρκεί βέβαια να συμφωνεί και το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά με καλές προϋποθέσεις για σένα και θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις πολλά από αυτά που σε ενοχλούν στη σχέση σου, με όμορφο αλλά σαφή και κοφτό τρόπο, εφαρμόζοντας τη γνωστή μέθοδο «μαστίγιο και καρότο». Αν είσαι ελεύθερος/η, έχεις αποφασίσει να κάνεις αυτό που προστάζει η καρδιά σου, κόντρα σε όλους και όλα. Άλλωστε η επιμονή και το πείσμα σε χαρακτηρίζει κι αν νιώθεις ότι η επιλογή σου είναι σωστή θα την στηρίξεις μέχρι τέλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το κλίμα με τη σύνοδο Αφροδίτης – Ποσειδώνα είναι πολύ πιο χαλαρό κι εσύ θα αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα, αφού και δεν θα νιώθεις αυτό το μάγκωμα που είχες αλλά πιο απελευθερωμένος/η και έτοιμος/η για καινούργιες ερωτικές περιπέτειες κι όπου βγάλει. Μέσα δε θα κάτσεις, ίσως μάλιστα ξεκινήσεις μια επικοινωνία με ένα πρόσωπο που από καιρό έχεις βάλει στο μάτι. Αν είσαι σε σχέση, μην αποφεύγεις μια ειλικρινή συζήτηση με το ταίρι σου γιατί οι αναβολές δεν εκτονώνουν τις εντάσεις, τις ενισχύουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το συναίσθημα κυριαρχεί σήμερα στους ουρανούς και σε καθοδηγεί σε ό, τι κι αν κάνεις και εννοείται ότι θα καθορίσει τις ερωτικές σου επιλογές. Ίσως σε ωθήσει να συναντηθείς με ένα άτομο που θέλεις και του εκδηλώσεις όλα αυτά που αισθάνεσαι ή σε πλησιάσει κάποιο άλλο που θα σου εξομολογηθεί το ενδιαφέρον του. Επιπλέον, όλα θα κυλήσουν ήρεμα στη σχέση σου και με το σύντροφό σου, πέρα από τις όμορφες στιγμές που θα μοιραστείτε, μπορεί να κάνετε και κάποια όνειρα για το άμεσο μέλλον.

ΛΕΩΝ

Ο ρομαντισμός και η θετική ενέργεια θα σε καταλάβουν σήμερα και μπορεί να σε φέρουν συναισθηματικά πιο κοντά σε ένα πρόσωπο που ενδέχεται να γνωρίσεις. Ωστόσο, επειδή τα πράγματα είναι λίγο θολά, μην αρχίσεις να τρέφεις μεγάλες προσδοκίες. Άσε να προχωρήσει λίγο το ειδύλλιο ώστε να σιγουρευτείς για το χαρακτήρα και τις προθέσεις του. Αν είσαι σε σχέση, όλα δείχνουν ότι πρόκειται να περάσετε με το ταίρι σου την τέλεια νύχτα, γεμάτη ερωτικές στιγμές, αρκεί να αφήσετε απέξω συζητήσεις περί οικονομικών..

