Ερωτικό ωροσκόπιο 19/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Δεν θα είσαι και πολύ «καλό παιδί» σήμερα, καθώς υπάρχει μέσα σου μια ερωτική φλόγα που σιγοκαίει και σε σπρώχνει να αναλάβεις δράση. Δεν αποκλείεται λοιπόν σε μια βραδινή σου έξοδο να επιδοθείς σε έντονο φλερτ, πειράγματα και υπονοούμενα που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη σου στο μέγιστο. Αν μάλιστα υπάρχει ανταπόκριση, τότε ποιος/α σε πιάνει. Αν είσαι σε σχέση, η νύχτα αναμένεται συναρπαστική ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, είτε πάτε κάπου είτε μείνετε στο σπίτι.

ΤΑΥΡΟΣ

Όλα θα κυλήσουν ήρεμα κι ωραία ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, αν δεν σε πιάσει μια δόση υπερβολής και ρεγουλάρεις τις απαιτήσεις και τον εγωισμό σου, επιμένοντας ότι ζητάς τα αυτονόητα και ότι έχεις το δίκιο με το μέρος σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως η οικογένειά σου επηρεάσει την άποψή σου και δημιουργήσει αμφιβολίες για τα συναισθήματά σου απέναντι σε κάποιο πρόσωπο που σου αρέσει, αφού πιστεύουν ότι δε σου ταιριάζει και πρέπει να βρεις ένα άλλο πιο κοντά στα δικά σου δεδομένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σάββατο είναι, οπότε τι καλύτερο από το να βγεις, να ξεσκάσεις αλλά και να κάνεις κάποιες επαφές αρκετά χρήσιμες. Είναι η κατάλληλη μέρα για να πλασάρεις μια καλή εικόνα και αν αρχίσεις τα επικοινωνιακά σου κόλπα, κανένας και καμία δεν θα μπορέσει να σου αντισταθεί, ιδιαίτερα αν θέλεις να εντυπωσιάσεις και να κατακτήσεις το άτομο που έχεις απέναντί σου. Αν είσαι σε σχέση, μια έξοδος για ένα ποτό ή μια συνάντηση με φίλους, θα σας κάνει καλό αφού θα ξεχάσετε άγχη και προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εδώ και καιρό σκέφτεσαι να κάνεις κάποιες αλλαγές στην εικόνα σου ώστε να βελτιωθεί περισσότερο, πιστεύοντας ότι όχι μόνο θα ενισχύσει σημαντικά την αυτοπεποίθησή σου, αλλά και θα προσελκύσεις ένα πρόσωπο που θέλεις πολύ. Αυτή την περίοδο έχεις εύνοια και σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να ρισκάρεις, οπότε δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Αν είσαι σε σχέση, τα οικονομικά σας αυτή την περίοδο μπορεί να μην επιτρέπουν μεγάλα ανοίγματα, αλλά μικρή νότα πολυτέλειας είναι απαραίτητη για να μη σας πνίξει η μιζέρια.

ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου λάμπεις και φαίνεται. Νιώθεις ότι όλος ο κόσμος σου ανήκει και αυτό σου τονώνει την αυτοπεποίθηση και σε σπρώχνει να διεκδικήσεις όποιο άτομο σου αρέσει ενώ το αντίθετο φύλο δείχνει να μαγνητίζεται από την παρουσία σου. Ωστόσο, πρόσεξε γιατί μπορεί να γίνεις λίγο εγωκεντρικός/η και από την υπερβολική σιγουριά που θα νιώθεις, να εκτεθείς. Αν είσαι σε σχέση, το ταίρι σου θα σε έχει στα όπα-όπα αλλά κι εσύ πρέπει να έχεις μια κατανόηση κι υπομονή και να μην το πιέσεις, αν κάτι σου αρνηθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη απέναντί σου σε καλεί να ξεχάσεις άγχη και προβληματισμούς και να χαρείς όπως μπορείς το Σάββατο, αλλά εσύ κλείνεις τα αφτιά σου και κολλάς σε πράγματα που σου ρίχνουν τη διάθεση. Σε μια ερωτική σου υπόθεση που σε απασχολεί, για να βγάλεις άκρη είναι απαραίτητο να συνδυάσεις τη διαίσθηση με τη λογική. Αν είσαι σε σχέση, η ανάγκη σου να απομακρυνθείς από τη βαβούρα και να ηρεμήσεις, θα σε κάνει αρνηθείς στο ταίρι σου να πάτε κάπου και θα προτείνεις να περάσετε το βράδυ στο σπίτι.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Έχεις ανάγκη να βγεις έξω να αναπνεύσεις άλλο αέρα γι’ αυτό και από νωρίς θα είσαι σε επικοινωνία με τους φίλους σου για να προγραμματίσεις μια βραδινή έξοδο. Επειδή, δε, πολλά περίεργα παίζονται και στα ερωτικά σου είναι πολύ πιθανό στην παρέα να βρεθεί κι ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σου αρέσει και θα αποτελέσει τη θετική έκπληξη για σένα. Κι απ’ ό,τι φαίνεται το ενδιαφέρον θα είναι αμοιβαίο. Αν είσαι σε σχέση, ίσως πείσεις το ταίρι σου να πάτε σε ένα ξεχωριστό μέρος που συχνάζει πολύς και καλός κόσμος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο εξελίσσεται αρκετά καλά και εφόσον κι εσύ είσαι χαλαρός/η και ευδιάθετος/η θα είσαι πρόθυμος/η στο να βγείτε με το ταίρι σου και να διασκεδάσετε. Αν πάλι νιώθεις την ανάγκη για κάτι πιο ιδιαίτερο, θα οργανώσεις μια βραδιά με μουσική, καλό φαγητό και άφθονο έρωτα. Αν είσαι ελεύθερος/η, ωστόσο, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου, εκμεταλλεύσου τη μέρα για να κυκλοφορήσεις. Επίλεξε να βρεθείς κάπου όπου ξέρεις ότι μαζεύει ποιοτικούς ανθρώπους ώστε να μπορέσεις να κάνεις μια γνωριμία που να αξίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι αποφασισμένος/η να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους για να μην υπάρχουν λανθασμένες εντυπώσεις για τις προθέσεις σου και σήμερα θα μπορέσεις σε ένα πρόσωπο να αποδείξεις με τη συμπεριφορά σου και τα λεγόμενά σου ότι όντως ενδιαφέρεσαι για κάτι παραπάνω και όχι για μια απλή περιπέτεια. Αν είσαι σε σχέση, πρόσεξε μήπως σε καταλάβει ο εγωισμός σε μια συζήτηση με τον σύντροφό σου και μείνεις στην επιφάνεια, χάνοντας την ουσία γιατί στο τέλος θα χαλάσει η διάθεσή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μιας και ακόμα δεν είσαι απόλυτα σίγουρος/η για το τι ή ποιον/α ακριβώς θέλεις ερωτικά κι ενδεχομένως να πιέζεσαι συναισθηματικά, το καλύτερο θα ήταν να τα διαγράψεις όλα από τη μνήμη σου και να φροντίσεις σήμερα να περάσεις καλά. Πήγαινε κάπου με την παρέα σου, φλέρταρε, παίξε και ίσως εμφανιστεί κάτι που θα σε κάνει να δεις τα πάντα με άλλο μάτι. Αν είσαι σε σχέση, βάλε λίγο παιχνίδι στην σεξουαλική σου ζωή αφού κι εσύ θα το χαρείς κι είναι ένας τρόπος να τονώσεις το ενδιαφέρον του συντρόφου σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όλο αυτόν τον καιρό νιώθεις ότι στα ερωτικά σε πάει και με τη Σελήνη απέναντί σου είναι πολύ πιθανό να θεωρείς ότι ό, τι σου κάτσει στο μάτι, μπορείς να το αποκτήσεις. Η διαχωριστική γραμμή όμως ανάμεσα στη σιγουριά και την έπαρση είναι πολύ λεπτή και μπορεί τελικά να σε βάλει σε αρκετές περιπέτειες. Γι’ αυτό χαλάρωσε λίγο και ψυχολόγησε περισσότερο το άτομο που έχεις απέναντί σου. Αν είσαι σε σχέση, μαζί με το βασιλικό θα ποτιστεί κι η γλάστρα, αφού ό,τι προσφέρεις στο ταίρι σου, ηθικά και υλικά, θα ωφεληθείς έμμεσα κι εσύ.

ΙΧΘΥΕΣ

Το να προσπαθείς να μη χαλάς κανένα χατίρι του συντρόφου σου, ακόμα κι όταν μερικές φορές δυσκολεύεσαι, σε πιέζει συναισθηματικά, οπότε είναι πιθανό σήμερα να νιώσεις κάπως ριγμένος/η και να εκφράσεις το παράπονό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, δε χρειάζεται να ψάχνεις τρόπους να πλησιάσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει. Λίγο θάρρος παραπάνω χρειάζεσαι κι αυτό προέρχεται από μέσα σου. Αν σταματήσεις να βάζεις με το νου σου διάφορα και παραμερίσεις φοβίες και ανασφάλειες, θα τα καταφέρεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Astrology.gr