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να συναντά τον Ποσειδώνα στον 7ο οίκο σου, μπορεί να αφεθείς να κάνεις όνειρα για το άμεσο ερωτικό σου μέλλον που βέβαια αρκετά από αυτά δεν είναι κι απίθανα. Ωστόσο, επειδή δεν το ‘χεις σε κάποια θέματα και θέλεις να πιστέψεις στο παραμύθι, δεν αποκλείεται να πέσεις θύμα της αγάπης ενός ανθρώπου και να σου πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες γι’ αυτό πρόσεχε. Αν είσαι σε σχέση, θα ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου, αποφεύγοντας εντάσεις και διαφωνίες για να διατηρήσεις την ήρεμη ατμόσφαιρα.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Σε έχει πειράξει πολύ μια συγκεκριμένη συμπεριφορά του αγαπημένου σου προσώπου αλλά δε θέλεις να κάνεις σκηνικά ούτε και να τσακωθείτε σήμερα, οπότε θα φροντίσεις προς το παρόν να την ξεχάσεις, όσο δύσκολο κι αν είναι και να ευχαριστηθείς τη μέρα. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιο κομπλιμέντο ή διακριτικό φλερτ θα σε ξεσηκώσει και θα αρχίσεις να κάνεις όνειρα για το συγκεκριμένο άτομο. Όμως πρόσεξε μήπως έχεις παρεξηγήσει τις προθέσεις του και πρόκειται απλά για μια φιλική προσέγγιση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι λογικό να αισθάνεσαι ότι υπερέχεις στον ερωτικό τομέα, αφού η πέραση που έχεις είναι μεγάλη και σήμερα η μέρα είναι κατάλληλη για να ρίξεις τα δίχτυα σου και να πιάσεις το ψάρι που θέλεις. Αυτό που επίσης θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην αφήσεις την καχυποψία σου να κυριαρχήσει και αρχίσεις να κάνεις διάφορα σενάρια για ένα πρόσωπο που μπορεί να σε προσεγγίσει. Καμιά φορά τα πράγματα είναι πιο απλά απ’ ό,τι δείχνουν. Το τελευταίο ισχύει και για σένα που έχεις σχέση. Καλό είναι λοιπόν οτιδήποτε έχεις να το πεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η καλή σου η καρδιά ίσως σε βάλει σε μπελάδες, καθώς υπάρχει περίπτωση να πέσεις στην παγίδα ενός προσώπου που θα χτυπήσει κατευθείαν στο συναίσθημά σου γι’ αυτό θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα σήμερα και να μην πιστεύεις όλα όσα ακούς. Από την άλλη βέβαια, είναι μια ευκαιρία με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα να κάνεις μια επιθυμία σου πραγματικότητα. Αν πάλι είσαι σε σχέση, η μέρα ενδείκνυται για να κλειστείτε στο σπίτι με το ταίρι σου και να απολαύσετε μαγικές στιγμές μακριά από όλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διάθεσή σου είναι αρκετά καλή και φαίνεσαι πιο ανοιχτός/η στο να αποδεχτείς ότι το όποιο όνειρο στα ερωτικά για να γίνει πραγματικότητα πρέπει να το κυνηγήσεις κι όχι απλά να περιμένεις να σου τύχει. Άλλωστε ξεκινά μια περίοδος που ευνοεί πρωτοβουλίες και δράση και αν πράγματι επιδιώκεις μια αλλαγή στη ζωή σου, χρειάζεται να... σηκώσεις τα μανίκια σου. Αν είσαι σε σχέση, θα διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για ένα θέμα που φαίνεται σχετικά αθώο και ο σύντροφός σου δε θα μπορέσει να σου αλλάξει γνώμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν είσαι από τα άτομα που διακατέχεσαι από πάθη, σήμερα όμως τα συναισθήματα ξυπνούν κι ίσως αφεθείς στη μαγεία της μέρας, αδιαφορώντας για θεωρητικές προσεγγίσεις και αναλύσεις. Άλλωστε πάντα κυνηγούσες ξεχωριστές εμπειρίες κι αν σου δοθεί η ευκαιρία μέσω ενός προσώπου δε θα σκεφτείς δεύτερη φορά και θα την αρπάξεις. Αν είσαι σε σχέση, καμιά φορά τα απλά πράγματα είναι και τα πιο όμορφα. Ένα λουλούδι, ένας καλός λόγος, ένα χαμόγελο στον άνθρωπό σου είναι ικανά να τον απογειώσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη σύνοδο Αφροδίτης – Ποσειδώνα στο ζώδιό σου έχεις όλες τις ευκαιρίες να παίξεις το παιχνίδι της παραπλάνησης και να κάνεις ένα όνειρό σου ή μια μεγάλη σου επιθυμία πραγματικότητα. Επιπλέον, έχε εμπιστοσύνη στη διαίσθησή σου γιατί λειτουργεί άψογα κι αν την αφήσεις θα σε καθοδηγήσει στο σωστό πρόσωπο. Αν είσαι σε σχέση, θα έχεις την τάση σήμερα να δημιουργήσεις έναν ξεχωριστό κόσμο που θα περιβάλλει μόνο εσένα και το ταίρι σου, ξεκομμένο από οτιδήποτε σας φέρνει αντιμέτωπους με τη σκληρή πραγματικότητα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Astrology.gr